ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.7.2015 | 16:31

Είμαι

κυνικός, μιλάω από λίγο έως ελάχιστα, αδιαφορώ για όλα και όποτε βρίσκομαι έξω για καμιά βόλτα, δεν έχω την παραμικρή διάθεση να γνωρίσω κόσμο, νέες εμπειρίες κ.τ.λ.Επίσης έχω μία βαρεμάρα σχεδόν σε καθημερινή βάση και προσπαθώ να μην σκέφτομαι, όποτε το κάνω οι σκέψεις - ιδέες που μου κατεβαίνουν στο μυαλό καταλήγουν να με εκνευρίζουν. Ξεσπάω στην γυμναστική, αλλά πόσο να αντέξει το σώμα, μία ώρα το πολύ. Τουλάχιστον η προπόνηση αποδίδει.Επιπλέον είμαι απαθής. Βαριέμαι πανεύκολα και δεν βρίσκω κάτι να με συνεπάρει πραγματικά. Έχω κάποιες αναλαμπές που και που αλλά μετά από λίγο επανέρχομαι στην παραπάνω κατάσταση. Δεν δουλεύω δεν έχω φίλους, κοπέλα τίποτα. Κάθομαι όλη την μέρα πάνω από τον υπολογιστή παίζοντας παιχνίδια όπως (Dota). Αυνανίζομαι καθημερινά (πολλές φορές). Δεν έχω προχωρήσει ακόμα στην πράξη. Σκέφτομαι σοβαρά το μπ@@ρδέλ@. Είμαι straight ή έτσι θέλω να πιστεύω τουλάχιστον. Δεν μιλάω πολύ ούτε καν με τους γονείς μου, αποφεύγω τις φασαρίες και δεν πίνω. Κάπνισα μόνο στον στρατό. Δεν έχω αυτοκίνητο, ούτε καν δίπλωμα. Ακόμη, είμαι λιγάκι τσιγκούνης. Ζηλεύω και φθονώ όποιον θεωρώ ότι τα έχει καταφέρει καλά αλλά ποτέ δεν το δείχνω ούτε το εκμυστηρεύομαι κάπου. Διότι εκτός από τα παραπάνω δεν δείχνω τα συναισθήματα μου. Σίγουρα έχω αλλά δεν έχω καταφέρει ακόμα να έρθω σε επαφή μαζί τους. Είμαι από την φύση μου απαισιόδοξος, μπορεί και μίζερος αλλά δεν γκρινιάζω και αν με ενοχλεί κάτι το κρατάω μέσα μου. Προσαρμόζομαι με σχετική ευκολία επειδή δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις. Δεν έχω να χάσω πολλά, γι' αυτό τις περισσότερες φορές νιώθω σαν φτερό στον άνεμο. Τα αφήνω όλα στην μοίρα (στην οποία πιστεύω). Ξέρω να δείχνω σεβασμό εκεί που πρέπει και μου αρέσει η δικαιοσύνη. Δεν έχω περάσει δύσκολες καταστάσεις στην ζωή μου (όπως έλλειψη φαγητού), και αυτό οφείλεται στους γονείς μου. Έχω και θετικά χαρίσματα. Ο αρνητισμός μου όμως υπερισχύει. Είμαι μόνος. Δεν νιώθω μοναξιά αλλά σίγουρα κάτι λείπει. Έχω να πάω θάλασσα περίπου τέσσερα χρόνια. Ο λόγος αστείος. Πρώτον θα πάω με τους γονείς μου και δεύτερον έχω ανασφάλειες για το σώμα μου παρόλο που είναι σε καλή κατάσταση. Τελειώνω γιατί αν συνεχίσω το γράψιμο θα κουραστώ και εγώ. Δεν μου αρέσει το διάβασμα. Δεν μου αρέσουν οι "στυλάτοι" και η "κομψότητα". Τα πρότυπα της tv κ.τ.λ. μου φαίνονται αντιαισθητικά. Έχουν σίγουρα καλύτερη ζωή όμως. Είμαι 21. Φταίει η ηλικία;
5
 
 
 
 
σχόλια
Μια μέρα θα ξυπνήσεις και πέρα απ'όλα αυτά που είσαι θα είσαι και πολύ μεγαλύτερος και δεν θα μπορείς να πας το χρόνο πίσω να κάνεις αυτά που δεν έκανες. Εμένα καταθληπτικός μου ακούγεσαι που κάθεσαι μπροστά απ'τον υπολογιστή σου για να μουδιάζεις το μυαλό σου και να μην αντιμετωπίζεις την πραγματικότητα. Όσο πιο πολύ κάθεσαι έτσι τόσο πιο πολύ θα νιώθεις αυτή την αδράνεια να σε τραβάει κάτω. Ξύπνα - δεν θα είσαι πάντα 21! Πήγαινε σε ψυχολόγο γιατί κανείς εδώ δεν θα σου δώσει τις απαντήσεις που θες - γιατί σίγουρα για απαντήσεις/ λύσεις ψάχνεις αλλιώς δεν θα πέρναγες χρόνο να γράψεις όλο αυτό το κατεβατό. Επίσης το ότι λες πόσο χρόνων είσαι κ ρωτάς εαν οφείλεται σε αυτό είναι σαν να ευελπιστείς να οφείλεται σε αυτό για να κρατάς την ελπίδα ζωντανή ότι υπάρχει και φως στο τούνελ - ότι κάποτε θα αλλάξει - δεν θα αλλάξει εαν δεν κάνεις κάτι για να αλλάξει και εαν δεν αγαπήσεις τον εαυτό σου και δεν του δώσεις αυτά που του αξίζουν. Είναι λυπηρό πως αφήνεις την ζωή σου να περνάει έτσι - ένας νέος που θα μπορούσε να σφύζει από ζωή και ενέργεια. Βρες κάτι/ κάποιον να σε ξεκλιδώσει - το χρειάζεσαι!
Δώσε περισσότερη βάση στα θετικά του χαρακτήρα σου, από εκεί πρέπει να βρεις κίνητρα που σου λείπουν για να μπορέσεις να εξελιχθείς. Δεν χρειάζεται κάτι μεγάλο, βήμα-βήμα κάθε φορά και στην πορεία θα αναπτύξεις τους στόχους σου.
Μέσα από το κείμενό σου φαίνεσαι άνθρωπος χωρίς στόχους. Θέλεις να αποκτήσεις λέφτα όπως λες αλλά θέλεις να σου έρθουν ουρανοκατέβατα. Για να γίνεις κάποιος πρέπει να προσπαθήσεις πολύ, να κουραστείς να στερηθείς να επιμείνεις στο στόχο σου ακόμα και όταν όλα είναι εναντίον σου. Ξεκόλλα λίγο από το pc και σκέψου λίγο πως θέλεις να είσαι σε 5 χρόνια από τώρα τι θέλεις να κάνεις τότε και κάτσε σκέψου πως θα τα καταφέρεις. Βάλε στόχους γιατί αλλιώς θα ξυπνήσεις μία ωραία πρωία ετών 30 και θα συνειδητοποιήσεις ότι δεν έχεις κάνει τίποτα και το ρολόι δεν γυρίζει πίσω.