Κωνσταντοπούλου: Εγκληματικό να κηλιδωθεί η τιμή της Αριστεράς με ένα μνημόνιο

Κωνσταντοπούλου: Εγκληματικό να κηλιδωθεί η τιμή της Αριστεράς με ένα μνημόνιο Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
5

Ευθεία επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε από το βήμα της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ η Ζωή Κωνσταντοπούλου, επαναλαμβάνοντας παράλληλα ότι είναι κατηγορηματικά αντίθετη στην ψήφιση του τρίτου μνημονίου. 

Μετά τις χθεσινές δηλώσεις του Πρωθυπουργού περί  «σουρεαλισμού» σε ό,τι αφορά στη στάση της Προέδρου της Βουλής απέναντι στην θέση της κυβέρνησης για εφαρμογή των συμφωνηθέντων, η κ. Κωνσταντοπούλου έκανε σήμερα λόγο, σχολιάζοντας το μνημόνιο,  για «εγκληματική κίνηση». «Θα ήταν εγκληματικό να κηλιδωθεί η τιμή της αριστεράς με την ψήφιση ενός μνημονίου», είπε η Πρόεδρος του Κοινοβουλίου και πρόσθεσε: «Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσει τρίτο μνημόνιο; Όχι. Έχει την εξουσιοδότηση; Όχι. Έχει τη λαϊκή εντολή; Όχι. Μπορεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να εφαρμόσει άλλο πρόγραμμα; Όχι».

 «Δεν είναι αλήθεια πως η Αθήνα έχει εξαντλήσει όλα τα όπλα που διαθέτει στη φαρέτρα της», είπε ακόμη η κ. Κωνσταντοπούλου που απάντησε και στα περί σουρεαλισμού λέγοντας ότι ένας άλλος κόσμος είναι εφικτός και αυτό δεν είναι σουρεαλισμός.

5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

Πολιτική / Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

«Θυμίζω ότι ακολούθησαν τα capital controls, οι κλειστές τράπεζες, το διχαστικό δημοψήφισμα και χρεώθηκε η χώρα μας πάνω από 100 αχρείαστα δισεκατομμύρια», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.
LIFO NEWSROOM
Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Πολιτική / Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, διαφοροποιείται ανοιχτά από τη γραμμή της κυβέρνησης στο ζήτημα του πατέρα Ρούτσι, μετά τις πρώτες φωνές στελεχών και βουλευτών που εξέφρασαν δημόσια στήριξη προς τον απεργό πείνας
LIFO NEWSROOM
Για την ασφάλεια των παιδιών στο Διαδίκτυο συνομίλησε ο Μητσοτάκης με τον αντιπρόεδρο της Google

Πολιτική / Για την ασφάλεια των παιδιών στο Διαδίκτυο συνομίλησε ο Μητσοτάκης με τον αντιπρόεδρο της Google

Στη διάρκεια της συζήτησης έγινε αναφορά στις δράσεις που έχουν αναληφθεί τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την ασφαλή πλοήγηση των ανηλίκων στο διαδίκτυο και την αντιμετώπιση φαινομένων ψηφιακού εθισμού
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Σε κόφτει ακόμα, μαζί με τόσους άλλους φαιδρούς το αν θα κηλιδωθεί η τιμή της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, της ΔΕΞΙΑΣ, του ΚΕΝΤΡΟΥ και όλων των άλλων παρατάξεων; Ενδιαφέρεται κανένας σας για τη τιμή της Ελλάδας κατ άρχην; Όχι, ε; Φτου σου, για πρόεδρος της Βουλής. Ρεζίληδες!
Παρέλειψε όμως να προσθέσει η ερίτιμος, η γνωστή για την λεπτότητα του χαρακτήρα της, το ήθος και την ευγένειά της ΠτΒ πως «Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσει έξοδο από το Ευρώ; Όχι. Έχει την εξουσιοδότηση; Όχι».Έτσι, για να είναι πιο πλήρης η παρουσίασή της ρε παιδί μου!