Έρχεται το CNN.gr

Έρχεται το CNN.gr Facebook Twitter
4

Το Φθινόπωρο αναμένεται να "ανέβει" στο διαδίκτυο το CNN.gr. Ένα ψηφιακό μέσο ενημέρωσης στα Ελληνικά.

 

Το CNN.gr θα αναπτυχθεί μετά τη συνεργασία του CNN International Commercial Group με την DPG Digital Media και θα συνδυάζει την προβολή της διεθνούς ειδησεογραφίας με το αμιγώς ελληνικό περιεχόμενο.

 

Το CNN.gr θα έχει ως έδρα την Αθήνα, με γραφεία τα οποία θα υποστηρίζονται από το CNN London και θα είναι διαθέσιμο τόσο online, όσο και μέσω mobile εφαρμογής.

 

«Ως ο ηγέτης της παγκόσμιας ενημέρωσης, φιλοδοξία μας είναι να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε το CNN και να προσφέρουμε την αναγνωρισμένη δημοσιογραφική μας ποιότητα σε σημαντικές αγορές, όπου φέρουν τις απαραίτητες συνθήκες και δυναμική», δήλωσε ο Rani R. Raad, Chief Commercial Officer του CNN International.

 

«Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που γινόμαστε μέλη της διεθνούς οικογένειας του CNN μέσα από αυτή τη στρατηγική συνεργασία», ανέφερε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, πρόεδρος του DPG Group, προσθέτοντας: «Το CNN.gr στοχεύει να προσφέρει άμεσα και με ακρίβεια ελληνική και διεθνή ειδησεογραφία, με τη μοναδική σφραγίδα ποιότητας του CNN σε όλο το ελληνόφωνο κοινό, φέρνοντας παράλληλα και τους Έλληνες της διασποράς πιο κοντά στη μητέρα πατρίδα».

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια