ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης λέει ναι στην επιστροφή του στη ΝΔ, αλλά βάζει όρους

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης λέει ναι στην επιστροφή του στη ΝΔ, αλλά βάζει όρους Facebook Twitter
8

«Ναι», υπό προϋποθέσεις, λέει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης για το ενδεχόμενο επιστροφής του στη Νέα Δημοκρατία, όπως μεταδίδει σήμερα το ΑΠΕ.


«Θέλω να είμαι απόλυτα ξεκάθαρος, λέω ΝΑΙ σε πιθανή επιστροφή στο πολιτικό μου σπίτι και στην πολιτική οικογένεια μου, κάτω όμως από πολύ συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Έχω δηλώσει στο παρελθόν πως η αλλαγή ηγεσίας ήταν το πρώτο βήμα, πλην όμως, είναι απαραίτητη η ανανέωση του δυναμικού, η αλλαγή πολιτικών, νοοτροπίας και συμπεριφορών» δήλωσε ο κ. Ψωμιάδης.


«Τώρα που η ΝΔ προσπαθεί να βρει και πάλι τα πατήματά της και επιστρέφει στις ρίζες της, πιστεύω πως πρέπει να βάλουμε όλοι πλάτες. Για να ξαναγίνει μεγάλη η φιλελεύθερη παράταξη που εκφράζει το χώρο της Κεντροδεξιάς, που εκφράζει το λαϊκό χώρο και έχει τη στήριξη της πλειοψηφίας της κοινωνίας. Δεν διεκδικώ καρέκλες και αξιώματα, απαιτώ σεβασμό σε όλα όσα προσέφερα, στην πολιτική μου πορεία και στις νίκες που έφερα στο κόμμα του πολιτικού μας πατέρα, του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Άλλωστε, ο καθένας από εμάς έχει τη δική του παρουσία, την ιστορία και την προσφορά του. Δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες. Τώρα που τελείωσε η άνοιξη και ήρθε το καλοκαίρι, μπορούμε να ελπίζουμε πως επιστρέφει η Νέα Δημοκρατία που αγάπησε η ελληνική κοινωνία, μπορούμε να ελπίζουμε σε μια καλύτερη Ελλάδα...» επισήμανε.

8

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παύλος Μαρινάκης για Μάτι: Εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Παύλος Μαρινάκης για Μάτι: Εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Στη συγκεκριμένη υπόθεση εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε το 2019 από την τότε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, λίγο πριν φύγει από την εξουσία, δηλώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
NEWSROOM
Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Ευρωεκλογές 2024 / Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Η δεύτερη φάση της επικοινωνιακής εκστρατείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ξεκίνησε σήμερα με ένα συγκινητικό βίντεο που τονίζει τη σημασία της ψήφου στις φετινές Ευρωεκλογές.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

Πολιτική / Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

«Η προαποφασισμένη θυσία τους αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές και πηγή έμπνευσης για όλους μας» ανέφερε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας
NEWSROOM

σχόλια

8 σχόλια
Απ' το κακό στο χειρότερο: χθες ο Βουλγαράκης, σήμερα ο Ψωμιάδης. Δύο άφθαρτοι πολιτικοί που θα μιλήσουν στους νέους της πατρίδας μας και θα φέρουν πίσω στη ΝΔ όλους όσους την εγκατέλειψαν αηδιασμένοι από το σάπιο παλαιοκομματικό σύστημα που κατάστρεψε τη χώρα. Υπομονή, όπου να'ναι θα σκάσει μύτη κι ο Ρουσόπουλος. Μ' αυτά και μ'αυτά ο Τσίπρας θα μας κυβερνάει για πολλά πολλά χρόνια.