Ως «κάτοικος Αίγινας» καλείται στη Βουλή ο Βαρουφάκης

Ως «κάτοικος Αίγινας» καλείται στη Βουλή ο Βαρουφάκης Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
1

Ως «κάτοικο Αίγινας» καλούν στην εξεταστική επιτροπή για τα μνημόνια τον Γιάνη Βαρουφάκη τέσσερις βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας με επιστολής τους. Οι Βορίδης, Αθανασίου, Σταικούρας και Αναστασιάδης ζητούν από τον Πρόεδρος της επιτροπής να εξεταστεί ο πρώην υπουργός κατά προτεραιότητα, μετά και τις αποκαλύψεις περί του Plan B.

Αυτό σύμφωνα με τα Νέα, είναι χιούμορ των συντακτών αφού είναι γνωστή η διεύθυνση του Γιάνη Βαρουφάκη ο οποίος πρόσφατα μάλιστα μετακόμισε στους Αμπελόκηπους.

Ο πρώην υπουργός σε tweet του με αφορμή άρθρο του νομπελίστα οικονομολόγου Πολ Κρούγκμαν γράφει αφήνοντας αιχμές για τις αντιδράσεις:: «Δεν το έχεις ακούσει Πόλ: Η κατάρτιση σχεδίων έκτακτης ανάγκης εναντίον της τρόικας που δεν έχουν εγκριθεί από την τρόικα ισούται με εσχάτη προδοσία».

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Πολάκης: «Φληναφήματα τα όσα ακούγονται περί μη συμμετοχής μου σε Πολιτική Γραμματεία και Κεντρική Επιτροπή»

Ο Παύλος Πολάκης έκανε νέα ανάρτηση σχετικά με τα όσα έχουν διαρρεύσει για μη συμμετοχή του σε Πολιτική Γραμματεία και Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ
THE LIFO TEAM
ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Νέα πυρά Γεωργιάδη κατά Ανδρουλάκη: «Μασαμπούκωσε 1,2 εκατ. ευρώ και μας κουνά το δάκτυλο, πέρασε «ζάχαρη» τη δεκαετία των μνημονίων»

Ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε στην ενοικίαση ακινήτου από το δημόσιο, ιδιοκτησίας της οικογένειας του Νίκου Ανδρουλάκη
THE LIFO TEAM
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Πολιτική / Παραιτήθηκε η Ιωάννα Γκελεστάθη από τη Νέα Δημοκρατία: Ανέφερε «πολιτικό, αξιακό και ψυχικό ρήγμα με την ηγεσία»

Η Ιωάννα Γκελεστάθη υπέβαλε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη την παραίτησή της «από κάθε κομματική ιδιότητα συμπεριλαμβανομένης και αυτής του απλού μέλους» - Η ανάρτησή της
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια