ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.7.2015 | 11:09

Γαβ!

Δυστυχώς λόγω μετακόμισης, θα πρέπει να αποχωριστώ το σκυλάκο μου. Είναι κόκερ σπάνιελ 4 ετών, μεσαίου μεγέθους, στειρωμένος, εμβολιασμένος και πολύ-πολύ γλυκός και παιχνιδιάρης!Θέλει ένα σπίτι με κήπο κατά προτίμηση και γεμάτο αγάπη, χωρίς γάτες όμως. Επίσης είναι πολύ ενεργητικός και του αρέσουν οι μεγάλες βόλτες! (τραβάει και λίγο)..Χαρίζεται με βαριά καρδιά και με όλα τα αξεσουάρ του. Μόνο σοβαρές προτάσεις. email: [email protected]
9
 
 
 
 
σχόλια
Τι διαβασα βραδιατικα παλι!!! Αληθεια παει η καρδια σου να τον δωσεις? Ισως να ειναι καλυτερα για το σκυλακο! Μπορει να βρεθει καλυτερο σπιτι μου να μην τον πεταξει στο δρομο οταν θα ερθουν τα δυσκολα γι'αυτον!
δεν εισαι σοβαρη-ος! οταν εχεις σκυλο τον περνεις μαζι σου οπου και αν πας και δεν τον αποχωριζεσαι!!! είναι το παιδι σου!! το μονο που θελει ειναι να ειναι μαζι σου!! α ρε γαμωτο! κατι τετοιοι σαν και σενα παρατανε τα σκυλια τους στον δρομο! μα καλα δεν το αγαπας? δεν εχεις δεθει μαζι του? εγω μαλλον θα φυγω εξωτερικο αλλα τον σκυλο μου δεν θα τον δωσω αλλου!! θα μεινει με τους γονεις μου μεχρι να μπορεσω να τον φερω στην χωρα που θα βρισκομαι!*(που δεν ειναι εξοικειωμενοι αλλα τους επεισα οτι αν παθει τιποτα θα παθω και εγω και πρεπει να βοηθησουν,και δεχτηκαν τελικα!) ΜΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ
Το νοεμβριο του 14 υιοθετησα ενα κοκερακι 5 ετων . Πριν απο μενα μια οικογενεια το ειχε 5 ολοκληρα χρονια ,παραπονεθηκαν πως τους δαγκωνε κ γ αυτο το δινουν.Το σκυλακι οταν πηγα να το παρω βρωμαγε τοσο πολυ, το ειχαν στο μπαλκονι εκει εκανε την αναγκη του εκει ηταν μες το κρυο μες τη ζεστη 5 ολοκληρα χρονια . Ουτε βολτα εβγαινε δεν ηξερε τι σημαινει λουρι βολτα και τα σχετικα . (Μετα απο δυο μηνες εμαθε , το κατςε,ξαπλωςε,πιαςτο,φιλακι,κολλα το, δως μου το χερι σου,μη, βολτα κλπ βεβαια χρειαςτηκαν πολλα μπιςκοτακιαααα !!)Τελος παντων Την εφερα σπιτι μου,ηταν φοβισμενη και ολο πηγαινε πισω απο τα επιπλα .. Σε μενα ερχοτανε ομως εξαρχης! Την ειχα συνεχεια αγκαλια μου και οταν φωναζουμε ή γελαμε δυνατα αυτη τρεμει . Ο γιατρος της μου πε οτι ειναι κακοποιημενο της λειπουν μερικα δοντακια και με το που κουνας το χερι σου σκυβει κεφαλι ή επιτιθεται . Θελω να πω , πως την εχω λιγοτερο απο χρονο αλλα δεν την αλλαζω με τιποτα ειναι αξιολατρευτηη!!Και ναι το σκυλακι μου δαγκωνει κ ειναι αγριο αλλα οι συνθηκες το κανανε . Εφτασε σεε σημειο να μου κοβει κρεας καθε φορα που ενιωθε οτι απειλουταν. Βλεπω τα σημαδια τωρα απο τα δοντακια της και γελαω γτ λεω ποιος το κανε αυτο .. Και καθεται κ με κοιταει !!! Το φατσακιιι αυτο δεν το αλλαζω με τιποτα ! Ευχομαι να αλλαξεις γνωμη .. Γιατι κακα τα ψεμματα τα σκυλια μελαγχολουν . Η δικια μου το προηγουμενο μηνα που πηγα για 3 μερες σε μια φιλη μου , και την ειχε η μαμα μου 3 μερες δεν εφαγε και ουτε επαιζε . Καθοταν πισω απο τη πορτα !! Ειναι ευθυνη τα σκυλακια και οποιος δεν μπορει να ασχοληθει μαζι τους ας κατσει στα αυγα του κ μην το παιζει φιλοζωος!! Μην το δωσετε , ξανα σκεφτειτετο!! Ειναι κριμα να ταλαιπωρηθει μια ψυχουλα.. Και αδικα!
Σοβαρά μιλάς τώρα;Αλήθεια μιλάς σοβαρά;Θα εγκαταλείψεις το ζωντανό επειδή μετακομίζεις;;;;;;Πού μετακομίζεις;Προσπαθώ να συγκρατηθώ και να μην προβώ σε χαρακτηρισμούς όπως ανεύθυνη,ευθυνόφοβη κτλ.
Μα που θα μετακομίσεις;; Ακόμα και σε χώρα με καραντίνα αν πας καλύτερα να περάσει την καραντίνα το ζώο παρά να βρεθεί δεμένο σε καμία αυλή με μισό μέτρο αλυσίδα.. Και το δικό μου κόκερ 4 ετών είναι, μετακόμισα σε νησί λόγο δουλειάς και φυσικά ήρθε μαζί μου!
Το να έχουμε ένα κατοικίδιο είναι δέσμευση ζωής ευτυχώς ή δυστυχώς. Σε όποια φάση ζωής βρισκόμαστε πρέπει πάντα να λαμβάνουμε υπόψιν μας πως μία ζωή εξαρτάται από εμάς.. Ξέρεις πόσο θα υποφέρει με αυτή την αλλαγή που θες να κάνεις? Τα ζώα δένονται μαζί μας, και δυστυχώς δεν είναι άνθρωποι για να μπορείς να εξηγήσεις κάποια πράγματα.Έχουν μόνο αισθήματα.Και όλος ο κόσμος τους είμαστε εμείς.