Απαλλακτική για Μαρινάκη η εισήγηση του εισαγγελέα

Απαλλακτική για Μαρινάκη η εισήγηση του εισαγγελέα Facebook Twitter
Nikos Libertas/SOOC
3

Απαλλακτική ήταν για τον Βαγγέλη Μαρινάκη η εισήγηση του αντιεισαγγελέα Εφετών, Ιωάννη Τζιμπλάκη, για το σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια του 2011.

Όπως φαίνεται μετά και από αυτή την εισήγηση ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν θα οδηγηθεί στο εδώλιο για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν, δηλαδή α) της απλής συνέργειας σε εγκληματική οργάνωση, β) της απλής συνέργειας σε εκβίαση με απειλή βλάβης του επαγγέλματος του εξαναγκαζομένου, κατ΄ επάγγελμα και κατά συνήθεια, κατ΄ εξακολούθηση και γ) της δωροδοκίας για αλλοίωση αποτελέσματος αθλητικού αγώνος, εκ της οποίας το αποτέλεσμα επήλθε.

Υπενθυμίζεται ότι απαλλακτική ήταν η πρόταση και του εισαγγελέα Παν. Πούλιου.

3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι αθλητικές στιγμές που στιγμάτισαν το 2025

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ / Οι σημαντικότερες αθλητικές στιγμές του 2025

Από ιστορικές ελληνικές επιτυχίες και τελικούς που θα μνημονεύονται για δεκαετίες, μέχρι γεγονότα που πάγωσαν τον παγκόσμιο αθλητικό πλανήτη. Μια αναδρομή στα κορυφαία αθλητικά στιγμιότυπα που σημάδεψαν τη χρονιά που φεύγει.
ΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΔΑΣ

σχόλια

3 σχόλια