Απαλλακτική για Μαρινάκη η εισήγηση του εισαγγελέα

Απαλλακτική για Μαρινάκη η εισήγηση του εισαγγελέα Facebook Twitter
Nikos Libertas/SOOC
3

Απαλλακτική ήταν για τον Βαγγέλη Μαρινάκη η εισήγηση του αντιεισαγγελέα Εφετών, Ιωάννη Τζιμπλάκη, για το σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια του 2011.

Όπως φαίνεται μετά και από αυτή την εισήγηση ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν θα οδηγηθεί στο εδώλιο για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν, δηλαδή α) της απλής συνέργειας σε εγκληματική οργάνωση, β) της απλής συνέργειας σε εκβίαση με απειλή βλάβης του επαγγέλματος του εξαναγκαζομένου, κατ΄ επάγγελμα και κατά συνήθεια, κατ΄ εξακολούθηση και γ) της δωροδοκίας για αλλοίωση αποτελέσματος αθλητικού αγώνος, εκ της οποίας το αποτέλεσμα επήλθε.

Υπενθυμίζεται ότι απαλλακτική ήταν η πρόταση και του εισαγγελέα Παν. Πούλιου.

3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χλεύασαν τον Κέιλεμπ Γουίλιαμς για τα βαμμένα νύχια του και τώρα έγινε εξώφυλλο του Madden

Αθλητισμός / Χλεύασαν τον Κέιλεμπ Γουίλιαμς για τα βαμμένα νύχια του και τώρα έγινε εξώφυλλο του Madden

Ο Κέιλεμπ Γουίλιαμς μπήκε στο εξώφυλλο του πιο αναγνωρίσιμου βιντεοπαιχνιδιού αμερικανικού ποδοσφαίρου με τα βαμμένα του νύχια σε πρώτο πλάνο. Για χρόνια, η ίδια εικόνα γινόταν αφορμή για ομοφοβική χλεύη.
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια