ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.7.2015 | 19:44

Ξενιστής

Είμαι ένας ξενιστής.Δεν ήμουν από πάντα,έγινα.Πότε έγινα; Δεν το κατάλαβα.Γιατί έγινα; Δεν το ξέρω.Ξέρω πια όμως ότι μέσα μου παρασιτεί μια μικρή μάζα κυττάρων,μια μικρή βόμβα έτοιμη να εκραγεί.Ένας εχθρός μικρός κι ισχυρός μαζί.Πονηρός που ξέρει να κρύβεται.Θα μπορούσε να είναι εκεί για χρόνια,να απλωθεί για τα καλά και να φανερωθεί όταν θα είχε ετοιμάσει έναν ολόκληρο στρατό από ομοίους του.Ωστόσο φέρθηκε αλαζονικά κι ανυπόμονα.Φανερώθηκε,ίσως χωρίς να το θέλει.Και τώρα ξέρω.Ξέρω ποιος είναι και πού κρύβεται.Δεν ξέρω γιατί διάλεξε εμένα για ξενιστή του το βρωμερό αυτό παράσιτο,αλλά δεν μ' ενδιαφέρει κιόλας.Πήρα την απόφασή μου και διαλέγω τα όπλα μου.Είμαι η Λ.,φέτος θα κλείσω τα 40,λατρεύω τον Αλμοδοβάρ,τον Σαμαράκη και τη ροκ μουσική ,και πρόσφατα διαγνώστηκα με αδενοκαρκίνωμα παχέος εντέρου.Τωρα πια ετοιμάζομαι για ένα πόλεμο που εύχομαι να κερδίσω.
19
 
 
 
 
σχόλια
Εύχομαι από καρδιάς όλα να πάνε καλά. Θα νικήσεις. Θέλει δύναμη, θέλει υπομονή και αισιοδοξία. Νομίζω πολλοί από εδώ θα χαρούμε να μας ξαναγράψεις και να μας λες πώς είσαι. Με ειλικρινή σεβασμό
Αμυγδαλίνη, DCA, λάδι κάνναβης και μαγειρική σόδα είναι μερικές από τις θεραπείες του καρκίνου. Προσωπικά αν η μοίρα με ανάγκαζε να πάρω αυτό το δρόμο θα διάλεγα το λάδι κάνναβης και θα μετακόμιζα για λίγο καιρό στην Ολλανδία που είναι νόμιμο. Ψάξε το στο ίντερνετ, υπάρχουν πάνω από 22 επιστημονικές έρευνες που υποστηρίζουν τις θεραπευτικές του ιδιότητες και πληθώρα προσωπικών ιστοριών από άτομα που έσωσαν τον εαυτό τους καθώς και αγαπημένα τους πρόσωπα με τη χρήση του. Πάνε 10 χρόνια από τότε που έχασα τον πατέρα μου από καρκίνο, πριν μάθω γι αυτές τις θεραπείες, και τότε είχαμε δώσει στους γιατρούς 100 χιλιάδες ευρώ για τα άχρηστα τους φάρμακα. Αν αναρωτιέσαι γιατί αυτές οι θεραπείες δεν είναι γνωστές σε όλους ο λόγος είναι ότι τα φάρμακα και η "έρευνα" για την αντιμετώπιση του καρκίνου είναι πιο κερδοφόρα από τη θεραπεία του. Πάνω από 142 δις δολάρια το χρόνο κερδίζουν οι φαρμακευτικές απ τους καρκινοπαθείς, μπορείς να τους κάνεις λίγο πιο πλούσιους αν θέλεις αλλά εγώ δεν θα πήγαινα με τίποτα σε αυτούς.Σου εύχομαι περαστικά και σιδερένια.
Είμαι βέβαιη πως όλα θα πάνε καλά! Μη φοβάσαι αυτό που γνωρίζεις, αλλά αυτό που δε γνωρίζεις. Σου προτείνω ανεπιφύλακτα να διαβάσεις το βιβλίο "πάσπορτ" της Ελεονώρας Σουρλάγκα (εκδ. Κέδρος). Είναι φίλη, πέρασε τα ίδια & αυτή η περασμένη περιπέτεια την έκανε να γράψει το βιβλίο αυτό. Πάντως είμαστε πολλοί πιά, είμαστε πολύ νέοι και πρέπει να κάνουμε κάτι για να αρχίσει να εξετάζεται ο κόσμος σε μικρότερη ηλικία. Είμαι δίπλα σου, όπως τόσοι άλλοι εδώ μέσα! Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά - θα περιμένω τα καλά νέα!
Ευχαριστώ όλους όσοι μπήκαν στον κόπο να μου απαντήσουν ή να πατήσουν το κουμπάκι του 'ταυτίζομαι'.Ευχαριστώ και για την υποστήριξη,τα ενθαρρυντικά λόγια και τις αγκαλιές.Το σκέφτηκα αρκετά πριν γράψω την εξομολόγησή μου εδώ.Μέχρι τώρα έχω μιλήσει στην (στενή) οικογένειά μου και δύο φίλες.Θα χρειαστεί να μιλήσω και στους συναδέλφους μου,κάποιους ακόμα συγγενείς και φίλους.Δεν θέλω να κρατήσω την περιπέτεια αυτή κρυφή,απλά δεν θέλω να το συζητήσω περισσότερο τώρα.Έτσι,το να γράψω εδώ,νομίζω ότι λειτούργησε λυτρωτικά για μένα και είναι σαν μια πρόβα γι' αυτό που θα ακολουθήσει.Όταν είδα τον εχθρό στην εξέταση,ένιωσα περίεργα.Βρισκόταν εκεί και με κορόιδευε.Ήταν παράξενο να βλέπω μπροστά μου κάτι μικρό σε μέγεθος που θα μπορούσε όμως να δρα ύπουλα για πολύ καιρό και να το καταλάβω όταν θα ήταν πια αργά.Όταν γύρισα σπίτι φοβόμουν κι έκλαιγα.Έκλαψα αρκετές φορές,συχνά χωρίς να βγαίνει κανένας ήχος από μέσα μου,μέχρι που το μυαλό μου έκανε 'κλικ'.Σκεφτόμουν το πόσο μικρός (σε σχέση με υπόλοιπο σώμα) είναι ο όγκος και πείσμωνα.Είπα μέσα μου ότι είναι άλλη μια πρόκληση και θα την κερδίσω.Έχω την ευκαιρία μου,επειδή το καρκίνωμα έδωσε νωρίς σύμπτωμα,και δεν θα την αφήσω.Σκέφτομαι τη Γ. που έδωσε μάχη με τον καρκίνο του στήθους και τον κέρδισε.Ή τον Β. που κατάφερε να ξεπεράσει κατάθλιψη,εγκεφαλικό και καρκίνο και παίρνω κουράγιο-είναι ο ήρωάς μου.Το να νικήσεις αυτή την ασθένεια δεν είναι πάντα εύκολο,αλλά μπορεί να γίνει.Κι εγώ θέλω να γίνει.Θα πολεμήσω!
Σου ευχομαι να πανε ολα τελεια και σε λιγο διαστημα ολα αυτα να ειναι ενα κακο ονειρο!!!!Δυναμη, αισιοδοξια και θετικη σκεψη σιγουρα θα σε βοηθησουν στον αγωνα σου!! Ευχομαι η επομενη εξομολογηση σου να εχει να κανει με το πώς τελικα το ξεπερασες!! Η σκεψη και οι ευχες μας μαζι σου!
Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες, θεωρώ πως έχεις ήδη κερδίσει τη μάχη.Είσαι καταπληκτική και πηγή έμπνευσης, καλή δύναμη!Να μας ενημερώνεις
κουραγιο,στην αρχη φαινεται βουνο αλλα εχουμε περισσοτερη δυναμη απο οτι πιστευουμε.ξερω τι σου λεω.το κεφαλι ψηλα,ανθρωπους να σε αγαπανε κ ολα θα πανε μια χαρα.τα φιλια μου ολοψυχα.
Χίλια μπράβο για την οπτική σου, τη γενναιότητα και την αποφασιστικότητά σου!Με αυτή σου τη στάση και μόνο, τη μισή μάχη την έχεις κερδίσει!Με το καλό λοιπόν να συντρίψεις αυτό το παράσιτο και στον πόλεμο!
Δε σε ξέρω αλλά με τον τρόπο που μιλάς για τη μικρή κ ύπουλή σου βόμβα,μου δείχνεις ότι κοιτάς τον εχθρό στα μάτια,στα ίσα και ο εχθρός πραγματικά δεν έχει καμία ελπίδα.Μη μασάς,το χεις.Σε φιλώ.
Για εμένα τα χεις ήδη καταφέρει...το κοιτάς κατάματα αυτό το βρωμερό παράσιτο γι αυτό και δεν σε φοβάμαι καθόλου,για την ακρίβεια κι ας μην σε ξέρω σου έχω μεγάλη εμπιστοσύνη οτι θα κερδίσεις αυτό τον πόλεμο!!Ξέρεις γιατί σε εμπιστεύομαι τόσο;Γιατί έχεις στην φαρέτρα σου ένα πολύ ισχυρό όπλο..έχεις την ικανότητα μέσα απ την γραφή σου να μετουσιώνεις τον πόνο σε δύναμη ..Μη σταματήσεις να γράφεις..Η σκέψη μου είναι μαζί σου..
Νομίζω ότι το βλέπεις απ' την πολύ σωστή σκοπία. Φανερώθηκε πρωίμα, ο καρκίνος, και την πάτησε!:)) Καλή δύναμη και να μας γράφεις τις εμπειρίες σουΥΓ. To ξέρεις ότι γράφεις πολύ καλά φαντάζομαι
Εκανα εγγραφη μονο για να σου γραψω.ευχομαι απο τα βαθη της καρδιας μου να πανε ολα καλα. Θα τον κερδισεις αυτον τον αγωνα ειμαι σιγουρη. Πολλα φιλια κ μια τεραστια αγκαλια απο εμενα

Απεργία την Πρωτομαγιά