Λαφαζάνης κατά ΜΜΕ: Συκοφαντίες λασπολόγων με στόχο την Αριστερή Πλατφόρμα και την πλύση εγκεφάλου του λαού

Λαφαζάνης κατά ΜΜΕ: Συκοφαντίες λασπολόγων με στόχο την Αριστερή Πλατφόρμα και την πλύση εγκεφάλου του λαού Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
3

Επίθεση εναντίον των ΜΜΕ εξαπολύει σήμερα ο Παναγιώτης Λαφαζάνης κάνοντας λόγο για βρώμικη και συκοφαντική επίθεση στο πρόσωπό του και στην Αριστερή Πλατφόρμα. Ο κος Λαφαζάνης καταφέρεται εναντίον των μέσων που τον παρουσίασαν ως "λήσταρχο" και έκαναν λόγο για "ριφιφί" σημειώνοντας πως η πλύση εγκεφάλου που επιδιώκεται, στοχεύει να πλήξει τη γενικότερη σκληρή προσπάθεια να υπάρξει μια ανεξάρτητη και κυρίαρχη Ελλάδα χωρίς μνημόνια και λιτότητα

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη:

«Η βρώμικη και συκοφαντική επίθεση, που εξαπολύει, σύσσωμος, σχεδόν, με ελάχιστες φωτεινές εξαιρέσεις στοιχειώδους αντικειμενικότητας, ο Κυριακάτικος συστημικός Τύπος στο πρόσωπό μου και στην «Αριστερή Πλατφόρμα», ξεπερνάει κάθε προηγούμενο στα μεταπολιτευτικά χρονικά και θυμίζει άλλες σκοτεινές και ανώμαλες εποχές στη διαδρομή της χώρας.

Χαρακτηρισμοί όπως «ο λήσταρχος Παναγιώτης» και φράσεις με πηχυαίους τίτλους και υπότιτλους όπως «Μετά το νομισματοκοπείο ετοιμάζονται για ριφιφί στο ΣΥΡΙΖΑ», θα «έπαιρναν τα ευρώ από τις θυρίδες και τα μετρητά από τα σπίτια», οι «συνωμότες της δραχμής και η μυστική προετοιμασία της ομάδας Λαφαζάνη για έφοδο στην Τράπεζα της Ελλάδος», ούτε σε καταδικασμένους για βαρύτατα εγκλήματα του κοινού ποινικού δικαίου δε θα μπορούσαν να αποδοθούν.

Είμαστε βέβαιοι ότι οι συκοφαντίες των λασπολόγων θα πέσουν στο κενό, όπως στο κενό έπεσε η πλύση εγκεφάλου υπέρ του «ναι» που επιχείρησαν να κάνουν στον ελληνικό λαό στο πρόσφατο δημοψήφισμα. Γιατί ο ελληνικός λαός ξέρει πολύ καλά ότι αυτή η επίθεση των περισσότερων συστημικών μέσων δε στοχεύει κυρίως πρόσωπα αλλά πρώτα απ' όλα τη γενικότερη σκληρή προσπάθεια να υπάρξει μια ανεξάρτητη και κυρίαρχη Ελλάδα χωρίς μνημόνια και λιτότητα, μια Ελλάδα με βαθιά διαγραφή του χρέους, ικανή να υπερβεί τις δυσκολίες και να ακολουθήσει δρόμους ανάκαμψης και ανασυγκρότησης».

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM
«Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

LiFO politics / «Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και εξηγεί γιατί «οι γυναίκες πολλές φορές χρειάζεται να καταβάλουν παραπάνω προσπάθεια για να αποδείξουν την αξία τους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βασιλική Σιούτη για Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Lifo Videos / Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Από τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των Τεμπών, μέχρι τη στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ και την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή – Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με την υπεύθυνη του πολιτικού ρεπορτάζ της LIFO Βασιλική Σιούτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Πολιτική / Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η χώρα, υπογραμμίζοντας πως: «Ο ελληνικός λαός υπέμεινε σοβαρές δυσκολίες και έκανε θυσίες, όμως επέδειξε θάρρος, αγκάλιασε την αλλαγή και απέδειξε την ανθεκτικότητά του»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Πολιτική / Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Τι αναφερει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εβδομαδιαία ανασκόπησή του - Εθνική Στρατηγική για την Πρόληψη της Βίας και την Αντιμετώπιση της Παραβατικότητας Ανηλίκων
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Μόνο η Βαλαβάνη είχε μιλήσει για μπλοκάρισμα θυρίδων. Ο ίδιος ο Λαφαζάνης όχι. Αν μπεις σε διάφορα σάιτ όταν αναφέρονται στο θεμα των θυρίδων, της Ττε ή στο "ριφιφί στο Νομισματοκοπείο", πάντα θα δεις "σύμφωνα με πληροφορίες" , "κατά την εφημερίδα" κλπ. Ποτέ δεν μίλησε ξεκάθαρα ο ίδιος ο Λαφαζάνης.
Εδώ ρε μάστορα σε βρίζουν οι συγκυβερνώντες σου, ο ...συστημικός τύπος σε μάρανε? Τέρνς Κουίκ σε Real FM ''Δεν μπορεί να έχουμε στην κυβέρνηση εκείνους που απειλούσαν με ριφιφί το Νομισματοκοπείο. Μιλάω για εκείνους που νόμιζαν ότι θα μπορούν να κάνουν τις δικές τους πολιτικές την ώρα που ο Πρωθυπουργός το περασμένο Σαββατοκύριακο έδινε πραγματικά μία μάχη. Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ έναν Αριστερό να θέλει να γκρεμίσει μία αριστερή κυβέρνηση''.