Ο Ντίξον αποδομεί τον Κρούγκμαν για τις αβασάνιστες δηλώσεις του

Ο Ντίξον αποδομεί τον Κρούγκμαν για τις αβασάνιστες δηλώσεις του Facebook Twitter
Ο Τσίπρας δέχεται τον Κρούγκμαν στο Μαξίμου, λίγες μέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.... Φωτ.: SOOC
2

H χθεσινή συνέντευξη του Κρούγκμαν στο CNN, προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις στο εσωτερικό και εξωτερικό. Ο νομπελίστας οικονομολόγος ο οποίος είχε γίνει δεκτός από τον πρωθυπουργό και είχε εκφράσει τις καλές προσδοκίες του για την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ, πήρε πια αποστάσεις και δήλωσε ότι είναι σοκαριστικό το γεγονός ότι η ελληνική κυβέρνηση έδρασε με τον τρόπο που έδρασε χωρίς να έχει Σχέδιο Β. "Μάλλον υπερεκτίμησα την ελληνική κυβέρνηση" κατέληξε. "Αλλά ούτως ή άλλως, το Grexit μοιάζει αναπόφευκτο".

Σε αυτά, του απαντά σήμερα ο δημοσιογράφος Hugo Dixon με δυο ειρωνικά tweets. Στο πρώτο γράφει: "Ο Κρούγκμαν εξεπλάγη που ο Τσίπρας δεν είχε Σχέδιο Β΄. Λες και δεν ήταν φως φανάρι τόσους μήνες ότι δεν είχε ούτε Σχέδιο Α'".

Στο επόμενο tweet του γράφει: "Η θεωρία είναι ένα θαυμάσιο πράγμα. Αλλά, αγαπητέ Πολ Κρούγκμαν καλό θα ήταν να έχεις λεπτομερή γνώση μιας κατάστασης πριν δώσεις συμβουλές για τη χάραξη πολιτικής"

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

«Συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει» - Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το 2026 η κυβέρνηση θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση που ακολουθεί τα τελευταία 6,5 χρόνια
THE LIFO TEAM
ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
αμα ο Κρουγκμαν δεν καταλαβε οτι δεν ειχαμε πλαν Β, αντε να πιστεψω εγω τωρα οτι καταλαβε γενικως τι γινεται και να ακουω τας αποψεις του για την Ελλαδα.καλα τα νομπελ με κληρωση τα δινουν?