Ο καμένος Υμηττός

Ο καμένος Υμηττός Facebook Twitter
2

Σε ύφεση βρίσκονται σήμερα οι διάσπαρτες εστίες φωτιάς στην περιοχή του Υμηττού με την Πυροσβεστική να βρίσκεται σε επιφυλακή καθώς οι δυνατοί άνεμοι δεν έχουν σταματήσει και ο φόβος των αναζωπυρώσεων εξακολουθεί να είναι ορατός. Η επόμενη μέρα αποκαλύπτει το μέγεθος της καταστροφής στον Υμηττό και στο πύρινο μέτωπο που εξαπλώθηκε από τον Καρέα, μέχρι την Αργυρούπολη.

Ο καμένος Υμηττός Facebook Twitter

Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία  συνελήφθησαν ο ημεδαπός Α.Γ. του Σ, 67 ετών και ο Τ.D.του K, 58 ετών, βουλγαρικής υπηκοότητας, από υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού. Οι δύο συλληφθέντες θα παραπεμφθούν σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, με την κατηγορία του εμπρησμού από αμέλεια.

 

Ο καμένος Υμηττός Facebook Twitter

 

Ισχυρές επίγειες δυνάμεις της πυροσβεστικής ανέλαβαν την επιχείρηση κατάσβεσης τη νύχτα, όταν τα ελικόπτερα αναγκαστικά παρέμειναν καθηλωμένα. Κάτοικοι, αλλά και ο δήμαρχος Ηλιούπολης καταγγέλουν πως η φωτιά ήταν έργο οργανωμένου εμπρησμού.

Ο καμένος Υμηττός Facebook Twitter
Ο καμένος Υμηττός Facebook Twitter
Ο καμένος Υμηττός Facebook Twitter
Ο καμένος Υμηττός Facebook Twitter
Ο καμένος Υμηττός Facebook Twitter
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΓΑΜΟΣ ΣΑΚΚΑΡΗ

Ελλάδα / Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Μίλησα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μου ζήτησε να παντρέψω τον γιο του τον Σεπτέμβριο του 2027

Όπως υποστήριξε, αρχικά ευχήθηκε περαστικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη για το ατύχημα που είχε, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην πρόσκληση να είναι αυτός που θα παντρέψει το γιο Κωνσταντίνο με την Μαρία Σάκκαρη
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια