ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Λεουτσάκος: Πρέπει να επιστρέψουμε στο εθνικό μας νόμισμα

Λεουτσάκος: Πρέπει να επιστρέψουμε στο εθνικό μας νόμισμα Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
6

«Το νόμισμα είναι για να βελτιώνει το βιοτικό επίπεδο του λαού. Εγώ έχω μιλήσει για εθνικό νόμισμα. Βέβαια είμαι η μειοψηφία» ανέφερε σήμερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Λεουτσάκος, ο οποίος τάχθηκε υπέρ της επιστροφής της χώρας στο εθνικό νόμισμα 

Μιλώντας στον Real Fm 97.8 στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή πρόσθεσε: «Η χώρα μας πρέπει να πάρει τη νομισματική της πολιτική στα χέρια της. Πρέπει να προετοιμάσουμε την χώρα για επιστροφή στο εθνικό νόμισμα. Αυτό οφείλουμε να κάνουμε και αν ακόμα έχουμε δυσκολίες».

«Αν πάρει η χώρα μας τη νομισματική της αυτοτέλεια θα έχει δυσκολίες, οι οποίες θα είναι πρόσκαιρες, αλλά θα ανοίξει ο δρόμος με μεγάλα ποσοστά ανάπτυξης, με μείωση της ανεργίας και ενίσχυση του εισοδήματος», σχολίασε ο κος Λεουτσάκος.

«Η Αριστερά, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να μετατραπεί και να μεταλλαχτεί σε μνημονιακό κόμμα γιατί τότε ακυρώνεται και τότε θα αποτελέσει μία παρένθεση, θα απογοητεύσει τους πολίτες», τόνισε ο κ. Λεουτσάκος και συνέχισε: «Εμείς αυτό που πρεσβεύουμε είναι ότι δεν υπάρχουν μονόδρομοι, ότι το ευρώ δεν είναι ένα απλό νόμισμα. Έχει ορισμένους κανόνες, νόμους, συνθήκες και καθορίζει συγκεκριμένες πολιτικές. Αυτό η ελληνική οικονομία δεν μπορεί να το αντέξει».

 

πηγή: Realfm

6

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παύλος Μαρινάκης για Μάτι: Εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Παύλος Μαρινάκης για Μάτι: Εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Στη συγκεκριμένη υπόθεση εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε το 2019 από την τότε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, λίγο πριν φύγει από την εξουσία, δηλώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
NEWSROOM
Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Ευρωεκλογές 2024 / Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Η δεύτερη φάση της επικοινωνιακής εκστρατείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ξεκίνησε σήμερα με ένα συγκινητικό βίντεο που τονίζει τη σημασία της ψήφου στις φετινές Ευρωεκλογές.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

Πολιτική / Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

«Η προαποφασισμένη θυσία τους αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές και πηγή έμπνευσης για όλους μας» ανέφερε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Δεν του δινω καμμια σημασια,διοτι ειναι προφανες οτι ομιλει ιδιοτελως και εντελως υστεροβουλα.Διοτι αν γινει αυτο που επιζητα με παθος ,μαλλον "θα πεσει πεινα".Και αυτος, προφανως, ειναι ο πιο αποτελεσματικος τροπος για να χασει τα -παμπολλα-κιλα που του περισσευουν !(Οπως και οι λοιποι "ευτραφεις",βεβαια,μεταξυ των οποιων και εγω ο ιδιος ! )
Ο Λετουσακος δεν μπορει ουτε σωστη συνταξη στις προτασεις του να εχει , τι τον κανει να πιστευει οτι μπορει να κατανοησει τι θα σημαινε η αλλαγη νομισματος για την Ελλαδα ? Πιο το κινητρο της ενασχολησης του με την πολιτικη ? εχει εν τελει τις γνωσεις ή τον ρεαλισμο να προσφερει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ?