Καμμένος: Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να στηρίξουν τον Τσίπρα ή να πάμε εκλογές

Καμμένος: Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να στηρίξουν τον Τσίπρα ή να πάμε εκλογές Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
4

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Κάμμενος μίλησε σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και κλήθηκε να σχολιάσει τη στάση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που επέλεξαν με το ΟΧΙ να βρεθούν απέναντι στην απόφαση του Αλέξη Τσίπρα για συμφωνία.

"Αυτό που είπα χθες στον Πρωθυπουργό είναι να υπογραφεί η συμφωνία το συντομότερο δυνατόν ώστε να απομακρυνθεί η χώρα από την σφαίρα του εκβιασμού και να πάρει μια ανάσα η αγορά. Ή θα πρέπει να αποφασίσουν να στηρίξουν τον πρωθυπουργό ή θα πάμε σε εκλογές. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Όταν τους ζητήθηκε να πουν αν υπάρχει άλλος δρόμος δεν απάντησε κανείς" σημείωσε μεταξύ άλλων και τόνισε πως οι εκλογές μπορεί να πραγματοποιηθούν τον Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο.

Κληθείς να σχολιάσει αν η απόφασή του να μην συνεργαστεί σε μια οικουμενική κυβέρνηση με τη συμμετοχή του Ποταμιού ισχύει ακόμη, ξεκαθάρισε πως λέει όχι. Επιπλέον κατηγόρησε για ακόμη μια φορά το Θεοδωράκη πως ενώ στις Βρυξέλλες ο Τσίπρας έκανε διαπραγμάτευση, ο επικεφαλής του Ποταμιού έξω από την πόρτα έλεγε ναι σε όλα.

Παράλληλα προανήγγειλε συνέδριο του κόμματός του γιατί, όπως σημείωσε, «αυτά που ψηφίσαμε ήταν αντίθετα με αυτά για τα οποία εκλεχτήκαμε» και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Προτίμησα τη σύγκρουση με τη συνείδησή μου για να ψηφίσω αυτή τη συμφωνία».

Σχετικά με τα σενάρια περί επιστροφής στο εθνικό νόμισμα, υποστήριξε ότι «αν η δραχμή θα ήταν λύση, θα τη συζήταγα» και περιέγραψε ως αδιέξοδες τις προσπάθειες εξεύρεσης πόρων από δυνάμεις εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως τις ΗΠΑ ή την Κίνα.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τσίπρας από Θεσσαλονίκη: «Πατριωτική εισφορά» στο πλουσιότερο 1% και κατώτατος μισθός 1.000 ευρώ έως το 2027

Πολιτική / Τσίπρας από Θεσσαλονίκη: «Πατριωτική εισφορά» στο πλουσιότερο 1% και κατώτατος μισθός 1.000 ευρώ έως το 2027

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης παρουσίασε επίσης φοροελαφρύνσεις για οικογένειες και επιχειρήσεις, θέτοντας το δίλημμα των επόμενων εκλογών ως «διαφθορά ή κυβερνητική αλλαγή»
THE LIFO TEAM
ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΠΕΝΟΣ ΕΒΡΟΣ

Πολιτική / Ο Σταύρος Μπένος αποχώρησε από το σχέδιο «Έβρος Μετά» - «Παραιτούμαι για λόγους προσωπικής αξιοπρέπειας»

Εξηγώντας τους λόγους της αποχώρησής του, ο πρώην υπουργός τόνισε ότι πρόκειται για ζήτημα ευθύνης απέναντι τόσο στην προσωπική του διαδρομή όσο και στους πολίτες της περιοχής
THE LIFO TEAM
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Πολιτική / Κωνσταντοπούλου για Τσίπρα: «Βάζει ανθρώπους να προσεγγίζουν στελέχη μας και να τους λένε "φύγε από εκεί"»

«Είναι το αποκορύφωμα του θράσους και της έλλειψης επίγνωσης να προσπαθείς να εξαπατήσεις ξανά τον κόσμο που σε έχει καταλάβει», σχολίασε η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας» για τον Αλέξη Τσίπρα
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Πάει και αυτό το καλοκαίρι» - Το κυριακάτικο μήνυμα του πρωθυπουργού

Το Μετρό Θεσσαλονίκης και ο Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός, η αύξηση του ΑΕΠ, η ενεργειακή αναβάθμιση κατοικιών, οι νέες συντάξεις χηρείας και οι χαμηλότερες τιμές σε βασικά καταναλωτικά αγαθά, αναφέρονται μεταξύ άλλων, στην κυριακάτικη ανάρτηση του πρωθυπουργού
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
Ο Τσιπρας αγαπητε ψεκασμενε θα ειχε Ηδη παει σε εκλογες εαν και εφοσον Μπορουσε. Δεν Μπορει να το κανει αυτο τωρα. Γιατι εαν εξαγγειλει εκλογες σημερα, αυτοματως καταρρεει η χωρα, βγαινει απο το ευρω και γινομαστε απο τη μια στιγμη στην αλλη Ζιμπαμπουε! Ειμαστε κολλημενοι με την πλατη στο τοιχο και αυτο οφειλεται Και στις Δικες σου ανοησιες!Συνεπως ασε τον Θεοδωρακη(που δεν φτανει που στηριξε την αποφαση του πρωθυπουργου-πραγμα που ΔΕΝ εκανες ξεκαθαρα εσυ-βρισκει απο σενα και τον μπελα του απο πανω)και κοιταξε επιτελους να αναλαβεις τις ευθυνες σου! Ομως φταιει αυτος? Οχι βεβαια! Αλλος φερει την ευθυνη Και αυτης της επιλογης!
Μπορεί να έπεσε και ο ίδιος ο πρόεδρος Πάνος στα τέσσερα παρέα με τον Νικολόπουλο, αλλά τουλάχιστον το έκανε με αξιοπρέπεια.Όχι σαν τους άλλους τους προηγούμενους που έλεγαν το "ναι" στα μνημόνια χωρίς να λένε και τις @@@@@@ες που λέει ο ψεκασμένος.
Ιδιαίτερα αυτός, ας μη βάζει στο στόμα του τον Σ.Θεοδωράκη και ας μην τον κακολογεί. Διότι ο Θεοδωράκης, αν μη τι άλλο, είναι ο μόνος που απόμεινε μη "Καμένος"