Το τατουάζ της "πολεμίστριας" Ραχήλ Μακρή σε αφιέρωμα στο Βloomberg

Το τατουάζ της "πολεμίστριας" Ραχήλ Μακρή σε αφιέρωμα στο Βloomberg Facebook Twitter
11

Αφιέρωμα στην Ραχήλ Μακρή έκανε το πρακτορείο Bloomberg με τίτλο η «Η πολεμίστρια-βουλευτής που στρέφει την οργή της στον Τσίπρα» .

Το βίντεο το οποίο εκτός από συνέντευξη είναι και ένα σύντομο οδοιπορικό στην Αθήνα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και μαι παρουσίαση του τατουάζ της Ραχήλ Μακρή που η ίδια λέει πως συμβολίζει τους 300 Σπαρτιάτες που δεν παραδίδουν ποτέ τα όπλα τους.

Σε άλλο σημείο του βίντεο η κα Μακρή είναι μπροστά από την Ακρόπολη και προειδοποιεί τον Σόιμπλε να κρατήσει μακριά τα χέρια του από το μνημείο της Ελλάδας που δεν είναι προς πώληση.

 

Η ίδια υποστηρίζει ότι ο κ. Τσίπρας έπρεπε «να πει "όχι" σε αυτό τον εκβιασμό. Ξέρω ότι εκβιάστηκε», ενώ δεν διστάζει να δείξει και στην κάμερα του αμερικανικού δικτύου την ανάρτησή της στο Facebook για τον Iωάννη Καποδίστρια, πληροφορώντας τους πως ήταν ο πρώτος κυβερνήτης του νέου ελληνικού κράτους και πως είχε δηλώσει: «Προτιμώ τον θάνατον παρά να απατήσω λαόν εμπιστεύσαντα την τύχη του εις την αφοσίωσίν μου».

11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Πολιτική / Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Το σοβαρό επεισόδιο, που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό του βουλευτή, Βασίλη Γραμμένου, ενεργοποίησε, με άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, την αυτόφωρη διαδικασία
NEWSROOM

σχόλια

11 σχόλια
Ξεκινησα να γραψω σχολιο με τιτλο " This is Sparta" ! Ως αφιερωμα στην Rachel,Leonodas'queen.....Αλλα κατι το οικονομικο χαλι μας,κατι το πολιτικο τοπιο,κατι οι πυρκαγιες,σκεφθηκα οτι καθε αναφορα τωρα στην περιοχη της Λακωνιας θα ειχε "διπλη αναγνωση".Και ειπα "ας το καλυτερα.....".
Αυτός ο τρόπος που "φτύνεις" τις λέξεις μία μία κι ανασηκώνεις το πάνω χείλος απ' την αριστερή πλευρά κοντά στο 1:10 είναι όλα τα λεφτά. Τον ξεπατίκωσες απ' τον Ντε Νίρο στον Ταξιτζή ε; "Γιου τόκιν του μι;"Και κάτι για τον παραλληλισμό του ταττού με τους 300 Σπάρτανς και το "Δέι φάιτ" που με μπλαζέ προφορά πετάς στο σκανδαλοθήρα ρεπόρτερ: είναι επιπέδου 3ης Δημοτικού! Θα εκτιμούσα την ειλικρίνειά (και το πνεύμα) σου αν έλεγες ότι είναι εκεί για να σου θυμίζει ότι οι 300 της Βουλής οφείλουν να πέφτουν στις εκάστοτε Θερμοπύλες για τη σωτηρία του λαού τους κι όχι ότι ο λαός πρέπει να ψοφήσει στην ουρά των ΑΤΜ για να σώσει τη σκυλονομενκλατούρα σας του Δημοσίου και της ΕΡΤ.Συμβουλή: μήπως να μιλήσεις με την Κόρτνει Λοβ για άλλου είδους ταινίες; Φαίνεται πως πληροίς τα κριτήρια μια χαρά ...
Ραχήλ, το ρόλο της πολεμίστριας πριγκίπισσας Ζήνα τον έχει καπαρωμένο η Ζωή, λόγω μαλλιού, σωματοδομής, ύφους και χαρακτήρα. Εσύ με το ξανθό μαλλί πας μέχρι Γαβριέλλα. Καλά είναι.