Η τελευταία λέξη Τσίπρα: Aν απόψε δεν έχω στήριξη τότε αύριο δύσκολα θα είμαι πρωθυπουργός

Η τελευταία λέξη Τσίπρα: Aν απόψε δεν έχω στήριξη τότε αύριο δύσκολα θα είμαι πρωθυπουργός Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
3

Ένα πράγμα που πρέπει να συζητήσουμε είναι εάν αυτό το δίλημμα που τέθηκε στην ελληνική κυβέρνηση για συμφωνία ή Grexit ήταν πλαστό η πραγματικό, είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ολοκληρώνοντας τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Ο κ. Τσίπρας κάλεσε, εάν πιστεύει κάποιος ότι ο πρωθυπουργός παραπλανήθηκε από κάποιο πλαστό δίλημμα, από κάποια μπλόφα των δανειστών, να βγει να το πει και πως εάν κάποιος πιστεύει όμως ότι ήταν πραγματική αυτή η απειλή, τότε θα πρέπει να αναλογιστεί και τις συνέπειες της μη συμφωνίας.

Όσον αφορά στο ζήτημα των εναλλακτικών, ο κ. Τσίπρας είπε ότι η μόνη εναλλακτική που ακούστηκε ήταν η αποδοχή του σχεδίου Σόιμπλε (σσ: για συμφωνημένη έξοδο), όπως το διατύπωσε ο σύντροφος Λαπαβίτσας. Ο πρωθυπουργός είπε ότι το σχέδιο Σόιμπλε όμως είχε και ένα άλλο σκέλος, που ήταν η πτώση της κυβέρνησης. Κανέναν από τα δύο ενδεχόμενα δεν πρόκειται να συμβεί, υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας.

Κλείνοντας την ομιλία του και τις εργασίες της ΚΟ, ο φανερά φορτισμένος Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι είναι πρωθυπουργός επειδή έχει μια Κοινοβουλευτική Ομάδα πάνω στην οποία στηρίζεται και πάνω στην οποία βασίζεται.

"Αν δεν έχω τη στήριξη από αυτή την Κ.Ο. τότε δυσκολεύομαι να είμαι πρωθυπουργός και την επόμενη μέρα." είπε και δέχτηκε θερμό χειροκρότημα.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

LiFO politics / «Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον Kώστα Χρυσόγονο, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, για τη σημασία των επερχόμενων ευρωεκλογών και για την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Η ακροδεξιά πολυκατοικία μοιάζει με αυθαίρετο χτισμένο με ψέματα και βία - Τι είπε για τη γυνακοκτονία της Κυρακής Γρίβα, την τραγωδία των Τεμπών, την οπαδική βία, την ακρίβεια και την Τουρκία
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Ρε τι ζούμε Θεέ μου με τις σοφές επιλογές του Ελληνικού λαου. Επειδή έρχονται και άλλες εκλογές πρέπει να σκεφτούμε καλά ποιοι απέμειναν να τάζουν λαγούς με πετραχήλια, για να δούμε που οδηγούμαστε. Ο ένας είναι κωλοτουμπας, ο άλλος είναι medias, οι άλλοι είναι το παλιό κατεστημένο, και τι μένει; Το νέο κόμμα τις δραχμης; Οι εθνικοί ήρωες; Το τιμημένο ΚΚΕ; Στην δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Απλά τους ηλικιωμένους πρέπει να τους κλειδώσουμε σπίτια τους,οι νέοι δεν έχουν πια όνειρα (δηλ. Τι εγώ δεν θα μπορώ να μπω στο δημόσιο;) και όταν πια όλα τελειώσουν θα φταίνε για όλα οι βάρβαροι.
Εαν αυτο το τελευταιο το εννοει(η αληθεια ειναι οτι σπανια ειμαι σιγουρος πως εννοει οτι λεει), τοτε οι βουλευτες του οφειλουν να σκεφτουν διπλα και τριπλα. Ειναι το μελλον της χωρας στα χερια τους.
Κάποιοι ωριμάζουν, έστω και στα 40 όπως ο Τσίπρας. Κάποιοι, σαν το Λαφαζάνη, μένουν αιωνίως προσκολλημένοι στην εφηβεία. Βέβαια με 8000 αφορολόγητα το μήνα το να μένεις προσκολλημένος στην εφηβεία είναι το μόνο εύκολο...