Σάλος με τις φωτογραφίες της Τζάκρη του ΣΥΡΙΖΑ που σήμερα ψώνιζε στην πανάκριβη μπουτίκ LUISA

Σάλος με τις φωτογραφίες της Τζάκρη του ΣΥΡΙΖΑ που σήμερα ψώνιζε στην πανάκριβη μπουτίκ LUISA Facebook Twitter
19


Την ακριβότερη ίσως μπουτίκ του Κολωνακίου, Luisa επέλεξε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη για να κάνει τα ψώνια της, την ώρα που οι συνάδελφοί της έδιναν μάχη στη Βουλή για τη συμφωνία.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να ψηφίσει «ναι» και βγήκε στο Κολωνάκι για ψώνια.

Η κ. Τζάκρη αγόρασε σύμφωνα με το iefimerida.gr δύο φούστες και αξεσουάρ για τον λαιμό και τα χέρια ενώ το site αναφέρει πως η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απαίτησε να της στείλουν τα ψώνια στο σπίτι, σήμερα.

 

Σάλος με τις φωτογραφίες της Τζάκρη του ΣΥΡΙΖΑ που σήμερα ψώνιζε στην πανάκριβη μπουτίκ LUISA Facebook Twitter

19

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ QATARGATE

Πολιτική / Αβραμόπουλος για Qatargate: «Δεν θα κάνω χρήση της βουλευτικής μου ασυλίας»

Ο πρώην Ευρωπαίος επίτροπος χαρακτηρίζει αβάσιμες τις αναφορές που επιχειρούν να τον συνδέσουν με την υπόθεση και προειδοποιεί ότι θα κινηθεί νομικά απέναντι σε οποιαδήποτε προσπάθεια εμπλοκής του ονόματός του
THE LIFO TEAM
ΑΝΝΑ ΜΙΣΕΛ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ EMAIL ΑΠΟΔΗΜΟΙ

Πολιτική / Διαρροή email αποδήμων: Φυλάκιση έως 20 μήνες στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και στους συγκατηγορούμενούς της

Το δικαστήριο που αναγνώρισε και στους τέσσερις κατηγορούμενους το ελαφρυντικό του σύννομου βίου, έδωσε τριετή αναστολή στην έκτιση των ποινών
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο Παρθενώνας, το posokanei, τα εργασιακά και η Μέση Ανατολή στο κυριακάτικο μήνυμά του

«Η δυτική όψη του Παρθενώνα αποκτά ξανά την πληρέστερη δυνατή μορφή της», ανέφερε στην αρχή του μηνύματός του και «έκλεισε» με ευχές για την Ημέρα του Πατέρα
THE LIFO TEAM

σχόλια

13 σχόλια
Συγγνώμη, δεν ξέρετε ότι οι βουλευτές παίρνουν μισθό 8.000 ευρώ? Δηλαδή με αυτό το μισθό πού θα έπρεπε να ψωνίζουν? Εντύπωση σας κάνει να πάρει μια φούστα από τη Λουίζα και μάλιστα στις εκπτώσεις? Οι υπόλοιποι βουλευτές τι φοράνε, κουρέλια?
εεε... αν ήταν μια βουλευτής ενός κόμματος "κεφαλαιοκρατικού" δεν θα ήταν είδηση. Το θέμα γεννάται επειδή ανήκει σε "αριστερό" κόμμα.Εδώ ταιριάζει..."Είδηση δεν είναι εάν ένας σκύλος δαγκώσει άνθρωπο. Είδηση είναι εάν ένας άνθρωπος δαγκώσει σκύλο" (Ουμπέρτο Έκο -νομίζω)αλλά και..."Αριστερός είμαι, δεν είμαι μ...ς" (ένας φίλος μου με το όνομα Γιάννης)
Δεν θα σχολιάσω τίποτε για την κ. Τζάκρη για έναν απλό λόγο: δε νομίζω ότι κάνει κάτι διαφορετικό από την πλειοψηφία των εκπροσώπων μας και των οικογενειών τους. Και δεν βρίσκεται από μόνη της στο κοινοβούλιο, κάποιοι και κάποιες την προτίμησαν, με τις υγείες μας.
Και αυτό τι θα έπρεπε να μας πει?! ..α ρε ελληνάρα! όλο το χωριό να καίγεται εσύ θα κοιτάς τι πήρε μαζί του φεύγοντας ο γείτονας!!!και έτσι για το κλείσιμο δεν γνωρίζουμε καν αν η εν λόγω κυρία - που ούτε που την ξέρω - ψώνισε όντως σήμερα ή χθες ή πριν ένα μήνα... εφόσον δεν έκλεψε τα λεφτά που χάλασε και είναι συνεπής στις σημερινές της επαγγελματικές υποχρεώσεις, προσωπικά θεωρώ πως αυτό το "νέο" είναι τελείως άκυρο και στοχευμένο και αποσκοπεί στον αποπροσανατολισμό του αναγνώστη.
το εξαιρετικα σκανδαλωδες ειναι οτι στην αγορα 4.750 μετα βιας να ειναι 2.600E καθαρα (πχ για μηχανικο πειραματιστειτε με το aftertax.gr) ΩΣΤΟΣΟ στην ΒΟυλη καταφερνουν και τα παιρνουν ολα γιατι ειναι ... αφορολογητα!!!Επομενςσ το πραγματικο τους εισοδημα σε μικτα ειναι γυρω στα 7-10 χιλιαρικα το μηνα αν υπολογισουμε τους φορους και τις ασφαλιστικες εισφορες που ΔΕΝ εχουν...!!!
Δεν με αφορά καθόλου απο που ψωνίζει και μακάρι η γυναίκα πάντα να μπορεί να αγοράζει ότι θέλει. Αλλά πρώτον θα έπρεπε εκείνη την ώρα να είναι στην δουλειά της (δηλαδή στην βουλή) και δεύτερον να μην προκαλεί (και ιδιαίτερα μιας και το παίζει αριστερή) την ώρα που οι υπόλοιποι δ.υ δεν ξέρουν αν θα πληρωθούν. Πολλοί ιδιωτικοί, όπως η αφεντιά μου, δεν έχουμε πληρωθεί για τον Ιούλιο, υπ'όψην.
Γίνεται να ψωνίζει και να μην προκαλεί, αν δεν ψωνίζει αυτές τις μέρες. Λες και θα φύγει η φούστα μέχρι να περάσει αυτή η κρίση ας πούμε. Και όσον αφορά το σχόλιο του o_yios_tou_yo: άλλο να φθονείς επειδή δεν μπορείς να αγοράσεις κι εσύ αυτά που αγοράζει αυτή, κι άλλο να απορείς που βρίσκει την όρεξη η άλλη να πηγαίνει για ψώνια όταν ο κόσμος (τον οποίο υποτίθεται ότι θέλει να εκπροσωπεί ως αριστερή βουλευτής) δεν έχει να βγάλει τον μήνα. Στέκομαι κυρίως στην κοροιδία της παράταξης.