Τηλεφώνημα Λιου σε Τσίπρα

Τηλεφώνημα Λιου σε Τσίπρα Facebook Twitter
2

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό οικονομικών των ΗΠΑ Τζακ Λιου είχε ο πρωθυπουργός, λίγο πριν την κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής των χωρών της ευρωζώνης.

Για να υπάρχει μια συμφωνία, πρέπει όλες οι πλευρές να την θέλουν, διαμήνυσε ο Αλέξης Τσίπρας. Η Ελλάδα έδειξε ότι είναι πρόθυμη, σημείωσε.

Παράλληλα, τόνισε σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ότι για να είναι βιώσιμη η συμφωνία, πρέπει να σέβεται τον ελληνικό λαό και από όλα αυτά που πέρασε τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Θάνος Δημάδης από την Ουάσιγκον ο Λευκός Οίκος είναι πολύ δυσαρεστημένος με την γερμανική στάση και ιδίως με το έγγραφο Σόιμπλε για πενταετές grexit, καθώς από αυτό φαίνεται ότι Μέρκελ και Σόιμπλε δεν λαμβάνουν υπόψη τους τις ΗΠΑ.

Δείτε LIVE όλες τις εξελίξεις, λεπτό προς λεπτό ΕΔΩ.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΟΛΓΑΣ

Πολιτική / Λίνα Μενδώνη για Βασιλίσσης Όλγας: «Ο Χάρης Δούκας δηλώνει υπερήφανος για ένα έργο που πολέμησε»

«O Χάρης Δούκας όχι απλώς αποδέχεται και θαυμάζει τον δρόμο, που ολοκληρώνει την ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων της Αθήνας, αλλά τον υιοθετεί ως δικό του, λησμονώντας ότι ο φορέας υλοποίησης του έργου, η Ανάπλαση Α.Ε., τελεί -από το 2024- υπό την εποπτεία πέντε Υπουργείων, ανάμεσα στα οποία και το Υπουργείο Πολιτισμού», δήλωσε η υπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Μεσολόγγι: «Η κατανόηση αποτελεί χρέος μας καθώς η ιστορία είναι καθρέφτης»

«Όσο οδεύουμε πιο βαθιά σε έναν αβέβαιο 21ο αιώνα, τόσο περισσότερο η Έξοδος χρησιμεύει ως οδηγός προς το μέλλον», είπε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο των σημερινών εκδηλώσεων
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Βλέπεις κ Λιού!....Οι Γερμανοί έχουν διδαχθεί από εσάς !!!Πότε κ Λιού φερθήκατε στην Ελλάδα σαν φίλος και σύμμαχος;ΠΟΤΕ!!! Πάντα του κλώτσου και μπάτσου!!! και τώρα δυσανασχετείτε με τη Γερμανία; Ευκαιρία λοιπόν ΤΩΡΑ να δείξετε εμπράκτως και όχι με λόγια και θυμούς, ότι συμπαραστέκεστε στην Ελλάδα!!!