Πυρά Καμμένου για τα αγγλικά της συμφωνίας και αντιδράσεις για τις διατάξεις

Πυρά Καμμένου για τα αγγλικά της συμφωνίας και αντιδράσεις για τις διατάξεις Facebook Twitter
2

"22 χρόνια σε αυτή την αίθουσα, αυτή είναι η πιο δύσκολη συνεδρίαση στην οποία έχω βρεθεί" δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. Πάνος Καμμένος από το βήμα της Βουλής ο οποίος ξεκαθάρισε πως οι ΑΝΕΛ θα ψηφίσουν με βαριά καρδιά. "Αν αποφασίζαμε με μόνο γνώμονα τη συνείδησή μας, θα ψηφίζαμε με ένα μεγάλο όχι στην πολιτική εκβιασμού της πατρίδας μας" πρόσθεσε.

"Καλούμαστε να ψηφίσουμε όχι τη συμφωνία που υπογράψαμε στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών, αλλά μια συμφωνία με αλλαγές που ζήτησαν οι δανειστές. Εδώ βλέπουμε να μπαίνουν διατάξεις που αντιτίθενται στο σύνταγμα.

Ωστόσο υπερασπίστηκε τις κόκκινες γραμμές που έχει θέσει ως Υπουργός Εθν. Άμυνας και τόνισε πως "Από το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων δεν πρόκειται να κοπεί ούτε ένα ευρώ."

Στη συνέχεια πάντως άφησε αιχμές κατά του νέου ΥΠΟΙΚ Ευκλέιδη Τσακαλώτου και είπε "Ντρέπομαι που είναι στα αγγλικά το κείμενο που κατατέθηκε στη Βουλή." και προκάλεσε την οργή από τα έδρανα της Βουλής. " Κάποιοι από εσάς το υπογράψατε χωρίς καν να το καταλάβετε" είπε σαν απάντηση σε όσους διαμαρτυρήθηκαν. 

"Η συμφωνία αποτελεί συνθηκολόγηση. Που είναι πολύ ηπιότερη της παραδόσεως. Δεν φοβάμαι το Grexit. Φοβάμαι τον εθνικό διχασμό, δεν θέλω να οδηγηθεί η πατρίδα σε εμφύλιο» πρόσθεσε και στη συνέχεια εξαπέλυσε επίθεση κατά των ΜΜΕ και της


2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΛΦΟΙ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Δελφούς: «Χρειαζόμαστε plan b εάν η κρίση στη Μέση Ανατολή επεκταθεί»

«Εάν το μπλόκο στα Στενά του Ορμούζ συνεχιστεί, είναι θέμα χρόνου να έχουμε σημαντικές διαταραχές στον εφοδιασμό του πετρελαίου και προϊόντων», σημείωσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΛΒΕΡΤΟΣ ΜΟΝΑΚΟ

Πολιτική / Στην Ελλάδα ο πρίγκιπας Αλβέρτος Β' του Μονακό: Συναντήθηκε με Μητσοτάκη και Τασούλα

Κατά τις συναντήσεις, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις πρωτοβουλίες της χώρας για βιώσιμη διαχείριση του θαλάσσιου πλούτου και τον ρόλο της Μεσογείου ως κοινού σημείου αναφοράς
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό για την παγκόσμια οικονομία να διασφαλιστεί ότι τα Στενά θα παραμείνουν ανοιχτά»

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή έγιναν στο πλαίσιο συνάντησής του με τον αντιπρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Χουσεΐν αλ-Σεΐχ
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια