ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΤΩΡΑ!

Τimes: Περισσότεροι από 100 βουλευτές της Μέρκελ αντιδρούν σε συμφωνία

Τimes: Περισσότεροι από 100 βουλευτές της Μέρκελ αντιδρούν σε συμφωνία Facebook Twitter
4

Περισσότεροι από 100 βουλευτές του κόμματος της Μέρκελ έχουν εκφράσει δια της υπογραφής τους σε σχετικό κείμενο, την αντίθεση τους σε ένα νέο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα, σύμφωνα με δημοσίευμα των ΤΙΜΕS.

To δημοσίευμα κάνει λόγο για μίνι-αντάρτικο που δεν επιτρέπει στην καγκελάριο να ακολουθήσει το δρόμο της αποκλιμάκωσης αλλά να προχωρήσει σε κάποια απομείωση του ελληνικού χρέους.

«Οι Έλληνες είχαν το δικαίωμα να πουν «όχι» στο δημοψήφισμα, και τώρα έχουμε εμείς το δικαίωμα να πούμε όχι»,  δηλώνει ο Χανς Πέτερ Φρίντριχ της Χριστιανοκοινωνικής Ένωσης που συνεργάζεται με το κόμμα της Μέρκελ.

Αντιδράσεις υπάρχουν όμως και στους Σοσιαλδημοκράτες που επίσης συνεργάζονται  με τους Χριστιανοδημοκράτες.

Όλες οι εξελίξεις live εδώ

4

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΤΩΡΑ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΚΟ ΦΑΡΣΕΡ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

Πολιτική / Υπόθεση Ντόκου: «Χρησιμοποιήσαμε μακιγιάζ και σίγουρα όχι τεχνητή νοημοσύνη» λένε οι δύο Ρώσοι φαρσέρ

«Του στείλαμε απλά ένα email και απάντησε το γραφείο του» δήλωσαν, μεταξύ άλλων, ενώ εξέφρασαν την έκπληξή τους «όταν είδαμε τις εξηγήσεις του για αυτή τη συνομιλία»
THE LIFO TEAM
ΝΙΚΟΣ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΕΕ

Πολιτική / Φαραντούρης: Απαντά σε δημοσιεύματα για την απόσπαση της συζύγου του στη Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία στην Ε.Ε

«Είναι θλιβερό και αποκαλυπτικό, γυναίκες σαν τη Δώρα να γίνονται στόχος ανδρών με πλαστά πτυχία ή ανύπαρκτα προσόντα», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ
THE LIFO TEAM
ΚΑΡΑΜΕΡΟΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Παραιτήθηκε ο Γιώργος Καραμέρος από τον ΣΥΡΙΖΑ και από τη θέση του βουλευτή

Μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι «από την αρχή υποστήριξα πως η πρωτοβουλία του Αλέξη Τσίπρα και στη συνέχεια η συγκρότηση της ΕΛ.Α.Σ δημιουργούν προοπτική για την Ελλάδα» - Ολόκληρη η ανακοίνωσή του
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Πολιτική / Μητσοτάκης για περικοπή συντάξεων χηρείας μετά την τριετία: Μία ακόμη παρέμβαση κοινωνικής δικαιοσύνης

«Με νομοθετική ρύθμιση καταργείται η περικοπή των συντάξεων χηρείας μετά την 3ετία, στο 35% όπως όριζε ο νόμος Κατρούγκαλου», αναφέρει ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης από Παίδων Πεντέλης: «Υλοποιήσαμε την προεκλογική μας δέσμευση ότι θα κάνουμε τη μεγαλύτερη αναβάθμιση στις υποδομές του ΕΣΥ»

Ο πρωθυπουργός βρέθηκε στα εγκαίνια του πλήρως ανακαινισμένου και εκσυγχρονισμένου Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης
THE LIFO TEAM
ΘΑΝΟΣ ΝΤΟΚΟΣ ΦΑΡΣΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Πολιτική / Θάνος Ντόκος: Θύμα Ρώσων φαρσέρ ο σύμβουλος εθνικής ασφαλείας του πρωθυπουργού

«Κατανοούμε τις ανάγκες του πολέμου, αλλά δεν θέλουμε να διεξάγεται στο έδαφός μας. Έχουμε εκλογές που πλησιάζουν, επομένως η αντίδραση της Αθήνας θα είναι πολύ ισχυρή» φέρεται να απάντησε ο Θάνος Ντόκος
THE LIFO TEAM
ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τσίπρα και Καρυστιανού: Εμφανίστηκαν δύο νέα κόμματα και η ΝΔ τσιμπά στις δημοσκοπήσεις

Επανέλαβε τη θέση του ΠΑΣΟΚ για πολιτική αλλαγή και τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι «αυτό που διαφημίζουν ως υπεραπόδοση της οικονομίας, είναι υπεραπόδοση της ακρίβειας»
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
μην μπερεδευεστε,οπως και εδω,ετσι και στην γερμανια υπαρχουν τα κομματικα παιχνιδια,η κοινη γνωμη στην γερμανια ειναι κατα της συμφωνιας με την ελλαδα,αρα καποιοι θα προσπαθησουν να ενισχυσουν τα ποσοστα τους δειχνοντας οτι συμφωνουν με την κοινη γνωμη,ενω ξερουν πολυ καλα οτι δεν συμφερει οικονομικα την γερμανια η εξοδος της ελλαδας.
Τώρα βέβαια μπορούν οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι με τον ίδιο τρόπο να πουν στους Γερμανούς ότι το όχι σημαίνει έξοδο από την Ευρωζώνη και επιστροφή στο Μάρκο :p
Ας υποθέσουμε ότι μπορούν.Τους συμφέρει;Γιατί αυτό κάνουν οι χώρες/οικονομίες/κυβερνήσεις που θέλουν να λένε ότι είναι περήφανες και αξιοπρεπείς: γίνονται απαραίτητες στους εταίρους τους ώστε να μην συμφέρει καμία πλευρά να τους διώξει από πουθενά.Δε ζούνε με δανεικά και μετά μουτζώνουν αυτούς που τους τα έδωσαν βαφτίζοντάς το όλο αυτό αξιοπρέπεια, και οι οποίοι προφανώς κοιτάνε το συμφέρον τους γιατί, ας μη γελιόμαστε, τα ίδια αν όχι χειρότερα θα κάναμε και εμείς αν οι ρόλοι ήταν αντίστροφοι.
Περιμένω τα σχόλια από τους υποστηρικτές της διεξαγωγής του δημοψηφίσματος - ανεξαρτήτως πλευράς - που θα προσπαθήσουν να μας πείσουν ότι εμείς καλά κάναμε και είπαμε όχι αλλά αυτοί δεν έχουν το δικαίωμα.