Ποινικές διώξεις έρχονται σε ΜΚΟ

Ποινικές διώξεις έρχονται σε ΜΚΟ Facebook Twitter
5

Ποινικές διώξεις αναμένονται μετά από πολύμηνες έρευνες, για απάτη και ξέπλυμα χρήματος σε βάρος Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων. Ήδη, σύμφωνα με το ΒΗΜΑ, η αρχή έγινε με κατηγορητήρια που συντάχθηκαν σε βάρος τουλάχιστον 10 συμμετεχόντων στη ΜΚΟ «Ο Κύκλος της Πάτμου». Ανάμεσά τους, επιχειρηματίες, πολιτικοί μηχανικοί, διπλωματικοί υπάλληλοι και άλλα πρόσωπα, που συμμετείχαν στην Μη Κυβερνητική Οργάνωση  η οποία δραστηριοποιήθηκε στη δεκαετία του ’90. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, διοργάνωνε συμπόσια εν πλω στο Μισισιπή, στον Νείλο, στον Δούναβη, ως και στην Αρκτική, ξοδεύοντας μεγάλα ποσά!

Είναι χαρακτηριστικό ότι, σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ., ο «Κύκλος της Πάτμου» είχε δώσει 600.000 ευρώ προκειμένου να ναυλώσει παγοθραυστικό για να φιλοξενήσει σ' αυτό τους δεκάδες συμμετέχοντες στο συμπόσιο του... Βορείου Πόλου.

Σε εξέλιξη βρίσκονται, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έρευνες και για το Διεθνές Κέντρο Αποναρκοθέτησης, την εκκλησιαστική «Αλληλεγγύη» με δραστηριότητα επί μακαριστού Χριστόδουλου, το Κέντρο Στρατηγικού Σχεδιασμού για την Ανάπτυξη «Δήμητρα», τον Διεθνή Οργανισμό Γαλλοφωνίας, το Ιδρυμα Αγά Χαν, το Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό και Ερευνητικό Κέντρο Αθηνών και άλλες οργανώσεις.

Ελλάδα
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 59ΧΡΟΝΗ ΕΥΟΣΜΟΣ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ 47ΧΡΟΝΟΣ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΣ ΦΥΛΑΚΕΣ

Ελλάδα / Εύοσμος: Εξιχνιάστηκε γυναικοκτονία 59χρονης - Φυσικός αυτουργός 47χρονος έγκλειστος σε φυλακές

Σε βάρος του κατηγορούμενου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο, ληστεία που έγινε με ιδιαίτερη σκληρότητα, καθώς και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα
THE LIFO TEAM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΦΙΑΛΙΔΙΑ ΙΑΤΡΕΙΟ ΟΔΟΣ ΚΑΡΝΕΑΔΟΥ

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: Κατασχέθηκαν φιαλίδια από το ιατρείο της οδού Καρνεάδου

Στο επίκεντρο των ερευνών βρέθηκαν ουσίες που προκαλούν καταστολή ή μέθη και οι οποίες ενδεχομένως χρησιμοποιούνταν στο πλαίσιο των ιατρικών πράξεων, που εξετάζονται από την ανάκριση
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια
Πόσο χρόνο θα πάρει μέχρι να διερευνηθούν όλες οι υποθέσεις,να διαπιστωθούν οι τυχόν ατασθαλίες,να αποδοθούν ευθύνες,να απαγγελθούν κατηγορίες,να εκδικαστούν,να γίνει το γνωστό μαγείρεμα ώστε να τη γλιτώσουν πάλι αυτοί-που-ποτέ-δεν φταίνε,δηλαδή οι πολιτικοί και οι παρακοιμώμενοί τους......;Ενώ το να αποφασιστεί το μέχρι θανάτου ξεζούμισμα του κάθε χαμηλοεισοδηματία συνταξιούχου,μισθωτού,ακόμα και άνεργου,είναι κάτι που αποφασίζεται σε μια νύχτα και με συνοπτικές διαδικασίες!
και να ηταν μονο αυτες ....επι της ουσιας λιγες μκο λειτουργουν αποτελεσματικα και παραγουν ουσιαστικο κοινωνικο εργο...και αυτο ειαι ευθυνη της πολιτειας γιατι κανενας δεν θετει κριτηρια αποτελεσματικοτητας ή στοχους που πρεπει να επιτυχουν για να εχουν πιασει τουλαχιστον τα λεφτα καποιο εστω τοπο..
έλα δεν το πιστεύω.. Οι αγαπητές ΜΚΟ τα άρπαζαν? Πάντως μια πιο πλήρη λίστα αυτών των οργανώσεων που εμπλέκονται θα έλυνε πολλές απορίες και φυσικά θα αποκαθιστούσε τις υπόλοιπες που ελπίζουμε να υπάρχουν