Λαφαζάνης στο Reuters: Δεν θέλουμε τρίτο σχέδιο διάσωσης με σκληρή λιτότητα

Λαφαζάνης στο Reuters: Δεν θέλουμε τρίτο σχέδιο διάσωσης με σκληρή λιτότητα Facebook Twitter
3

Ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης μίλησε στο πρακτορείο Reuters και δήλωσε ότι αναμένει μια συμφωνία παροχής ενίσχυσης από τους πιστωτές σύντομα, αλλά εκφράζει ξεκάθαρα την αντίθεση του σε ένα τρίτο σχέδιο διάσωσης με σκληρά μέτρα λιτότητας που θα καταπνίξουν την ανάπτυξη.

 

Το Reuters αναφέρει πως μένουν ελάχιστες ώρες για τη σύνταξη νέας πρότασης μεταρρύθμισης, και ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αντιμετωπίζει μια διπλή πρόκληση. Αφενός πρέπει να πείσει τους πιστωτές πως θα προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις και αφετέρου θα πρέπει να διατηρήσει το κόμμα με το μέρος του.

"Δεν θέλουμε να προσθέσουμε ένα τρίτο σχέδιο διάσωσης με σκληρή λιτότητα που δεν θα δώσει καμία προοπτική στη χώρα," ανέφερε ο κος Λαφαζάνης στους δημοσιογράφους στους δημοσιογράφους του Reuters.

Δείτε αναλυτικά όλες τις εξελίξεις ΕΔΩ

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΛΕΝΗ ΓΛΥΚΑΤΖΗ ΑΡΒΕΛΕΡ ΠΕΘΑΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πολιτική / Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ: Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά την κορυφαία βυζαντινολόγο και ακαδημαϊκό

Η Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 100 ετών   - «Με δίδαξε τη σημασία του έργου και του αποτελέσματος. Ώστε το “αν” να γίνεται “να”, όπως μου έλεγε η ίδια», αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης
THE LIFO TEAM
ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 200 ΒΕΛΓΟΣ ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ

Πολιτική / Καισαριανή: Δρομολογούνται διαδικασίες από το ΥΠΠΟ για τις φωτογραφίες με τους 200 εκτελεσθέντες - Τι λέει ο συλλέκτης που τις έχει

Όσα φανέρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης - Ανοιχτός σε διάλογο με τις ελληνικές Αρχές δηλώνει ο Βέλγος συλλέκτης
THE LIFO TEAM
ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Νίκος Παππάς: Οριστικά εκτός ΣΥΡΙΖΑ μετά το επεισόδιο με τον δημοσιογράφο Νίκο Γιαννόπουλο

Πηγές της Κουμουνδούρου ανέφεραν ότι είχαν ζητήσει «άμεσα στην επιτροπή δεοντολογίας τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ» για την «απαράδεκτη συμπεριφορά του»
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια