Γιούνκερ: Σταματήστε να μου λέτε κοιτάζω το κινητό μου - Κάνω texting με τον Τσίπρα

Γιούνκερ: Σταματήστε να μου λέτε κοιτάζω το κινητό μου - Κάνω texting με τον Τσίπρα Facebook Twitter
9


Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιουνκέρ απάντησε στους ευρωβουλευτές που τον επέκριναν ότι είναι κολλημένος στο κινητό του λέγοντας ότι στέλνει μηνύματα στον Αλέξη Τσίπρα.


"Σταματήστε να φλυαρείτε και να μού λέτε κοιτάζω το κινητό του. Είμαι σε texting, όπως λέμε στα γαλλικά, με τον έλληνα πρωθυπουργό...δεν ξέρω αν έχετε την ευκαιρία να κάνετε το ίδιο, αλλά εγώ πρέπει να το κάνω σήμερα...κάνω τη δουλειά μου", είπε.


"Επίσης, το να δίνουμε για την Επιτροπή και την Ευρώπη την ιδέα ότι βρισκόμαστε στα χρυσά σαλόνια μας και ότι δεν βλέπουμε από κοντά τις συνθήκες ζωής των πολιτών μας είναι παραλογισμός του κοινού λαϊκισμού, νοσηρή δημαγωγία, εγώ μιλάω κάθε βδομάδα με έλληνες πολίτες", πρόσθεσε.


Ο Ζαν-Κλοντ Γιουνκέρ απευθυνόταν προς την Κριστίνα Μορβάι, του ουγγρικού ακροδεξιού κόμματος Jobbik , η οποία είχε κάνει παρατήρηση .

 

Δείτε αναλυτικά όλες τις εξελίξεις ΕΔΩ

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επίσκεψη Γεραπετρίτη στην Τρίπολη: Ελλάδα και Λιβύη έτοιμες να συζητήσουν για οριοθέτηση ΑΟΖ στο προσεχές μέλλον

Πολιτική / Επίσκεψη Γεραπετρίτη στην Τρίπολη: Ελλάδα και Λιβύη έτοιμες να συζητήσουν για οριοθέτηση ΑΟΖ στο προσεχές μέλλον

Ο κ. Γεραπετρίτης διατύπωσε την επιδίωξη της Ελλάδας για ενίσχυση των διμερών σχέσεων με την Τρίπολη, με έμφαση στην οικονομία και τις επενδύσεις - Τι δήλωσε ο Λίβυος ΥΠΕΞ
LIFO NEWSROOM
Λευτέρης Αυγενάκης: Άρση ασυλίας για το επεισόδιο στο αεροδρόμιο ζητά η Επιτροπή Δεοντολογίας

Πολιτική / Λευτέρης Αυγενάκης: Άρση ασυλίας για το επεισόδιο στο αεροδρόμιο ζητά η Επιτροπή Δεοντολογίας

Το καλοκαίρι του 2024, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ενεπλάκη σε περιστατικό χειροδικίας κατά εργαζόμενου στο «Ελ. Βενιζέλος» με αποτέλεσμα τη διαγραφή του
LIFO NEWSROOM
ΟΠΕΚΕΠΕ: Κοινή πρόταση για Προκαταρκτική Επιτροπή καταθέτουν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Νέα Αριστερά

Πολιτική / ΟΠΕΚΕΠΕ: Κοινή πρόταση για Προκαταρκτική Επιτροπή καταθέτουν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Νέα Αριστερά

«Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ δεν είναι μόνο ένα οικονομικό σκάνδαλο διαφθοράς, αλλά μια δυσώδης υπόθεση διαπλοκής μετά το 2019 υψηλόβαθμων κυβερνητικών στελεχών και βουλευτών της ΝΔ και «γαλάζιων» παραγόντων» αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM
Συνήγορος του Πολίτη: Κίνδυνος για το κράτος δικαίου η αναστολή αιτήσεων ασύλου

Πολιτική / Συνήγορος του Πολίτη: Κίνδυνος για το κράτος δικαίου η αναστολή αιτήσεων ασύλου

«Τόσο ο Χάρτης Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ όσο και το παράγωγο ενωσιακό δίκαιο κατοχυρώνουν, εκτός από την κατ’ ουσίαν διεθνή προστασία σε περίπτωση βάσιμων λόγων δίωξης, και το δικαίωμα πρόσβασης στη διαδικασία ασύλου»
LIFO NEWSROOM
Βενιζέλος κατά κυβέρνησης για το μεταναστευτικό: Ζήτημα υψίστης σημασίας για την υπόσταση του κράτους δικαίου

Πολιτική / Βενιζέλος κατά κυβέρνησης για το μεταναστευτικό: Ζήτημα υψίστης σημασίας για την υπόσταση του κράτους δικαίου

Ζητά την ανάκληση της νομικής αιτιολόγησης που στηρίζεται στο άρθρο 15 ΕΣΔΑ, δηλαδή το αντίστοιχο του άρθρου 48 Συντ. για την εφαρμογή του νόμου περί καταστάσεως πολιορκίας, όπως σημειώνει με έκπληξη
LIFO NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Εχει δικιο ο Γιουνκερ! Τον διακοπτουν συνεχεια και χανει τον ειρμο της σκεψης του,την συγκεντρωση του! Να ας πουμε εγω πριν λιγο ελαβα κατα λαθος μυνημα του! Προοριζοταν για τον Μπουταρη!!!"Κυριε Μπουταρη,ευχαριστω για την ποικιλια που μου στειλατε! Ειμαι κατα του Κοκκινου και υπερ του Λευκου...που ειναι πιο ελαφρυ και δροσερο".Σπαω το κεφαλι μου! Μαλλον στο δημοψηφισμα πρεπει να αναφεροταν!
Ζαν Κλοντ, έλα να μιλήσεις και με μένα. Έχω να σου πω συναρπαστικές ιστορίες! Θυμάμαι που όταν ήμουν φοιτήτρια είχα 5 ευρώ τη μέρα να πάω πανμιο και να φάω. Δούλευα για 400 ευρώ για 3 χρόνια και έφυγα γιατί δε πληρωνόμουν για 6 μήνες. Μετά η οικονομική μου κατάσταση βελτιώθηκε, βρήκα δουλειά! Είχα κυλιόμενο ωράριο απο τις 6 το πρωί μέχρι τις 2 το βράδυ για 4 γλώσσες κι ένα πτυχίο και ο μισθός ήταν 700 ευρώ (με 200 σε μεταφορικά γιατί δεν υπήρχε συγκοινωνία και ήταν μακριά). 10-12 ωρες δουλίτσα, αλλά δεν έχεις και επιλογή. Είναι που αυτή η χώρα με εμπνέει οτι υπάρχει μέλλον και οτι με τη δουλειά μου και τους φόρους που πληρώνω βοηθάω κι εγώ στην κρίση. Στην πλάτη μου σας έχω βασικά.Ζαν Κλοντ, έλα να τα πούμε απο κοντά.
Και ο Ζαντ Κλόντ φταίει για τη ζωή σου ή εσύ ως ψηφοφόρος?Οι ψηφοφόροι των άλλων κρατών που τυχαίνει να είναι κάτι εκκατομμύρια γιατί δεν αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα?Το σκέφτηκες ποτέ????????????
Σου προτείνω να ακούσεις και την υπόλοιπη τοποθέτηση του Γιουνκερ. Συμβαίνει και αλλού, είναι λογικό; Είναι λογικές τέτοιες συνθήκες δουλειάς και φορολογίας, όχι μόνο για εμάς αλλά και για άλλους λαούς; Γιατί δε κάνουμε τη σύγκριση προς τα πάνω και σκεφτόμαστε τον πάτο, όχι μόνο εμείς και οι υπόλοιποι λαοί που πρέπει να ζήσουν με 200-300 βασικό μισθό.Είναι λογικό να δουλεύεις για πολυεθνική και ο Γερμανός συνάδελφος να παίρνει τα τριπλά απο εμένα και δουλεύει αυστηρά 8ωρο κι εγώ να βγάζεω 10ωρα με λιγότερα λεφτά; Ρώτησα το μάνατζερ μου και απάντησε "Εδώ είναι έτσι". Δεν είπε οτι δε κάνω καλά τη δουλειά μου, δεν είπε για την παραγωγικότητά μου, απλώς οτι "έτσι" είναι "εδώ".Όσον αφορά την ψήφο μου> Δε θυμάμαι να ψήφισα το Γιουνκερ. Μήπως φταίω προσωπικά για τα μνημόνια,τα χαράτσια, την ανεργία, τη διαφθορά και δε ξέρω εγώ τι άλλο;
Εαν έφταιγες προσωπικά εσύ τότε θα σε αποκαλούσα κυρία βουλευτή.Λοιπόν το μνημόνιο κατέστρεψε τον ιδιωτικό τομέα και τις συλλλογικες συμβασεις στο πρωτο μνημόνιο.Κλασικά θα μου πεις εγώ δε ψήφισα ΓΑΠ ουτε κανενας δικός μου και αυτός ο άνθρωπος έγινε πρωθυπουργός επειδή κανένας δε τον ψήφισε.Δε σου ρίχνω την αποκλειστική ευθύνη αλλά καλό είναι κάποια στιγμή σαν λαός να σοβαρευτούμε και να κάνουμε καμμιά αυτοκριτική.Επίση ςγια να βγει ο Γιούνκερ δε ψηφιζεις εσύ.Αρα το μένος σου για τον Γιούνκερ που ειναι μακράν ο πλέον φιλέλληνας εκεί έξω δεν έχει βάση.Να στραφείς σε αυτούς που σε έβαλαν στο μνημόνιο.Και στα λέει αυτά κάποιος που δεν εργάζεται στο δημόσιο.
Αφού μιλάς συχνά με Έλληνες πολίτες, τότε εκτιμώ πως δεν πρέπει να έχεις απορίες για την αρνητική ψήφο.Αλλά, η πικρή αλήθεια είναι πως, δεν κάνεις εσύ κουμάντο κε Γιουνκερ. Στην πραγματικότητα, λέξη δε μπορείς να πεις χωρίς την άδεια του Βολφ-γκανγκ.