ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Γκάμπριελ: Ανοιχτοί σε συζήτηση για μείωση του χρέους, μετά τις μεταρρυθμίσεις

Γκάμπριελ: Ανοιχτοί σε συζήτηση για μείωση του χρέους, μετά τις μεταρρυθμίσεις Facebook Twitter
EPA/WOLFGANG KUMM
1

Η Ευρώπη θα μπορούσε να συζητήσει για πιθανή μείωση του χρέους της Ελλάδας, αν η ελληνική κυβέρνηση εφαρμόσει μεταρρυθμίσεις, δήλωσε ο αντικαγκελάριος της Γερμανίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ στο περιοδικό Stern.

Όπως μεταδίδει το Reuters, o Γκάμπριελ, που είναι ταυτόχρονα και υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας, ανέφερε τον περασμένο μήνα ότι ένα κούρεμα του ελληνικού χρέους θα ήταν ανούσιο αν η Αθήνα αύξανε εκ νέου το χρέος της, αμέσως μετά το κούρεμα, εμφανίστηκε όμως πιο διαλλακτικός κατά τη συνέντευξή του στο περιοδικό. «Θα μπορούσε κανείς να συζητήσει την πιθανότητα να μειωθεί το χρέος, αφού πρώτα η ελληνική κυβέρνηση δείξει ότι εφαρμόζει μεταρρυθμίσεις», ανέφερε.

Σύμφωνα με τη Guardian, ο Γκάμπριελ εκτίμησε επίσης ότι η είσοδος της Ελλάδας στο ευρώ ήταν μια αφελής κίνηση. «Η είσοδος της Ελλάδας στο ευρώ, όπως φαίνεται σήμερα, ήταν πολύ αφελής κίνηση. Το χειρότερο είναι ότι όλοι παρακολουθούσαν εδώ και πολύ καιρό καθώς η χώρα βυθιζόταν όλο και πιο βαθιά στην κρίση», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε LIVE τις εξελίξεις, λεπτό προς λεπτό ΕΔΩ.

1

ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Σφοδρή επίθεση κατά Πολάκη στην Πολιτική Γραμματεία – «Δεν θα νομιμοποιήσουμε αυτή την κατάντια»

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ: Σφοδρή επίθεση κατά Πολάκη στην Πολιτική Γραμματεία – «Δεν θα νομιμοποιήσουμε αυτή την κατάντια»

Η αναπληρώτρια γραμματέας και ο γραμματέας της Νεολαίας παραιτήθηκαν, με την πρώτη να καταγγέλλει απειλές και τον δεύτερο να μιλά για «τραμπούκους» και σχέδιο ελέγχου του κόμματος
THE LIFO TEAM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΡΙΠΛΟΣ ΚΟΜΒΟΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης από Σκαραμαγκά: Μία από τις σημαντικότερες οδικές παρεμβάσεις στην Αττική - Υπεγράφη η σύμβαση για τον τριπλό κόμβο

Ο πρωθυπουργός υποστήριξε ότι το έργο θα συμβάλει στην αντιμετώπιση ενός χρόνιου κυκλοφοριακού προβλήματος της Δυτικής Αττικής
THE LIFO TEAM
ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΑΣ ΠΟΛΑΚΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ: Επιστροφή Πολάκη στην ΚΟ και τέλος στη γραμμή συμπόρευσης με Τσίπρα αποφάσισε η Κεντρική Επιτροπή

Η απόφαση παραπέμπει στην Πολιτική Γραμματεία τον εκλογικό οδικό χάρτη, ενώ αναγνωρίζει ως πολιτικά αναγκαία την επιστροφή του Παύλου Πολάκη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Γκάμπριελ, Γερμανό αντικαγκελάριος κ υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας. «Η είσοδος της Ελλάδας στο ευρώ, όπως φαίνεται σήμερα, ήταν πολύ αφελής κίνηση. Το χειρότερο είναι ότι όλοι παρακολουθούσαν εδώ και πολύ καιρό καθώς η χώρα βυθιζόταν όλο και πιο βαθιά στην κρίση»Συμμεριζόμαστε απόλυτα την άποψή σας κ Γκάμπριελ!!!!!!!!Θα μπορούσατε παράλληλα να την θέσετε προς υπογραφή και επικύρωση και των υπολοίπων Ευρωπαίων συναδέλφων σας για να την στείλετε με "courier" σε κάθε ΕΛΛΗΝΑ "μέντορα" της πολιτικής και της οικονομίας? Αν δεν έχετε αντίρρηση ξεκινήστε από το σπίτι του κ ΣΗΜΙΤΗ !!Αυτός θα ενημερώσει και τους υπόλοιπους......!!!!!!!!!!!