Μέχρι τις 2 το Μετρό σήμερα

Μέχρι τις 2 το Μετρό σήμερα Facebook Twitter
2

Έως τις 2 π.μ. παρατείνεται σήμερα η λειτουργία του μετρό της Αθήνας για τις ανάγκες εξυπηρέτησης του κοινού, όπως ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό αν χρειαστεί θα υπάρξει και επιπλέον παράταση της λειτουργίας του μετρό της Αθήνας για τις ανάγκες εξυπηρέτησης του κοινού.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φοιτητικές Εστίες ΕΜΠ: Δυστοπία κι εγκατάλειψη

Ρεπορτάζ / Φοιτητικές Εστίες ΕΜΠ: Δυστοπία και εγκατάλειψη

Συμμορίες, υποδομές που θυμίζουν σκηνικά ταινιών τρόμου και συνθήκες χειρότερες από αυτές που θα μπορούσε να φανταστεί κανείς. Αυτή είναι η πραγματικότητα που βιώνουν εδώ και χρόνια οι φοιτητές των εστιών του ΕΜΠ. Η LiFO επισκέφτηκε την Πολυτεχνειούπολη και παρουσιάζει την κατάσταση ως έχει.
ΠΕΤΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ

σχόλια

2 σχόλια
Ποιος τα πληρώνει αυτά; Ήδη η "δωρεάν μετακίνηση" μέχρι την Δευτέρα στοιχίζει ενάμιση εκατομμύριο ευρώ την ημέρα. Κοινώς για να κάνουν το λαϊκίστικο παιχνίδι τους χρέωσαν την ΣΤΑΣΥ με 15 εκατομμύρια. Επαναπροσελαβαν και τα παλαιά ρουσφέτια οπότε ετοιμαστείτε να καταρρεύσει η κερδοφορία του Μετρό και πλήρωνε πάλι αύξηση κοροιδάρα Έλληνα για να κάνει τον επαναστάτη ο υπουργός!!

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ