Βορίδης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να κατέβω υποψήφιος για πρόεδρος της ΝΔ

Βορίδης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να κατέβω υποψήφιος για πρόεδρος της ΝΔ Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
9

Στον Ant1 και τον Γιώργο Παπαδάκη μίλησε σήμερα το πρωί, ο Μάκης Βορίδης, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος αλλά και την παραίτηση Σαμαρά. Ο κ. Βορίδης μάλιστα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να διεκδικήσει τη θέση ηγεσίας στη Νέα Δημοκρατία.

Ερωτηθείς για το τι θα κάνει ο ίδιος, άφησε διάπλατα ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος, ανέφερε ωστόσο «θέλω να σκεφτώ κάποια πράγματα» ενώ όταν οι δημοσιογράφοι επέμειναν ανέφερε πως προφανώς το θέμα της υποψηφιότητας είναι ανοιχτό για όλους.

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η ελληνική εργατική τάξη βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία αναγέννησης»

LiFO politics / «Η ελληνική εργατική τάξη βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία αναγέννησης»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον ιστορικό και υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Αριστεράς, Κωστή Καρπόζηλο, για τη γέννηση του ελληνικού εργατικού κινήματος και τους πρωτεργάτες του.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρζίσει από αύριο

Πολιτική / Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρχίζει από αύριο

Ο Γιώργος Φλωρίδης έκανε ειδική αναφορά στο τι ίσχυε με τον Κώδικα του 2019 επί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και τι θα ισχύσει από αύριο, οπότε θα εφαρμοστεί ο Κώδικας που ψηφίστηκε προ διμήνου από την κυβέρνηση της ΝΔ
NEWSROOM

σχόλια

9 σχόλια
Ο Βορίδης θεωρείται ένας από τους βασικότερους διεκδικητές της αρχηγίας της Ν.Δ. Αντίθετα ο Τατούλης δεν κάνει ούτε για θυρωρός στα γραφεία της Ν.Δ.Βορίδης-Μητσοτάκης-Μπακογιάννη οι μοναδικοί πού θα μπορούσαν να αναλάβουν τα ηνία της Ν.Δ. και παράλληλα να είναι και αγαπητοί-αποδεκτοί από τον κόσμο της Ν.Δ.