Η ευρωζώνη θα συνεχίσει να είναι ανοικτή σε διαπραγματεύσεις ακόμα και αν η Ελλάδα πει «όχι» στο δημοψήφισμα, δήλωσε ο Ισπανός υπουργός Οικονομικών.
"Όλες οι πόρτες είναι ανοικτές. Αν ψηφίσουν «ναι», η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει ... αλλά αν ψηφίσουν« όχι », εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε ανοικτοί να μιλήσουμε μαζί τους," δήλωσε ο de Guindos, σύμφωνα με το Ρόιτερς, κατά τη διάρκεια μιας ραδιοφωνικής συνέντευξης .
«Μια κατάρρευση των διαπραγματεύσεων θα μπορούσε να έχει συνέπειες, όπως στην παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ, αλλά ο καθένας θέλει την Ελλάδα να παραμείνει στο ευρώ."
Οικονομία /
Ντε Γκίντος: Ανοικτοί στις διαπραγματεύσεις ακόμα και με «όχι»
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
Θεσσαλονίκη: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που στρατολογούσε ανηλίκους μέσω Telegram για διακίνηση ναρκωτικών
Η άγνωστη ιστορία του Μονέ και του αδελφού του Βαν Γκογκ: Μια έκθεση, διθυραμβικές κριτικές και μηδέν πωλήσεις
Γεωργία: Πάνω από 1 εκατ. πτηνά αποφεύγουν τους κυνηγούς πάνω από τις ακτές της Μαύρης Θάλασσας
Εκατομμύρια συσκευές εκτεθειμένες σε δίκτυο ισραηλινού λογισμικού κατασκοπείας - Πώς λειτουργεί η επίθεση χωρίς κλικ
Νορβηγία: Μόλυνση με βαρέα μέταλλα στο νερό αρκτικής πόλης λόγω του λιώσιμου των πάγων
σχόλια