Το διάγγελμα Τσίπρα

Το διάγγελμα Τσίπρα Facebook Twitter
10

Δείτε αναλυτικά όλες τις εξελίξεις ΕΔΩ

10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Νέα πυρά Γεωργιάδη κατά Ανδρουλάκη: «Μασαμπούκωσε 1,2 εκατ. ευρώ και μας κουνά το δάκτυλο, πέρασε «ζάχαρη» τη δεκαετία των μνημονίων»

Ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε στην ενοικίαση ακινήτου από το δημόσιο, ιδιοκτησίας της οικογένειας του Νίκου Ανδρουλάκη
THE LIFO TEAM
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Πολιτική / Παραιτήθηκε η Ιωάννα Γκελεστάθη από τη Νέα Δημοκρατία: Ανέφερε «πολιτικό, αξιακό και ψυχικό ρήγμα με την ηγεσία»

Η Ιωάννα Γκελεστάθη υπέβαλε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη την παραίτησή της «από κάθε κομματική ιδιότητα συμπεριλαμβανομένης και αυτής του απλού μέλους» - Η ανάρτησή της
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό να ιδρώσουμε όλοι μαζί τη φανέλα»

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, η οποία διήρκεσε πάνω από έξι ώρες - Στο κλείσιμό του, ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα ενότητας και συνέχειας του κυβερνητικού έργου, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη συλλογικής προσπάθειας και προετοιμασίας για τις επόμενες πολιτικές μάχες
THE LIFO TEAM

σχόλια

9 σχόλια
Δέκα κουβέντες, οι 9 ψέμματα.Κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του σε διάγγελμα και λέει ο,τι λέει, πλέον είμαι πεπεισμένη οτι ισχύουν τα αντίθετα. Ποτέ άλλοτε κυβέρνηση σε τόσο λίγο χρόνο δεν κατάφερε για τόσους πολλούς (σε εσωτερικό και εξωτερικό) να χάσει σε τέτοιο βαθμό την αξιοπιστία της.
ο Ποντιος Πιλατος γιατι ενιψε τας χειρας του?....Ειναι ωραιο να πετας το μπαλακι στους αλλους οταν δεν θελεις να αναλαβεις τις ευθυνες κ τις συνεπειες των πραξεων σου....
Προσπαθούσα να βρω μια εξήγηση για το ύφος και το περιεχόμενο αυτών που έλεγε... Δεν έβγαζα άκρη... Ώσπου το κατάλαβα!!Νομίζει ότι είναι πρόεδρος του 15μελούς και κάνει ψηφοφορία για το αν θα συνεχιστεί η κατάληψη γιατί δεν τα βρίσκει με τους καθηγητές... Κάποιος να τον επαναφέρει γρήγορα στην πραγματικότητα!!!
1) Υιοθέτησε το στραβό κουτσαβάκικο στυλ του Σαμαρά;2) Η μεγάλη πλειονότητα όσων ψηφίσουν "όχι" δεν επιθυμεί έξοδο από το ευρώ;3) Κλασική αριστερά για ό,τι μας γίνεται φταίνε οι εξωτερικοί εχθροί.