ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Άγριος καβγάς Ραχήλ-Ανδρέα Παπαδόπουλου με βαριές εκφράσεις

Άγριος καβγάς Ραχήλ-Ανδρέα Παπαδόπουλου με βαριές εκφράσεις Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
35

Άγριος καβγάς με πολύ βαριές εκφράσεις εξελίχθηκε το πρωί στα τηλεοπτικά παράθυρα του Αντ1 ανάμεσα στη Ραχήλ Μακρή και του Ανδρέα Παπαδόπουλου. Όλα ξεκίνησαν όταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «δικαστικά βουλεύματα» με τα οποία απαλλάχθηκε η οικογένεια του κ. Παπαδόπουλου.

 «Εσείς όπως γνωρίζω, όλες οι καταθέσεις της οικογενείας σας βρίσκονται στο εξωτερικό και μάλιστα αφορολόγητες. Και όταν τα βρίσκουν και τα τσιμπάνε στο Πόθεν Έσχες πηγαίνετε στους δικαστές και βγάζετε βουλεύματα. Επομένως, λοιπόν, δεν έχετε να ανησυχείτε για κάτι, ούτε να κόπτεστε τώρα για τον πολίτη και τις ουρές -δεν έχετε κάτσει ποτέ σε ουρά», είπε η κ. Μακρή για να αντιδράσει πολύ έντονα ο Ανδρέας Παπαδόπουλος και να ακολουθήσει ο εξής διάλογος:




ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ:Σε μένα μιλήσατε;
ΜΑΚΡΗ:Σε σας ακριβώς! Για τις καταθέσεις της οικογενείας σας η οποία ζει εις βάρος του ελληνικού λαού επί δεκαετίες.
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ:Ποια είναι η οικογένειά μου; Συγνώμη κ. Παπαδάκη, τι λέει αυτό το νούμερο; Τι λέει αυτό το νούμερο; Τι είναι αυτά που λέτε; 
ΜΑΚΡΗ:Είναι τιμή μου να με αποκαλείς νούμερο εσύ.
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ:Ακούσατε τι είπε αυτό το νούμερο; 
ΜΑΚΡΗ:Να μου καταθέσεις μήνυση.
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ:Τι να καταθέσω μήνυση σε σένα; Ακούστε τι είπε! Ποια είναι η οικογένειά μου βρε νούμερο; Ξέρεις ποια είναι η οικογένειά μου; Ξέρεις ποια είναι η οικογένειά μου; Ντροπή σου! Ξεφτιλισμένη! Ξεφτιλισμένη! Σε ψηφίζουν άνθρωποι. Ακούστε άνθρωπο που την έστειλε ο κόσμος στη Βουλή!
ΜΑΚΡΗ:Τη δική σου οικογένεια έστειλε ο λαός στη Βουλή επί δεκαετίες και είδαμε τα αποτελέσματα!
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ:Είσε φασίστρια! Ντροπή του ΣΥΡΙΖΑ που σε μάζεψε! Ξέρεις πολύ καλά τι είναι ο φασισμός! 
ΜΑΚΡΗ:Αν μιλάμε για φασισμό δείτε σε έναν καθρέφτη τον εαυτό σας!
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ:Θα μιλήσεις εσύ για την οικογένειά μου; Άθλια! Άθλιο υποκείμενο! Πολιτικό σκουπίδι! Ξέρεις ποια είναι η οικογένειά μου; Σκουπίδι! Ε, πολιτικό σκουπίδι! Σε μαζεύουν τα κανάλια... Δεν ντρέπεσαι να προσβάλεις ανθρώπους που δεν τους ξέρεις; Ο πατέρας μου έχει πεθάνει. Σούργελο! Ε σούργελο! Κάθαρμα! Ε κάθαρμα! Εγώ δεν κάθομαι με αυτό το σούργελο!

Όταν ο Ανδρέας Παπαδόπουλος προσπάθησε να βγάλει το μικρόφωνό του για να αποχωρήσει, ο καβγάς με την Ραχήλ Μακρή κορυφώθηκε...

ΜΑΚΡΗ:Μην κάθεσαι! Στο καλό! Πήγαινε να φας τα χρήματα της οικογένειάς σου! Οι καταθέσεις σου είναι στο εξωτερικό.
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ:Δεν ντρέπεσαι! Προσωπικές επιθέσεις! Κλώνος της Κωνσταντοπούλου!
ΜΑΚΡΗ:Είναι τιμή να είσαι κλώνος της Κωνσταντοπούλου!
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ:Σκουπίδι!

35

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ στην Αθήνα την ερχόμενη Δευτέρα

Πολιτική / Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ: Συμφωνία για ανταλλαγή επισκέψεων διοικητών μηχανοκίνητων μονάδων

Επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας θα είναι ο πρέσβης Θεοχάρης Λαλάκος και της τουρκικής ο Υφυπουργός Εξωτερικών, πρέσβης Μπουράκ Ακτσαπάρ
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελενοώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελεονώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

«Η προσέγγισή μου θα είναι ανθρωπιστική, αμιγώς κοινωνική και δεσμεύομαι ότι αν ο κόσμος με εμπιστευτεί θα ασκήσω και πολιτική και μάλιστα δυναμική» ανέφερε μεταξύ άλλων η Ελεονώρα Μελέτη
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Επιτροπή για την εθνική κυριαρχία και την Κύπρο, νέος φορέας στις κάλπες

Ευρωεκλογές 2024 / Ευρωεκλογές 2024: Επιτροπή για την εθνική κυριαρχία και την Κύπρο, νέος φορέας στις κάλπες

Όσο το πολιτικό σύστημα της χώρας επιμένει να την διατηρεί σε τροχιά υποτέλειας και εξάρτησης, δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας, αναφέρεται στη διακήρυξη
THE LIFO TEAM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

12 σχόλια
Δηλαδή αν εγώ παντρευτώ μια κοπέλα και ο πατέρας της είναι δολοφόνος με κάνει και εμένα δολοφόνο; Ακόμα και αν οι Μητσοτάκηδες έχουν βγάλει τα λεφτά τους έξω παράνομα (και αν η Ραχήλ έχει στοιχεία όταν κατηγορεί κάποιον δημόσια να τα δημοσιεύει κιόλας) τι ευθύνη έχει σε αυτό ο Παπαδόπουλος; Όταν δεν έχουμε τι να πούνε Ζωή και Ραχήλ ίδια στρατηγική, προσβολές/λάσπη επί προσωπικού και η μπάλα στην εξέδρα. Ο Παπαδόπουλος σαν πολιτικός μου είναι αδιάφορος και σίγουρα η αντίδραση του δεν μου άρεσε, αλλά πόσο ψύχραιμος μπορεί να είναι κάποιος με την Ραχήλ;
Δεν έχω ξανα δει τη Μακρή να μιλάει. Δεν με ενδιαφέρει τί εχει κάνει η οικογένεια του Παπαδόπουλου. Δεν υπάρχει πιστεύω κανένας λόγος να αναφέρει αυτά που αναφέρει στην τηλεόραση και με αυτό απαράδεκτο ύφος. Με αυτή της την κίνηση και συμπεριφορά απλώς επιβεβαιώνει ότι είναι ένα μεγάλο "τσόκαρο" (Αυτή δεν είναι η λέξη;)
Ούτε εγώ συμπαθω την Μακρή και την λες και τσοκαρο γενικά... Την αντίδραση του άλλου δεν την ειδες όμως, μόνο το δικό της ύφος σου φάνηκε απαράδεκτο; Και το δικιο να σε πνίγει (που δεν...) έτσι δεν μιλάς γιατί δεν κερδιζεις τίποτα, εκτός και αν είναι σοβαρή απάντηση το "νούμερο" και το "ξεφτυλισμενη".Επιχειρήματα δεν είδα, μόνο ουρλιαχτα,ύβρεις και κροκοδειλια δάκρυα. Ο συγκεκριμένος κύριος δεν ειχε κανενα λόγο να τρέχει στα κανάλια, (εκτός και αν βγήκε σαν γαμπρός της Ντόρας και εκπρόσωπος τύπου ευρύτερης φαμίλιας Μητσοτάκη) και με τον τρόπο του αποδείχτηκε αρχιτσοκαρο, κάτι που θέλει πολλή προσπάθεια.
Δεν ξέρω πραγματικά ποιος είναι χειρότερος. Η Μακρη γνωστό σουργελο που έχει ένα δίκιο σε αυτήν την επίθεση (αρκετά έκανε ήδη το σόι του Μητσοτάκη), ο Παπαδόπουλος αριστερός της δημαρ κ καλά ,με δεξιά τσέπη κ σύντροφος της μπακογιαννη, που κάνει τον Κινέζο που δεν ξέρει ποια είναι η οικογένεια στην οποία αναφέρεται η Ραχήλ (έχει και παιδί με την μπακογιαννη μην το ξεχναμε), ή ο Παπαδάκης που δεν ξέρω τι ρόλο βαράει σε αυτήν την εκπομπή και επιτρέπει αυτήν την ξεφτιλα. Αυτούς τους πολιτικούς ψηφίσαμε btw. Τα επιχειρήματα του Παπαδόπουλου αντικρουουν όσα λέει η Μακρη. Το να βγαινω να λέω στα κανάλια είσαι νούμερο κ ξεφτιλισμενη το ξέρω κ εγώ, δεν είμαι όμως ούτε πολιτικός, ούτε η φωνή του λαού.
Όσο κι αν δε θεωρώ τη Ραχήλ Μακρή το καμάρι του τόπου μας γιατί ενοχλήθηκε τόσο ο Παπαδόπουλος χωρίς ωστόσο να απαντάει σε αυτά που τον κατηγόρησε; Τι σχέση έχει αν είναι νεκρός ο πατέρας του με το αν έχει τα λεφτά του στο εξωτερικό κι αφορολόγητα; Είναι όντως γελοίο αν ισχύει αυτό (που απο την αντίδρασή του φαντάζομαι ότι ισχύει) να το παίζει δίπλα στο λαό κι ότι φοβάται για το μέλλον του όταν τα εκατομμύριά του τον περιμένουν στο εξωτερικό απόλυτα ασφαλή.
Έχετε κάποια απόδειξη εσείς; Σας ρωτάω καλόπιστα. Αν η επιχειματολογία μας στηρίζεται σε λογικά άλματα τύπου "από την αντίδραση του φαντάζομαι ότι ισχύει", τότε με συγχωρείτε.
Εσείς θέλετε καποια απόδειξη για την οικογένεια Μητσοτάκη δηλαδή; Γιατί για αυτή μιλαει.. Τα αλλά για τους νεκρούς πατεράδες είναι αλλά λογια να αγαπιόμαστε.
Ακόμη και αν αναφερόταν στην οικογένεια Μητσοτάκη, ποντάροντας στους αρνητικούς συνειρμούς που κάνουμε οι περισσότεροι από εμάς, έπρεπε να αναφερθεί σε στοιχεία. Όλα τ'άλλα είναι λάσπη. Τον Παπαδόπουλο δεν τον ξέρω, η στάση του δεν μου άρεσε, έπρεπε να είναι πιο αξιοπρεπής. Αλλά άλλο το ένα, άλλο το άλλο.Οι πολιτικάντηδες του τύπου Ραχήλ ή Άδωνι, έχουν βρει ένα πιο πρόσφορο έδαφος από τα ρουσφέτια, για να συντηρούν την δημοφηλία τους: να γίνονται ενίοτε τσίρκα. Μη τσιμπάτε.
Καταλαβαίνω την κάψα σου να υπερασπιστείς το κόμμα που σε έχει βολέψει Ορίων ώστε να μη διαβάσεις το σχόλιό μου προσεκτικά. Κάπου λέω λοιπόν "αν ισχύει αυτό" αλλά προφανώς επέλεξες να το αγνοήσεις. Ωστόσο από την αντίδρασή του ΥΠΟΘΕΤΩ ότι ισχύει.
Για να συνοψίσω λοιπόν: υποθέσατε από το ύφος του (!!) ότι ο Παπαδόπουλος κρύβει αφορολόγητα τα λεφτά του στο εξωτερικό. Υποθέσατε επίσης ότι εγώ είμαι ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ και μάλιστα βολεμένος (!!). Αλλά εσείς δεν κάνετε μόνο υποθέσεις, τις δημοσιεύετε ως τεκμηριωμένες απόψεις. Λυπάμαι.
Δεν υπάρχει "αν ισχύει αυτό". Ή έχεις στοιχεία, ή δεν έχεις και λασπολογείς. Εφόσον τρολολό παραδέχεσαι ότι δεν έχεις στοιχεία, κάνεις το δεύτερο. Περίμενα κάτι καλύτερο σε απάντηση.
Χαχαχαχαχα ορίων είσαι απίστευτος. Φυσικά και δεν έχω στοιχεία αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορώ να υποθέσω κάτι από μια αντίδραση. Εσείς εκεί στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ το κάνετε χρόνια αυτό. Τώρα σε χάλασε μόνο; Άλλος είναι το τρολλ κι άλλος τρολλάρει μου φαίνεται.
Κι από αυτό εσύ κατάλαβες ότι στηρίζω τον ΣΥΡΙΖΑ; Μάλιστα...Αν έλεγα ότι καλά κάνουν οι Μητσοτάκηδες κι έχουν εκατομμύρια στο εξωτερικό θα στήριζα ΝΔ;
Αγαπητό μου trollolo κρίνω από το σύνολο των σχολίων σου στο site αυτό...δε ξέρω λοιπόν τι κόμμα ψηφίζεις αλλά παρατηρώ ότι ως trollolo υποστηρίζεις μόνο το ΣΥΡΙΖΑ.
Θεωρώ θετικό το δημοψήφισμα καθώς πιστεύω πως μια τόσο σημαντική απόφαση πρέπει να παρθεί από τον λαό. Υποστήριζα επίσης το δημοψήφισμα του Γ.Παπανδρέου, ωστόσο σε ΚΑΜΜΙΑ περίπτωση δε στηρίζω εκείνον ή το κόμμα του. Είναι δικαίωμά μου νομίζω να στηρίζω μια τόσο δημοκρατική διαδικασία χωρίς να αποκτώ αυτόματα πολιτικό χρώμα. Το να αναγνωρίζω κάποια θετικά στοιχεία σε κάποιον πολιτικό ή κόμμα που ανήκει δε σημαίνει ότι έγινα και κομματόσκυλο, ηρέμησε λίγο. Επίσης, το ότι θέλω να ψηφίσω ΟΧΙ στο δημοψήφισμα δε σημαίνει ότι το κάνω γιατί όπως λες εσύ είμαι ΣΥΡΙΖΑιος, έχω άποψη, δεν κατευθύνομαι όπως πολλοί δυστυχώς Έλληνες. Ξέρω επίσης να κρίνω τα έργα (lol) και ημέρες των προηγούμενων κυβερνήσεων και ειλικρινά ένα σωστό πράγμα που έκαναν δε μπορώ να βρω, αν βρεις εσύ πες το μου για να το αναγνωρίσω. Μέχρι τότε μπορείς να λες ό,τι θες, δημοκρατία έχουμε. Επίτρεψέ μου ωστόσο να λέω ό,τι θέλω κι εγώ, εντάξει; Πολλά πράγματα που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν πράγματα που καιρό έπρεπε να γίνουν και φυσικά συμφωνώ με αυτά, αν όντως μας βάλει και σε μια τροχιά ανάπτυξης και σοβαρής αντιμετώπισης της κρίσης τότε ναι θα μπορώ με βεβαιότητα να πω ότι στηρίζω ΣΥΡΙΖΑ. Μέχρι τότε στηρίζω αυτές που κρίνω εγώ ως σωστές κινήσεις ασχέτως από ποιο κόμμα προέρχονται. Αν έκανε ποτέ κάτι σωστό το ΠΑΣΟΚ ή η ΝΔ θα με έβλεπες να το αναγνωρίζω και αυτό αλλά όπως σου είπα δεν είδα ΠΟΤΈ κάτι τέτοιο. Ξαναλέω λοιπόν, πες κάτι καλό που έκαναν και θα με δεις να τους το αναγνωρίζω.
Είναι απόλυτο δικαίωμα σου να πιστεύεις, να υποστηρίζεις και να ψηφίζεις ότι θέλεις.Συνέχίζεις όμως να υποστηρίζεις τη συνταγματικότητα του συγκεκριμένου δημοψηφίσματος? Με έχεις προτρέψει ήδη να διαβάσω το Σύνταγμα...ε διαβάζω, ξαναδιαβάζω, κάτι καταλαβαίνω λάθος...μπορείς με επιχειρηματα (και όχι επαναλήψεις περί βούλησης του λαού κτλ) να μου πεις πως νομιμοποιήται το δημοψήφισμα αυτό?
Ένα δημοψήφισμα δεν είναι συνταγματικό όταν καλείται ο λαός να αποφασίσει για μέτρα δημοσιονομικά. Αυτό το δημοψήφισμα δεν είναι δημοσιονομικού χαρακτήρα άρα είναι συνταγματικό. Το μόνο που θα μπορούσε να θεωρηθεί αντισυνταγματικό είναι ο χρόνος διεξαγωγής του, ωστόσο δε νομίζω να θες να περιμένουμε ένα μήνα μέχρι να γίνει. Θεωρώ ότι ο χρόνος λίιιιιγο μας πιέζει. Εσύ μπορείς να μου πεις πως δε νομιμοποιείται αυτό το δημοψήφισμα; Γιατί κατά τη γνώμη σου είναι αντισυνταγματικό; Περιμένω και τα δικά σου επιχειρήματα. Επίσης, μπορείς να μου απαντήσεις (αφού σε έχω ξαναρωτήσει και σε άλλα σχόλιά σου) γιατί σε ενδιαφέρει ξαφνικά το Σύνταγμα (και μάλιστα σε μια τόσο δημοκρατική διαδικασία) αλλά όταν ψηφίζονταν εντελώς αντισυνταγματικά μέτρα από τις προηγούμενες κυβερνήσεις όλοι το είχατε βουλώσει; Το Σύνταγμα μπορεί να καταλύεται μόνο όποτε σας βολεύει; Τέλος, το Σύνταγμα περιλαμβάνει και το νόμο περί ευθύνης πολιτικών προσώπων. Θες να μου πεις λοιπόν ότι το Σύνταγμα σε αυτή την περίπτωση, μια περίπτωση που έγινε καθαρά με προσωπικές σκοπιμότητες για να καλύψει τα εγκλήματα του κάθε άχρηστου πολιτικού, είναι καθ'όλα σωστό και νόμιμο; Διότι είναι αντικρουόμενο με το άρθρο 4 του Συντάγματος ότι όλοι οι Έλληνες είναι ίσοι απέναντι στους νόμους. Αλλά μάλλον δε σε ενοχλεί αυτό. Το δημοψήφισμα σε ενόχλησε μόνο. Αν σε ενοχλεί τόσο, μην πας να ψηφίσεις.
Την Ραχήλ δεν την συμπαθω αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν είχε άδικο. Δεν φτάνει που έχουμε φάει το Μητσοτακε'ι'κο στην μάπα τόσα χρόνια έχουμε και όλα τα παιδια,ανήψια,τις νύφες και τους γαμπρούς να διαδραματίζουν ρόλο και να "συμπασχουν" με τον υπόλοιπο κόσμο που ζει μέσα στην φτώχεια. Δεν τον είδα να έχει κάποια απάντηση εκτός από ύβρεις πάντως. Αν θίχτηκε μπορούσε να πει θα κάνει μήνυση,αλλά με αυτό τον τρόπο που μιλησε εκτέθηκε. Βούτυρο στο ψωμί του Παπαδάκη που έμεινε σιωπηλός μη χάσει τα νούμερα τηλεθέασης...Εκεί παντως που πήγε να κλάψει συγκινηθηκα.Νot
Δεν τον ξέρω τον Παπαδόπουλου, και σίγουρα δε το χειρήστηκε σωστά, αλλά που το ξέρει η Ραχηλ και μιλάει με τόοοοοση σιγουριά? αυτή πέρα από το να επαναλαμβάνει "το ξέρω" έχει αποδείξεις? Λάσπη ρίχνει και όπου πιάσει....
Αυτό που με τρομάζει είναι η απάθεια της Μακρή την ώρα που κατηγορεί τους συνομιλητές της. Η απαλή φωνή της όταν λέει "να μου κάνετε μήνυση", το ύφος "δεν μπορείτε να με αγγίξετε". Ανατριχιαστικό.