Κωνσταντοπούλου: To δημοψήφισμα δεν μπορεί να ακυρωθεί

Κωνσταντοπούλου: To δημοψήφισμα δεν μπορεί να ακυρωθεί Facebook Twitter
6

Εφόσον η Βουλή ψήφισε για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος, δεν υπάρχει συνταγματική διαδικασία ώστε να ακυρωθεί, ξεκαθάρισε απόψε η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου από την έδρα της.

«Να λείπουν λοιπόν, οι εκ του πονηρού παρεμβάσεις, η τρομοκρατία, η προπαγάνδα και η παραπληροφόρηση. Να λείπουν και οι δηλώσεις που στην πραγματικότητα δεν υπηρετούν το ευρωπαϊκό κεκτημένο, την Ευρώπη της Δημοκρατίας αλλά βοηθούν στη διολίσθηση της Ευρώπης σε καθεστώς έλλειψης σεβασμού» είπε χαρακτηριστικά η κ. Κωνσταντοπούλου.

Τέλος, η κα Κωνσταντοπούλου ανέφερε πως «στο πλαίσιο της προπαγάνδας» στα social media έχουν δημιουργηθεί πλαστά προφίλ και κατήγγειλε το γεγονός. Γνωστοποίησε ότι στο Twitter υπάρχει προφίλ, που επιγράφεται «Πρόεδρος της Βουλής» το οποίο δεν αποτελεί δικός της λογαριασμό και στο Facebook ένα δεύτερο, που φέρει το όνομά της και το οποίο είναι επίσης πλαστό.


Μάλιστα - όπως είπε η πρόεδρος - σε αυτό έχει αναρτηθεί φωτογραφία του δικτάτορα Μεταξά με φωτογραφία του «Όχι». 

Πρόσθεσε πως δεν είπε κανένας δικτάτορας το Όχι, αλλά ο ελληνικός λαός, ο οποίος θα ξαναπεί το «όχι» και τώρα.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΡΑΠΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου κάλεσε την αστυνομία για τον Γιώργο Ξυλούρη - «Να ενημερωθεί ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου»

Ο Γιώργος Ξυλούρης, γνωστός με το ψευδώνυμο «Φραπές», φέρεται να απείλησε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της εξεταστικής επιτροπής
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Η χώρα πληρώνει την ψευδαίσθηση παντοδυναμίας 5-10 ανθρώπων, που με επίφαση αριστερής διακυβέρνησης προσπαθούν να κάνουν το εφηβικό τους όνειρο πραγματικότητα.
Αναρωτιεμαι κυριε/α nomota, για το εξης:Οταν η κυβερνηση το Γεναρη ζητησε την ψηφο του λαου και μιλουσε για ζουρναδες, δεν γνωριζε για την "χρηματοπιστωτικη μαφια"? Δεν γνωριζε οτι ΜΜΕ υποκρυπτουν συμφεροντα? Δεν γνωριζε οτι το ΔΝΤ υποστηριζει ξενα συμφεροντα? Δε σταματατε επιτελους το δουλεμα?Ο Τσιπρας ελαβε εντολη να βγαλει τη χωρα απο το αδιεξοδο...ΟΧΙ να την ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ....ΟΧΙ να το παιξει ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΜΕΣΙΑΣ και να μας σωσει απο την ΑΜΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ!
να γινει παραναλωμα ο λαος για να κανει το οπορτουνιστικο του παιδικο οραμα ο τσιπρας και κατι τυποι που στην πρωτη ευκαιρια θα μεταναστευσουν στα "καπιταληστικα" κρατη. Αυτο.