Μεγάλη συγκέντρωση κατά της λιτότητας και υπέρ του 'ΟΧΙ' στο Σύνταγμα

Μεγάλη συγκέντρωση κατά της λιτότητας και υπέρ του 'ΟΧΙ' στο Σύνταγμα Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
27

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συγκέντρωση υπέρ του «όχι» στο κρίσιμο δημοψήφισμα στην πλατεία Συντάγματος.


Πολύς κόσμος έχει συγκεντρωθεί στην πλατεία Συντάγματος και οι γύρω δρόμοι παραμένουν κλειστοί. Οι πολίτες κρατούν ελληνικές σημαίες και πλακάτ με τη λέξη ΟΧΙ γραμμένη πάνω τους. Στα γύρω ξενοδοχεία κάμερες καταγράφουν και μεταδίδουν τη διαδήλωση σε όλο τον κόσμο.

Μεγάλη συγκέντρωση κατά της λιτότητας και υπέρ του 'ΟΧΙ' στο Σύνταγμα Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
Μεγάλη συγκέντρωση κατά της λιτότητας και υπέρ του 'ΟΧΙ' στο Σύνταγμα Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Το κλίμα είναι ήρεμο και στο σημείο υπάρχουν αστυνομικές δυνάμεις και ΜΑΤ προκειμένου να εμποδίσουν απόπειρα εισόδου στο περιστύλιο της Βουλής.


Το κάλεσμα στη συγκέντρωση έγινε μέσα από το Facebook και στη σελίδα που έχει δημιουργηθεί αναφέρεται: «Η απάντηση του Ελληνικού λαού σε τελεσίγραφα είναι δεδομένη και δεν χωράει συζήτηση: ΟΧΙ !».

Αντίστοιχη διαδήλωση είναι σε εξέλιξη και στη Θεσσαλονίκη.

Μεγάλη συγκέντρωση κατά της λιτότητας και υπέρ του 'ΟΧΙ' στο Σύνταγμα Facebook Twitter
/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ


Κάλεσμα για την συγκέντρωση είχαμε και από τον ΣΥΡΙΖΑ: «Στο δημοψήφισμα της 5ης Ιούλη λέμε ΟΧΙ στη λιτότητα. Λέμε ΟΧΙ στα τελεσίγραφα των δανειστών. Λέμε ΟΧΙ στην κατάλυση της δημοκρατίας. Συμμετέχουμε στις αυριανές κινητοποιήσεις και στέλνουμε ισχυρό μήνυμα υπερηφάνειας, ελπίδας και αξιοπρέπειας σε Ελλάδα και Ευρώπη», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε εικόνες και ζωντανή μετάδοση εδώ

27

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

10 σχόλια
Εχει παρακρατικη αντισυγκεντρωση λεει σημερα την ιδια ωρα απο τους γνωστους κυκλους, στην συγκεντρωση υπερ του ΝΑΙ; Θα εχει και τρικυκλο αλα γκοτζαμανη; ΝΤΡΟΠΗ
Οι μεγάλες συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα έχουν πλάνα από την γωνία Όθωνος και Αμαλίας. Πλάνα μέσα από τον κόσμο είναι "για τα μπάζα" γκέγκε;Και στην Θεσσαλονίκη ζήτημα να ήταν 200 άτομα...Αυτά τα προπαγανδιστικά στους χαχόλους σας... οκ?
Ειναι προφανες οτι αυτη η συγκεντρωση ειναι σαφως μικροτερη απο τις προηγουμενες συγκεντρωσεις του "ΟΧΙ". Δεν υπαρχει "ρευμα" υπερ του. Αυριο, πιστευω και ελπιζω να φανει το "ρευμα" κατα της απομονωσης της Ελλαδας και υπερ της πραγματικης αξιοπρεπειας και βιωσιμοτητας της.Η κυβερνηση πρεπει να καταλαβει οτι δεν ειναι πια στην αντιπολιτευση (στην οποια βρεθηκε απο συγκυρια και ειχε, ετσι κι αλλιως, μικρη θητεια) και οτι πρεπει να ειναι πιο υπευθυνη, δημοκρατικη (αμφιβαλλω) και ενωτικη αντι για διχαστικη. Ειναι τετοιο το διακυβευμα που οπως και να φτιαξουν το ψηφοδελτιο, ελπιζω η απαντηση του ελληνικου λαου (που οταν συνειδητοποιει τα πραγματικα δυσκολα, ξερει να κανει το σωστο) θα ειναι ενα εμφατικο "ΝΑΙ" για να αποφυγουμε αδικαιολογητες περιπετειες με, πολυ συντομα, καταστροφικες συνεπειες.
Είναι διχαστικό να σε ρωτάνε επιτέλους! να αποφασίσεις εσύ? Αν ψηφίσουμε ΝΑΙ τότε σίγουρα θα έχουμε καταστροφικές συνέπειες, διάβασε την πρόταση των δανειστών. Με το ΟΧΙ πάμε για καλύτερη συμφωνία. Κανέναν δεν συμφέρει η ρήξη. Και λίγη αξιοπρέπεια ρε παιδιά! Και κοινή λογική, το πρόγραμμα είναι λάθος κατέστρεψε την οικονομία 5 χρόνια τώρα.
Ο Καζάκος ήταν guest star στο πρώτο πάρτυ των εθνολαϊκιστών, που 20 χρόνια μετά δίνουν το τελειωτικό χτύπημα στην χώρα "για να γίνει το δικό [τους]" (όπως είπε ο Dr. Varoufakis). Τώρα το ποιός είναι εθνολαϊκισμένος το αφήνω σε εσένα να το βρεις.
Επιβάλλεται η αυριανή συγκέντρωση υπέρ της ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ και στην ευρώ να είναι πολύ μεγαλύτερη. Όχι στην απομόνωση που προτείνουν Λαφαζανης, Φίλης, Καμμενος και Τσιπρας. Ναι στην Ελλάδα στην Ευρώπη. Όλοι στη συγκέντρωση υπέρ του ευρώ
καπιταλιστης. Καποτε η συζητηση γινοταν αν σωθηκαν οι τραπεζιτες. Τωρα γινεται αν σωθηκε ο τυπος που εχει 200Ε στην τραπεζα. Ντροπη και μισανθρωπία.
Ξέρεις τί δεν καταλαβαίνουν οι βολεμένοι? Οτι λέγοντας ΝΑΙ στη συμφωνία έρχεται γρήγορα η ώρα που θα πάψουν να είναι και τόσο βολεμένοι. Παραμυθιάζονται ότι λένε ναι στην ΕΕ ενώ αντίθετα συμβάλουν στην πιο γρήγορη διάλυσή της.
Βλεπω οτι η πρωτη αντιδραση αυτων που διαφωνουν μαζι μου ειναι να πετανε χαρακτηρισμους και βρωμικες ταμπελες , λες και γνωριζουν το παραμικρο για την επαγγελματικη και οικονομικη μου κατασταση . Επιχειρηματα περα απο την απολυτη κακοποιηση λεξεων οπως "περηφανεια", "λαος" κ.α εχει κανενας σας ?