Καβγάς Φίλη-Βορίδη για τις κλειστές τράπεζες και το δημοψήφισμα

Καβγάς Φίλη-Βορίδη για τις κλειστές τράπεζες και το δημοψήφισμα Facebook Twitter
5

Άγρια ήταν η κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον Μάκη Βορίδη και το Νίκο Φίλη κατά τη διάρκεια της εκπομπής του Νίκου Χατζηνικολάου χθες το βράδυ.

Ο βουλευτής της ΝΔ εξαπέλυσε πυρά κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον για ψεύτικες διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης για τα capital controls και το κλείσιμο των τραπεζών.

Η εκπομπή σύντομα πήρε θυελλώδη τροπή με τους δύο πολιτικούς να ανταλλάσσουν αιχμές και κατηγορίες.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

«Συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει» - Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το 2026 η κυβέρνηση θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση που ακολουθεί τα τελευταία 6,5 χρόνια
THE LIFO TEAM
ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM
Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα ούτε υπομονή»

Πολιτική / Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα- ούτε υπομονή»

«Είναι καλό όσοι θέλουν να έρθουν να συζητήσουμε αυτές τις ανακοινώσεις, εμείς θα τις κάνουμε είτε έρθουν είτε όχι» ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια
Καημένε Φίλη που πας να τα βάλεις....καλά ήσασταν στο κομματάκι του 3%, μια χαρά περνούσατε χωρίς ευθυνες να λέτε αόριστες ιδεολογίες. Είχε τη φινέτσα του. Άλλοι ξεμπροστιάζονταν. Τι τις θέλατε τις ευθύνες? Καταστρέφεστε εσείς αλλά πήρατε μαζί σας και μια χώρα.