Ντόρα: Θα μπορούσα να προτείνω μια διαδήλωση και να μπούμε στο Μαξίμου

Ντόρα: Θα μπορούσα να προτείνω μια διαδήλωση και να μπούμε στο Μαξίμου Facebook Twitter
SOOC
7

Μια φράση της Ντόρας Μπακογιάννη σε συνέντευξη της το πρωί στο Star προκάλεσε την αντίδραση της "Αυγής". Συγκεκριμένα όταν η βουλευτής της Ν.Δ. είπε όταν ρωτήθηκε αν θα έπρεπε από κοινού οι πολιτικοί αρχηγοί να συζητήσουν τις εξελίξεις:

«Θεσμικά η ελληνική δημοκρατία έχει κανόνες. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μπορεί να τον επισκεφθεί ο πρωθυπουργός και μετά να ζητήσει ο πρωθυπουργός σύγκληση των πολιτικών αρχηγών. Μπορούμε, βεβαίως, να κάνουμε και το άλλο, να μαζευτούμε όλοι μαζί και να κάνουμε μία διαδήλωση να μπούμε μέσα στο Μαξίμου. Αλλά είναι ένα ενδεχόμενο που ακόμη δεν το βάζουμε πάνω στο τραπέζι».

H "Aυγή" είδε σε αυτή τη φράση μια εμμεση απειλή της Ν. Μπακογιάννη και μέσω του λογαριασμό της  στο Twitter έγραψε: «Η Ντόρα Μπακογιάννη προκρίνει κατάληψη στο Μέγαρο Μαξίμου;».

Δείτε τη δήλωση:

 

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

6 σχόλια
αυτο επρεπε ηδη να το εχει κανει ο προεδρος της δημκρατιας κ να εχει καλεσει τους αρχηγους ελπιζω να μην εχει γινει το τσιρακι του τσιπρα πια γιατι θα θεωρηθει κ ιδιος προδοτης οπως θα θεωρηθει κ ο κ τσιπρας αν θεσει σε εφαρμογη το βρωμικο σχεδιο του

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ