ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.12.2012 | 16:10

Ψύλλοι στ αυτιά μου μπήκανε..

Από μικρή ήμουν καλόβολος άνθρωπος , πάντα με μακροχρόνιες σχέσεις, εμπιστευόμουν τον σύντροφό μου, πίστευα ότι και να μου λέγανε σε λογικά πλαίσια.Μέχρι που πριν τρία χρόνια χώρισα με τον αρραβωνιαστικό μου στο παρα πέντε πριν τον γάμο γιατί έμαθα ότι με απατούσε.Απο τότε ούτε λόγος για άλλη σχέση,φοβόμουν και την σκιά μου.Μεχρι πριν δύο μήνες που βρέθηκε ένας άνθρωπος να με ξεκλειδώσει, να δείξει υπομονή και να είναι μαζί μου. Και όλα καλά..Πως μου ήρθε να ψάξω τα μηνύματα του στο facebook σήμερα? Βρήκα ότι είχε στείλει σε μια τυχαία ένα μήνυμα και την ευχαριστούσε που τον έκανε add. Αυτό με ημερομηνία 18.11.12.Δηλαδή ενω είναι μαζί μου.Μπήκαν ψύλλοι στ αυτιά μου ότι ψάχνεται.. Και τώρα τρώγομαι με τα ρούχα μου, κ οι θεωρίες συνωμοσίας πάνε και έρχονται μες στο μυαλό μου.Δεν θ'αντέξω να ξαναπεράσω τα ίδια.
1
 
 
 
 
σχόλια
Είναι λογικό να είσαι καχύποπτη, όταν έχεις πληγωθεί, αλλά είναι κρίμα να πληρώσει τα σπασμένα κάποιος άσχετος. Όσο δικαιολογημένη από το παρελθόν σου και να είναι η υπερβολή σου, για να έχεις μια υγιή σχέση πρέπει να το ξεπεράσεις.Προσωπικά πολλές φορές έχω κάνει add ή με έχουν κάνει add κάποιοι άσχετοι. Είτε από μια ενδιαφέρουσα συζήτηση που είχαμε κάνει στο wall κάποιου τρίτου, είτε επειδή έπεσε σε κάποιες ενδιαφέρουσες αναρτήσεις τους, είτε γιατί ως πρόσωπα έχουν κάνει κάτι που με ενδιαφέρει (πχ κάποιος προπονητής ή αθλητής σε κάποιο άθλημα που με ενδιαφέρει), είτε για πολλούς λόγους που δεν μπορείς να φανταστείς ή να σκεφτώ. Αν θέλεις να έχεις μέλλον μαζί του, πρέπει να τον εμπιστευτείς. Δύο μήνες είναι μικρό χρονικό διάστημα, αλλά μην είσαι καχύποπτη τόσο εύκολα.