Σαμαράς: Κύριε Τσίπρα αποτύχατε σε όλα!

Σαμαράς: Κύριε Τσίπρα αποτύχατε σε όλα! Facebook Twitter
«Υποσχεθήκατε ότι θα φέρνατε μία καλύτερη συμφωνία και εσείς φέρατε μία συμφωνία χειρότερη από κάθε μνημόνιο, οδηγώντας μάλιστα την Ελλάδα εκτός ευρώ»
2

Μετά από μια διαπραγμάτευση θέατρο του παραλόγου, η κυβέρνηση οδηγεί τη χώρα σε δημοψήφισμα - παρωδία, είπε από το βήμα της Βουλής ο Αντώνης Σαμαράς.

Οι Έλληνες θέλουμε να είμαστε στην καρδιά της Ευρώπης τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας από τη Βουλή και αναρωτήθηκε «ποιο δημοψήφισμα, αφού η διαπραγμάτευση τελείωσε. Την Τρίτη το πρωί η χώρα μας θα είναι χωρίς πρόγραμμα, χωρίς προστατευτική ομπρέλα, οι δανειστές συζητούν το Plan B. Ποιο ερώτημα θα μπει στο δημοψήφισμα»;


Στο δημοψήφισμα ουσιαστικά δεν κρίνεται εκείνη ή η άλλη συμφωνία, αλλά η παραμονή της χώρας στο ευρώ, τόνισε ο κύριος Σαμαράς και ρώτησε τι ακριβώς τίθεται σε δημοψήφισμα «ένα non-paper, ένα working paper; Είμαστε στα καλά μας»;

 

Η συμφωνία που μας προτείνατε είναι χειρότερη από όλα τα μνημόνια, επεσήμανε ο κύριος Σαμαράς και είπε προς τον πρωθυπουργό: «Είστε ο ηθικός αυτουργός της πρότασης των δανειστών κύριε Τσίπρα».

Η πρότασή σας κ. Τσίπρα είναι ακραία υφεσιακή και φορομπηχτική και έρχεστε σήμερα να βάλετε σε δημοψήφισμα την πρόταση των δανειστών που ελάχιστα διαφέρει από τη δική σας.

Ο ελληνικός λαός στο δημοψήφισμα δεν θα αποφασίσει το «ναι» ή το «όχι» στη λιτότητα, αλλά το «ναι» ή το «όχι» στο ευρώ, εκτίμησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς.


«Η πρόταση για το δημοψήφισμα σέρνει τη χώρα εκτός της Ευρώπης» επισήμανε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στο πλαίσιο της συνεδρίασης της Ολομέλειας της Βουλής. Χαρακτηρίζοντας το δημοψήφισμα ως παρωδία, κατήγγειλε ότι η κυβέρνηση απέτυχε, κάνοντας πάταγο.


«Υποσχεθήκατε ότι θα φέρνατε μία καλύτερη συμφωνία και εσείς φέρατε μία συμφωνία χειρότερη από κάθε μνημόνιο, οδηγώντας μάλιστα την Ελλάδα εκτός ευρώ» τόνισε, απευθυνόμενος προς τον Πρωθυπουργό. Αυτός ειναι ο προσωπικό σας εφιάλτης κ. Τσίπρα, πρόσθεσε.


Όσον αφορά την πρόταση της κυβέρνησης, εξήγησε ότι ελάχιστα διαφέρει από των δανειστών, ενώ την χαρακτήρισε ως φορομπιχτική.


Οδηγήσατε μία άθλια διαπραγμάτευση σε ένα άθλιο αποτέλεσμα και τώρα σε ένα άθλιο δημοψήφισμα, το οποίο θα κρίνει την παραμονή της χώρας στο ευρώ, συμπλήρωσε ο κ. Σαμαράς.

Ποια διαπραγμάτευση; Η διαπραγμάτευση τελείωσε. Παράταση δεν έδωσαν. Έβγαλαν τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών από το Eurogroup.


Από την Τρίτη δεν θα έχουμε την προστασία της Ευρωζώνης.


Αποτύχατε κ. Τσίπρα παταγωδώς σε όλα.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Ελλάδα / Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Οι ιατροί προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τα πολλαπλά προβλήματα της υγείας του ασθενούς, δηλώνει ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής από το Αττικόν
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Κανεις τελικα δεν γνωριζει τι κρυβεται πισω απο ολα αυτα και το συμφεροντα κρυβονται,το θεμα ειναι οτι για μια ακομα φορα την λεζα θα την πληρωση ο απλος πολιτης.