ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Θύελλα στη Βουλή - Ο Τσίπρας έκανε παρέμβαση για τη Κωνσταντοπούλου

Θύελλα στη Βουλή - Ο Τσίπρας έκανε παρέμβαση για τη Κωνσταντοπούλου Facebook Twitter
Αντώνης Σαμαράς: Κυρία Κωνσταντοπούλου πρόεδρος της Βουλής είστε, όχι δικτάτορας
14

Αντιδράσεις είχαμε και πάλι στην Ολομέλεια κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το δημοψήφισμα.

Όλα ξεκίνησαν όταν η κα Κωνσταντοπούλου κατέβηκε από τη θέση της προέδρου για να μιλήσει σαν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και στη συνέχεια ανέβηκε και πάλι για να συνεχίσει να προεδρεύει.

Οι βουλευτές την ΝΔ ξεσηκώθηκαν και ζήτησαν παρέμβαση του πρωθυπουργού καθώς ο κανονισμός προβλέπει πως δεν μπορούσε να συνεχίσει να προεδρεύει και έκαναν λόγο για κατάφωρη παραβίαση. Το άρθρο 66 προβλέπει πως δεν θα μπορούσε να επανέλθει αν δεν τελειώσει η συνεδρίαση.

Η Νέα Δημοκρατία αποχώρησε αφού προηγουμένως επικράτησε το πανδαιμόνιο στη Βουλή.

Δείτε πώς επενέβη ο πρωθυπουργός:

14

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ MARC ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΑΣ ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Δημοσκόπηση Marc: Οι πολίτες προτιμούν δεύτερες εκλογές αντί για κυβέρνηση συνεργασίας - Ποιοι ψηφίζουν Τσίπρα και Καρυστιανού

Το 56,7% προκρίνει νέα εκλογική αναμέτρηση σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας, ενώ η δημοσκόπηση καταγράφει τις μετακινήσεις ψηφοφόρων προς ΕΛ.Α.Σ. και «Ελπίδα για τη Δημοκρατία»
THE LIFO TEAM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΝΕΣΤΟΡΑ ΜΗΤΕΡΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης για τον θάνατο της μητέρας της Αφροδίτης Νέστορα: «Καμία ανοχή στο αίμα και τον διχασμό των άκρων»

«Η σκέψη μου είναι στην οικογένεια του θύματος, αλλά και σε όλα τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που χτυπήθηκαν τόσο άνανδρα», γράφει στα social media - Ολόκληρο το μήνυμα του πρωθυπουργού
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Θεσσαλονίκη: «Η βία δεν έχει καμία θέση σε μια οργανωμένη κοινωνία»

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για την επίθεση με γκαζάκια στα σπίτια στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη - «Αυτοί οι οποίοι ενδύονται τον μανδύα των κοινωνικών αγώνων για να προβούν σε τέτοιες ενέργειες, δεν είναι παρά απλοί εγκληματίες»
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΚΑΖΑΚΙΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: Στη Θεσσαλονίκη μετά τις επιθέσεις με γκαζάκια σε βάρος στελεχών της ΝΔ

«Η παράταξή μας έχει πληρώσει βαρύ φόρο αίματος από την εγχώρια τρομοκρατία και δεν πρόκειται επ ουδενί να επιτρέψουμε την αναβίωση τέτοιων φαινομένων» είπε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM

σχόλια

11 σχόλια
Αστείος ο Αντώνης και οι άλλοι κοπανούσαν τα έδρανα λες και θα τους πηγαίναν εκδρομή. Όλα για το σόου.Και πλέον έχουν βρει και την Ζώη και περιμένουν την μικρότερη αφορμή για μπάχαλο.
Αν ηταν αντρας η Ζωη δεν θα ελεγε ποτε ο Σαμαρας "Να τον μαζεψετε!". Θα ελεγε αλλα, αλλά αυτη ειναι εκφραση όμοια με το "γυρνα στις κατσαρολες σου" των οδηγων. Για την ιστορια, αντιτίθεμαι σε αυτο που εκανε η Ζωή.
Εδώ υπάρχουν φλέγοντα θέματα προς συζήτηση και η Γεδικιάρογλου (Σαμαράς) ασχολείται με την Παπασταύρου και ζητάει να βγεί από την τάξη. Τόσο λίγος κι όμως πως μας κατάντησε. Αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης να σου πετύχει! Μπράβο στον Πρωθυπουργό Τσίπρα για την ώριμη στάση του και την ψυχραιμία του
-"Να το πάρετε χαμπάρι!! Πρόεδρος της Βουλής ειστε!!!"- "Να τη μαζέψετε" κύριε Τσίπρα ( λες και απευθύνεται σε κανά φιλαράκι του! ) Και μετά στο γραφείο του λυκειάρχη για καταγραφή στο ποινολόγιο και ημερίσια αποβολή!!!Αν είναι δυνατόν!! Σαν στυχομυθία σε σχολική τάξη!!! Βουλή rules!!!