Καμμένος: «Και σε χαντάκι να με βρουν, οι ΑΝΕΛ θα προχωρήσουν»

Καμμένος: «Και σε χαντάκι να με βρουν, οι ΑΝΕΛ θα προχωρήσουν» Facebook Twitter
4

 Απειλές για τη ζωή του κατήγγειλε ότι δέχεται ο Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξη του το πρωί στο Σκάι, τονίζοντας παράλληλα την αποφασιστικότητά του να προχωρήσουν οι ΑΝΕΛ.

«Και σε χαντάκι να με βρούνε οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα προχωρήσουν», δήλωσε χαρακτηριστικά και όταν με αφορμή την τοποθέτηση του ρωτήθηκε αν δέχεται απειλές, απάντησε: «Όποιος δεν συμβιβάζεται με το σύστημα δέχεται απειλές». Πάντως πρόσθεσε ότι δεν μπορεί να τεκμηριώσει αυτή τη στιγμή τις απειλές που δέχεται.

4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στη Βουλή: Η οικονομική δραστηριότητα που δεν σέβεται το περιβάλλον, είναι «οικο-ανομία»

Έδωσε ομιλία ύστερα από 27 χρόνια - Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Αθήνα
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΣΤΟ

Πολιτική / Τσακαλώτος: «Λάθος που δεν ψηφίσαμε ΠτΔ και έπεσε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου»

Το νέο ντοκιμαντέρ «Στο Χιλιοστό» του ΣΚΑΪ αποκάλυψε άγνωστα παρασκήνια και τις κρίσιμες αποφάσεις που σημάδεψαν την πορεία της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, αναδεικνύοντας τα λάθη, τις παραλείψεις και τις καθοριστικές επιλογές μέσα από τις αφηγήσεις των πρωταγωνιστών της περιόδου διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
Μετά τον Καραμανλή τον μικρό που δεχόταν απειλές για τη ζωή του, τώρα οι ξένοι πράκτορες, που φοβούνται τους μεγάλους ηγέτες, απειλούν και τον Καμμένο. Καλά που ακούμε κάτι τέτοια και γελάμε και λίγο.