To μήνυμα Γλέζου για το δημοψήφισμα

To μήνυμα Γλέζου για το δημοψήφισμα Facebook Twitter
Φωτό: Σπύρος Στάβερης / LifO
4

Το μήνυμα του στελέχους της Αριστεράς, Μανώλη Γλέζου όπως δημοσιεύτηκε στην στην ιστοσελίδα της Κίνησης Ενεργοί Πολίτες:

"Η επίμονη προσπάθεια των δανειστών να στραγγαλίσουν τον ελληνικό λαό απέτυχε.


Η διενέργεια δημοψηφίσματος εξασφαλίζει στους ίδιους τους Έλληνες πολίτες τη δυνατότητα να αποφασίζουν οι ίδιοι για την τύχη τους και να απαντήσουν σε όσους επιβουλεύονται το μέλλον τους.


Είναι μια κρίσιμη αλλά και μεγάλη ώρα.


Το δημοψήφισμα, ως κατεξοχήν δημοκρατικός θεσμός, όχι μόνο δεν διχάζει, αλλά δίνει τον πρώτο λόγο στο λαό και στη λαϊκή κυριαρχία, αφήνοντας στην άκρη όσους θέλουν να αποφασίζουν οι ίδιοι και όχι ο λαός. Είμαστε βέβαιοι ότι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος θα δώσει στην κυβέρνηση την ευκαιρία να εφαρμόσει το πρόγραμμά της και να οδηγήσει επιτέλους τη χώρα στην έξοδο από την κρίση."

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευτύχης Βαρδουλάκης: «Το rebranding του Τσίπρα άργησε»

Newsroom / «Το rebranding του Τσίπρα άργησε»

Υπάρχει χώρος για επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα; Είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου ο αντίπαλος που θέλει η ΝΔ; Γιατί δεν ανακάμπτει το ΠΑΣΟΚ; Και τι σηματοδοτούν οι πρώτες εκατό μέρες του Τραμπ στην εξουσία; O Γιάννης Πανταζόπουλος συζητά με τον σύμβουλο στρατηγικής και επικοινωνίας, Ευτύχη Βαρδουλάκη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Κυρανάκης: Σύστημα γεωεντοπισμού των τρένων και προσλήψεις σε ΡΑΣ κι ΕΟΔΑΣΑΑΜ

Πολιτική / Κυρανάκης: Σύστημα γεωεντοπισμού των τρένων και προσλήψεις σε ΡΑΣ κι ΕΟΔΑΣΑΑΜ

Ο αναπληρωτής υπουργός ανακοίνωσε επίσης την προώθηση σύγχρονης εταιρικής δομής για τον νέο ΟΣΕ, με στόχο την ενίσχυση της αποδοτικότητας και την ταχύτερη εκτέλεση κρίσιμων έργων
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στο υπουργικό για σιδηρόδρομο: Θα αλλάξουν όσα δεν άλλαξαν εδώ και δεκαετίες

Πολιτική / Μητσοτάκης στο υπουργικό για σιδηρόδρομο: Θα αλλάξουν όσα δεν άλλαξαν εδώ και δεκαετίες

Η αποκατάσταση των υποδομών στη Θεσσαλία, πλήρης τηλεδιοίκηση και αυτόματη πέδηση, γεωεντοπισμός τρένων σε πραγματικό χρόνο και η νέα πλατφόρμα railway.gov.gr στο υπουργικό
LIFO NEWSROOM
Ένοπλες Δυνάμεις: Στόχος οι 150.000 ενεργοί έφεδροι μέχρι το 2030

Πολιτική / Ένοπλες Δυνάμεις: Στόχος οι 150.000 ενεργοί έφεδροι μέχρι το 2030

Η εκπαίδευση θα βασίζεται στις σύγχρονες τεχνολογίες και τα διδάγματα πρόσφατων συγκρούσεων, περιλαμβάνοντας νέες ειδικότητες και εκπαίδευση σε σύγχρονα οπλικά συστήματα, τακτικές μάχης, χρήση drones και προσομοιωτές μάχης
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Η συνέχεια της δήλωσης:Είναι μια κρίσιμη στιγμή και μεις που κυβερνάμε δε θα πάρουμε καμμιά ευθύνη,μόνοι σας θα πάρετε την ευθύνη στο λαιμό σας.Εμείς έχουμε τα λεφτά μας στο εξωτερικό και σας έχουμε όλους στα παλαιότερα των υποδημάτων μας.Έτσι κάνουμε εμείς οι μάγκες οι αριστεροί.
Με λίγα λόγια: Δεν μπορώ να αποφασίσω για τη ζωή μου, θέλω κάποιον να παίρνει τις αποφάσεις για μένα. Έναν οδηγό να μου λέει αν θα στριψω αριστερά ή δεξιά. Ακόμη κι όταν οδηγουμαι στη σφαγή δε λοξοδρομω από το κοπάδι...
Συγνώμη παιδιά αλλά από πότε το δημοψήφισμα θεωρείται ''είναι μια κρίσιμη στιγμή και μεις που κυβερνάμε δε θα πάρουμε καμμιά ευθύνη,μόνοι σας θα πάρετε την ευθύνη στο λαιμό σας'';;; Το δημοψήφισμα είναι άμεση δημοκρατία και πραγματοποιείται με επιτυχία στην Ευρώπη. Σα λαός κάποια στιγμή πρέπει να μάθουμε να παίρνουμε τις ευθύνες μας και όχι να κατηγορούμε πάντα τους άλλους και τώρα που δίνεται αυτή η ευκαιρία, ΠΑΛΙ κατηγορίες. Άλλο το αν είναι σωστός ο λόγος του δημοψηφίσματος και ο χρόνος διεξαγωγής του.
Από τη στιγμη που δε θα ξερεις τι θα γίνει την επόμενη μερα,ποια μετρα θα πάρει η κυβερνηση τι θα γινει με τη ρευστότητα τι θα γίνει με το ευρω η τη δραχμη.Θα πας να ψηφίσεις σαν καποια συμπαθη τετραποδα χωρίς να γνωρίζεις τις προθεσεις τις κυβέρνησης για το αυριο. Η εσυ τις γνωρίζεις??Αν ναι πες το μας και μας να ξερουμε τι θα ψηφίσουμε.