Απεργία της ΓΣΕΕ

Αθώοι οι πέντε Κρητικοί που κατηγορούνται για βιασμό τουρίστριας σε παραλία της Κρήτης

Αθώοι οι πέντε Κρητικοί που κατηγορούνται για βιασμό τουρίστριας σε παραλία της Κρήτης Facebook Twitter
ΑΠΕ/ΜΠΕ
10

Αθώοι κρίθηκαν οι πέντε νεαροί Κρητικοί που κατηγορούνταν  για την υπόθεση ομαδικού βιασμού νεαρής τουρίστριας σε παραλία, σε τουριστική περιοχή στο νομό Λασιθίου.

Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, αν και η κοπέλα ήταν ζαλισμένη από το αλκοόλ, προσπάθησε να αντισταθεί, χωρίς όμως να καταφέρει να αποτρέψει το βιασμό της.

Στο βούλευμα αναφέρεται ότι η νεαρή τουρίστρια είχε μεταβληθεί σε «δοχείο ηδονής», ενώ με τα όσα τις έκαναν οι κατηγορούμενοι, καταρράκωσαν σε έσχατο βαθμό την ανθρώπινη αξία της.

Οι 5 ισχυρίστηκαν ότι έδωσαν χρήματα στην κοπέλα για να συνευρεθούν ενώ η ίδια δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου, τους αθώωσε με οριακή πλειοψηφία 4 προς 3 (μειοψήφησαν η πρόεδρος, η δικαστής και ένας ένορκος).

10

Απεργία της ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

Ελλάδα / Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

«Η Ελληνική Αστυνομία θα συνεχίσει να παρέχει οποιαδήποτε συνδρομή της ζητηθεί στην ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη, για τη διαλεύκανση της εν λόγω υπόθεσης» αναφέρεται στην ανακοίνωση
NEWSROOM

σχόλια

9 σχόλια
Ο νόμος τα λέει αλλιώς αλλά η ουσία είναι ή τέλος πάντων θα έπρεπε να είναι:Αν κάποιος/α δεν συναινεσει ή ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να συναινεσει είναι βιασμός. Απλό.. Όλα τα άλλα τι φόραγε, τι δεν φόραγε, προκαλούσε δεν προκαλούσε κουνιοταν δεν κουνιοταν είναι δικαιολογίες του θυτη για να καλύψει ένα έγκλημα μίσους γιατί περί αυτού πρόκειται
Πάλι καλά που η υπεράσπιση δεν είπε ότι απλώς της φώναζαν "στάσου 'μύγδαλα" όλοι μαζί εν χορωδία ! Βρήκαν λοιπόν μια μεθυσμένη στην παραλία, της είπαν "Hey νια, κοντό want to have sex with ούλους μας; We will give you much λεφτά !"Αυτή απάντησε "Sure, why not?"και έγινε ό,τι έγινε.... και αμέσως εσείς οι κακεντρεχείς να καταδικάσετε !
Ποιός ο λόγος αυτή η γυναίκα να καταγγείλει αυτούς τους τύπους εαν είχε συμφωνηθεί αμοιβή; Το λάθος της, εκτός εαν συνέτρεξε σοβαρότατος λόγος, ήταν που δεν βρέθηκε στο δικαστήριο να υπερασπιστεί τον εαυτό της οπότε ερήμην η πλάστιγγα γέρνει προς την άλλη πλευρά, εαν ειδικά αυτά τα ζώα είχαν «καλό» δικηγόρο.Φαντάζομαι ότι και οι τέσσερεις που πλειοψήφησαν ήταν άνδρες. Προφανώς πρόκειται για άλλη μια μαύρη σελίδα στο βιβλίο της Ελληνικής δικαιοσύνης.
Είναι που δεν χρειάζεται φεμινισμός στην σύγχρονη εποχή στη χώρα μας γιατί "έχει επέλθει η ισότητα και υπάρχει κατανόηση & δικαιοσύνη και για τα δύο φύλα". Πόσο δύσκολο να καταλάβουν μερικοί πως όταν κάποιο άτομο ΔΕΝ θέλει να κάνει σέξ,απλά ΔΕΝ θέλει. ΔΕΝ έχει σημασία αν το άτομο αυτό είναι μεθυσμένο ή γυμνό ή αν "προκαλεί". Επιτέλους ας μάθουμε να σεβόμαστε λίγο τους γύρω μας. Λίγη αξιοπρέπεια!! "υπερήφανη λασιθιώτισσα"
τι Δικαιοσυνη !! Και τι απιστευτη η υπερασπιστικη γραμμη-την πληρωσαμε ,αρα ειμαστε κυριοι.Φρικη.Αμα βγει καμμια ταξιδιωτικη οδηγια ,λυσσασμενοι,τοτε να σας δω..