Στρατούλης: Το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί, είναι να υπογράψουμε ένα τρίτο μνημόνιο

Στρατούλης: Το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί, είναι να υπογράψουμε ένα τρίτο μνημόνιο Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ
15

«Οι θεσμοί στοχεύουν να εξευτελίσουν την κυβέρνηση και τη χώρα μας και να εξανδραποδίσουν τον λαό μας, απαιτώντας να τους δώσουμε "γη και ύδωρ"», τονίζει ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημήτρης Στρατούλης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αγορά».


Όπως επισημαίνει, σύμφωνα με το ΑΠΕ, «αν οι θεσμοί επιμείνουν να ζητούν τον διασυρμό της χώρας μας και τη συνέχιση της λεηλασίας του λαού μας, είμαστε έτοιμοι να πούμε το μεγάλο "όχι". Το χειρότερο που θα μπορούσε να μας συμβεί, είναι να υπογράψουμε ένα τρίτο μνημόνιο, που θα ολοκλήρωνε τη φτωχοποίηση του λαού μας και την ταπείνωση της πατρίδας μας».

Αναφέρει ότι η κυβέρνηση δεν έχει ως επιλογή την έξοδο από την ευρωζώνη, ενώ προσθέτει: «Θεωρώ, όμως, ότι δεν θα επιτρέψει και δεν θα αποδεχθεί την εξόντωση του λαού, τον αφανισμό της χώρας μας και την μετατροπή της σε αποικία χρέους εντός της ευρωζώνης. Κατά τα άλλα, όταν πας σε μία διαπραγμάτευση και δεν έχεις προετοιμαστεί για το ενδεχόμενο της ρήξης, τότε καλύτερα να μην πας, γιατί θα είσαι "χαμένος από χέρι"».

15

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

9 σχόλια
Ενταξει...εχει μπει η ταινια, εξευτελισμος, φτωχοποιηση, λεηλασια κτλ κτλ κτλ, ενω κατα την πολιτικη Στρατουλη αμα πτωχευσουμε σε 5-6 μηνες θα ειναι ολα καλα και δεν θα ξεφτιλιστουμε κ δε θα φτωχοποιηθουμε ουτε βεβαια θα λεηλατηθουμε! Τι να πω γιαυτην την τρελη ιδεοληψια σας που νομιζετε οτι η Ελλαδα ειναι η σουπερ παραγωγικη χωρα!!!Ρε.... εχετε παρει χαμπαρι οτι εισαγουμε μεχρι και ντοματες γιατι η εγχωρια παραγωγη δεν φτανει? Με τα αγγουρια που περισευουν θα ζησουμε? Ελεος!!!
Εισαι σιγουρος? Επειδη ειμαι επαγγελματιας σε ενημερωνω οτι η Ελλαδα εισαγει υδροπονικες τοματες και μαλιστα απο Ελβετια, οσο κ αν φαινεται απιστευτο! Αν δεν ξερετε κατι σιγουρα μην πιθανολογητε βασει ιδεοληψιων!!
Στρατουλη!!! Εσύ εξευτέλιζες την χώρα από την εποχή του ο τότε «Συνασπισμός» είχε 2% και έβγαινες στα τηλεοπτικά παράθυρα χαμογελώντας και κραυγάζοντας ότι ο Μέγας Αλέξανδρος είναι ομοφυλόφιλος ! στην επίμαχη αμερικανική ταινία . Τώρα πέταξες την μάσκα του χαβαλεδιαρη αριστερού και μας έγινες υπουργός .
Άντε και το υπογράφουμε,με όλα τα σκληρά μέτρα που μας ζητάνε...Κι αν πάλι μετά από μερικούς μήνες μας ζητήσουν να υπογράψουμε κι άλλο μνημόνιο,γιατί δεν βγαίνει το παλιό,τι θα γίνει??Θα το υπογράψουμε κι εκείνο??Μέχρι που θα φτάσει αυτή η ιστορία??Δεν γίνεται συνέχεια να υπογράφουμε μνημόνια...Πρέπει να υπάρχει και μια προοπτική..Μια ελπίδα για ανάπτυξη...
"...Ιερή αγελάδα..."Αυτό που σίγουρα θα γίνει, είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι πως πολύ σύντομα η Αριστερά θα πάψει να αποτελεί ιερή αγελάδα. Οι πιο ξύπνιοι (υποτίθεται...) έχουν ήδη αρχίσει να μεταλλάσσονται προς το άλλο άκρο του φάσματος--πχ Κωνσταντοπούλου.
Ούτως ή άλλως χαμένοι από χέρι είμαστε σύντροφε.Και οι δικές σας οι προτάσεις να γίνουν αποδεκτές,λέμε τώρα,τι καλοσύνη έχουνε…φόροι,φόροι,φόροι.Τώρα πως από τα στομφώδη προεκλογικα ‘’δεν πληρώνω,δεν πληρώνω’’ ή το ‘’ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος’’ θα περάσουμε στο ‘’πλέρωνε και σκάσε’’,είναι γιατί ο καινούργιος στόμφος,ο εξουσιαστικός,θα φροντίσει να τα ‘’σκάμε’’ στεναχωρημένα μεν,με υπερηφάνεια δε...Ομάδες πρόωρα συνταξιοδοτημένων θα προσφέρονται εθελοντικά για την συλλογή των φόρων.Εξοπλισμένοι με τα πιο σύγχρονα μέσα,θα περιπολούν από γειτονιά σε γειτονιά,από έβγες , καφετέριες, κουρεία, μανάβικα,συνεργεία κ.λ.π.,κάθε μέρα,τις δε νύχτες θα ροβολάνε την παραλιακή(όσοι βέβαια απ’αυτούς είναι μερακλήδες)για να συνδυάζουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου.Οποια κουφάλα δεν κόβει απόδειξη θα προβάλλεται το ίδιο βράδυ από το κανάλι της Βουλής .Μερικά ψώνια που μπορεί να το κάνουν επίτηδες για να προβληθούν οι ίδιοι ή να διαφημίσουν το μαγαζί τους,θα μπαίνουν πάραυτα σε πρόγραμμα κρατικοποίησης.Εικάζεται δε(με πρόχειρες εκτιμήσεις βέβαια)ότι μπορεί να κρατικοποιηθούν τα μισά μαγαζά της χώρας.
Καταρχήν, έχετε ήδη υπογράψει παράταση του Μνημονίου κ. Στρατούλη. Επίσης, μην αγχώνεσθε, μπορεί να μην υπογράψετε τρίτο Μνημόνιο αλλά δεύτερη παράταση του ήδη υπάρχοντος. Τέλος, για να εξευτελισθείτε (όχι εσείς προσωπικά αλλά το σύνολο της Κυβερνήσεως) δεν χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια των θεσμών, μπορείτε να το καταφέρετε και από μόνοι σας και με πολύ μεγάλη επιτυχία μάλιστα...
Πάει... Θα μας ρίξουν στα βράχια, φοβάμαι. Γι' αυτό άρχισαν να μας το φέρνουν σιγά σιγά. Τάχα μια νέα συμφωνία "θα ολοκλήρωνε τη φτωχοποίηση του λαού μας και την ταπείνωση της πατρίδας μας". Ρε, δεν πάμε καλά. Η χρωκοπία θα ολοκληρώσει τη φτωχοποίηση και την ταπείνωση του λαού. Σοβαρευτείτε επιτέλους!
Να σου πω τι νομιζω? Οτι τα βραχια ηταν εξ αρχης το προγραμμα του Συριζα...δεν εξηγουνται λογικα ουτε αυτα που ακουγονται ουτε ασφαλως και αυτα που γινονται!Οποιος πλεον νομιζει οτι ο Συριζα ειναι Κεντροαριστερα γελιεται. Ο Συριζα ειναι φουλ Αριστερα!!!Αν δεν φυγει αμεσα απο την εξουσια, πραγμα που δεν το βλεπω, η Ελλαδα θα γυρισει στη 10ετια του 50, θα διχαστει ο λαος -ειναι μανουλα οι Αριστεροι σε κατι τετοια-, η μεση ταξη θα εξαφανιστει εντελως και θα εχουμε λαο 2 ταχυτητων...των μελων του Κομματος και των πτωχων! Extreme σεναριο για 2015, αλλα οποιος βλεπει κατι αλλο πολυ θα ηθελα να μου το πει!