Ένοπλοι εισέβαλαν με καλάσνικοφ σε πολυτελές ξενοδοχείο στην Κρήτη

Ένοπλοι εισέβαλαν με καλάσνικοφ σε πολυτελές ξενοδοχείο στην Κρήτη Facebook Twitter
φωτό: flashnews,gr
3

Τον τρόμο σκόρπισαν τρεις ένοπλοι που εισέβαλαν απόψε στο ξενοδοχείο Creta Marris στη Χερσόνησο σύμφωνα με τις πληροφορίες από το Flashnews.gr.

Οι τρεις δράστες εισέβαλαν στο ξενοδοχείο με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και κρατώντας καλάσνικοφ κατευθύνθηκαν στο κοσμηματοπωλείο προκειμένου να το ληστέψουν. Την ώρα που διέσχιζαν το ξενοδοχείο πυροβολούσαν στον αέρα για εκφοβισμό. Στο ξενοδοχείο βρέθηκαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, καθώς υπάλληλος της μονάδας ενεργοποίησε το σύστημα συναγερμού.

Ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό από την αστυνομία η οποία εντόπισε και συνέλαβε τους δράστες αφού πρώτα υπήρξε σύμφωνα με πληροφορίες ανταλλαγή πυροβολισμών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει το flashnews.gr από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν και οι τρεις ληστές οι οποίοι μεταφέρονται στο νοσοκομείο.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑΤΡΟΣ

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: «Η νοσηλεύτρια με την κατάθεσή της προσδοκά να παραπλανηθούν οι δικαστικές αρχές» είπε ο δικηγόρος της οικογένειας

Ο Χαράλαμπος Λυκούδης χαρακτήρισε «στοχευμένη» την κατάθεση της νοσηλεύτριας, προσδοκώντας ότι θα παραπλανηθούν οι δικαστικές αρχές και θα αλλάξουν την απόφασή τους για την προσωρινή κράτηση του γιατρού στο Κολωνάκι
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια