Η Ζωή ανακάλεσε την παραγγελία τηλεφώνων Siemens για τη Βουλή

Η Ζωή ανακάλεσε την παραγγελία τηλεφώνων Siemens για τη Βουλή Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
6

Ανακλήθηκαν οι παραγγελίες τηλεφωνικών συσκευών Siemens για τη Βουλή οι οποίες είχαν δρομολογηθεί από το γραφείο του γ.γ. του Κοινοβουλίου.

Η παραγγελία έγινε γνωστή χθες καθώς δημοσιεύτηκε το σχετικό έγγραφο και δημιούργησε αντιδράσεις αφού την ίδια ώρα στη Βουλή είναι σε εξέλιξη η διαδικασία της επιτροπής για το σκάνδαλο Ζίμενς.

Η κ. Κωνσταντοπούλου αναφέρθηκε στο ζήτημα σήμερα λέγοντας: «Δεν ξέρω πως παρεισέφρησε  αυτή η απόφαση  για η Siemens. Χαίρομαι που αποκαλύφθηκε και έχει ήδη ανακληθεί…Θα αποκαλυφθεί ποιοι είναι αυτοί που υπονομεύουν τη μάχη που δίνει το κοινοβούλιο κατά της διαφθοράς και της διαπλοκής».

Η απόφαση για την προμήθεια των συσκευών φέρει την υπογραφή του γ.γ. της Βουλής Γιώργου Θαλάσση, ο οποίος πήρε αυτή τη θέση με απόφαση της Ζωής Κωνσταντοπούλου το Μάρτιο.

Η Ζωή ανακάλεσε την παραγγελία τηλεφώνων Siemens για τη Βουλή Facebook Twitter
Η Ζωή ανακάλεσε την παραγγελία τηλεφώνων Siemens για τη Βουλή Facebook Twitter
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Η Ζίμενς προ κρίσης απασχολούσε περι τα 3000 άτομα, μαζί με τις οικογένεις υπολογίστε 10-15 χιλιάδες. Τώρα δεν ξεπερνάνε τους 200. Καλή η τιμωρία αλλα ας μήν ξεχνάμε οτι και εκέι έλληνες ιδιωτικοί υπάλληλοι δούλευαν και μάλιστα απο τους καλύτερους οικονομικούς και μηχανικούς. Απλά το αναφέρω γιατί όλοι νομίζουν οτι εκει μεσα έινα άνδρο των ναζί...
Που κολλάει αυτό; Ποτέ κανένας δεν είπε κάτι τύπου: <<Τον βλέπεις αυτόν εκέι τον τηλεφωνητή; Μεγάλο λαμόγιο, είναι μέσα σε πολλά σκάνδαλα>>. Τα κεφάλια της εταιρίας φταίνε όχι οι υπάλληλοι. Και η τιμωρία στα κεφάλια πήγε. Άσχετα που την πλήρωσαν οι υπάλληλοι. Έτσι είναι ο καπιταλισμός, ma friend...
Και πολύ Ελληνες που δούλευαν εκεί ήξεραν αλλά "μαζί τα έτρωγαν" αυτά που από εμάς έπαιρναν. Χίλιες φορές καλύτερα να μην δούλευαν και ας τους τα δίναμε εμείς να κάθονται.