Πρεμιέρα με τον εθνικό ύμνο και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου έκανε η ΕΡΤ (BINTEO)

Πρεμιέρα με τον εθνικό ύμνο και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου έκανε η ΕΡΤ (BINTEO) Facebook Twitter
15

Η ΕΡΤ επέστρεψε στις οθόνες μας, όπως είχε προαναγγελθεί, κάνοντας πρεμιέρα με τον εθνικό ύμνο και ποδαρικό από την Πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία ήταν καλεσμένη της εκπομπής «ΕΡΤ ενημέρωση» με παρουσιαστές τον Νίκο Αγγελίδη και τη Βασιλική Χαϊνά.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε στις 6 το πρωί και μετά τον εθνικό ύμνο ακολούθησε ένα βίντεο με πλάνα από όλα τα κανάλια της ελληνικής ραδιοφωνίας τηλεόρασης πριν το «μαύρο» της 11ης Ιουνίου. Η κυρία Κωνσταντοπούλου δήλωσε πολύ συγκινημένη καλωσόρισε την επιστροφή της "καλής ενημέρωσης" όπως χαρακτηριστικά σχολίασε και τόνισε ότι το "μαύρο ήταν μια σύντομη παρένθεση στη ζωή μας". Στη συνέχεια απευθύνθηκε στους δημοσιογράφους και τους είπες πως ενέπνευσαν εκατομμύρια πολίτες και την ίδια την κυβέρνηση και πως το μαύρο ήταν πολύ σύντομη παρένθεση.

 


Την πρεμιέρα σηματοδοτεί απόψε η συναυλία στο προαύλιο του Ραδιομεγάρου που διοργανώνεται στις 20:00 συναυλία, με γνωστούς καλλιτέχνες όπως οι Θάνος Μικρούτσικος, Γιώργος Ανδρέου, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Νίκος Ζιώγαλας κ.ά και η οποία θα μεταδίδεται ζωντανά από το Δεύτερο Πρόγραμμα της ΕΡΑ.

15

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM