Θερμή υποδοχή Τσίπρα από Γιούνκερ

Θερμή υποδοχή Τσίπρα από Γιούνκερ Facebook Twitter
6

Παρά τα δημοσιεύματα για «πάγωμα» των σχέσεων Τσίπρα - Γιούνκερ, ο πρόεδρος της Κομισιόν υποδέχθηκε θερμά πριν από λίγο τον Έλληνα πρωθυπουργό στις Βρυξέλλες, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Θερμή υποδοχή Τσίπρα από Γιούνκερ Facebook Twitter

 

Θερμή υποδοχή Τσίπρα από Γιούνκερ Facebook Twitter

Στο μεταξύ, η Άνγκελα Μέρκελ κατά την άφιξή της στη Σύνοδο Κορυφής δήλωσε σε σε δημοσιογράφους ότι «φυσικά» θα συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα, αν θα το ήθελε ο Έλληνας πρωθυπουργός. Σύμφωνα με τον Guardian, η Γερμανίδα καγκελάριος τόνισε επίσης ότι «όταν υπάρχει θέληση, υπάρχει τρόπος», απαντώντας σε ερώτηση για το αν θα υπάρξει κάποια σημαντική εξέλιξη για το ελληνικό ζήτημα απόψε.

6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Πολιτική / Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Ο βουλευτής της ΝΔ υπέστη ανακοπή σε πολυσύχναστη παραλία της Χαλκιδικής που δεν υπήρχε απινιδωτής ή ναυαγοσώστης - Ο ίδιος ως υφυπουργός είχε συμβάλλει ώστε να τοποθετηθούν περισσότεροι απινιδωτές σε σχολεία και κοινότητες της χώρας
LIFO NEWSROOM
Σφοδρή επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Πολιτική / Επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Επικεντρώθηκε ιδιαίτερα στη δήλωση του κ. Πελετίδη ότι κάποιοι πολίτες έσωσαν τα σπίτια τους επειδή δεν ακολούθησαν τις οδηγίες του 112, χαρακτηρίζοντάς την «εγκληματική και επικίνδυνη»
LIFO NEWSROOM
Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Βασιλική Σιούτη / Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Ο Θάνος Βερέμης, ιστορικός και πολιτικός επιστήμονας, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για τις ελληνορωσικές σχέσεις από την Ελληνική Επανάσταση μέχρι σήμερα αλλά και για τις σχέσεις της Ρωσίας με την Τουρκία και τις μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης τον 19ο και τον 20ό αιώνα. Πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα;
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Πολιτική / Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Στη δήλωση αναφέρεται ότι το σχέδιο «κινδυνεύει να παραβιάσει το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο» και ότι «θα θέσει σε κίνδυνο τις ζωές όλων των αμάχων στη Γάζα»
LIFO NEWSROOM
Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

Πολιτική / Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

Πολιτική / Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

« Δυστυχώς έπαθε ανακοπή μέσα στο Νοσοκομείο. Δεν είναι όλα πολιτική. Δείξτε επιτέλους λίγο σεβασμό» αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός υγείας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Βλεποντας στο βιντεο την θερμη υποδοχη και την στιγμη που βαζει ο Γιουνκερ το χερι του στην πλατη του Τσιπρα, λεω ...παει ο Τσιπρας την εφαγε την μαχαιρια πισωπλατα! Ειναι ομως ακομα ορθιος!!! Και τοτε....σκυβει ο Γιουνκερ να τον φιλησει! Να τη λεω η λεπιδα,την εχει βαλει στα γυαλια! Και παλι ορθιος! Την γλυτωσε μεχρι στιγμης!Αμηχανος και ψιλιασμενος ο Τσιπρας...ιδρωμενος και κουλ ο Γιουνκερ! Χμμμμ ! Προσοχη Αλεξη! Μακρια απο κερασματα!
Δημιουργική ασάφεια δεν μου θέλατε, καλοί μου Συριζαίοι (και το διαλαλούσατε κιόλας); Ορίστε λοιπόν η δημιουργική ασάφεια των δανειστών. Κανονικό δούλεμα, δηλαδή.Παρεμπιπτόντως, φημολογείται πως ο Βαρουφάκης ετοιμάζει δικό του κόμμα. Εξ ου και "είναι και δεν είναι" μέλος της εθνικής ομάδας διαπραγματεύσεων, κάνει παράλληλες δικές του διαπραγματεύσεις κλπ. Ό,τι ψίχουλα κερδίσει ο Τσίπρας, θα τα σταθμίσει αναλόγως, και θα αποφασίσει αν θεωρεί πως κάποιο μερίδιο το οφείλουμε σε Αυτόν ή όχι. Αντιστοίχως, αν η διαπραγμάτευση ναυαγήσει, θα μας πει πως ήταν φυσικό, αφού τον αποκλείσανε. Κανονικό δούλεμα, δηλαδή.
Ή τα μέσα ενημέρωσης υπερέβαλαν (όπως συνήθως) τις προηγούμενες μέρες για τις σχέσεις μεταξύ Γιούνκερ και Τσίπρα ή ο Γιούνκερ είναι ψυχάκιας...Οπότε όταν ακούμε ειδήσεις βασισμένες σε δηλώσεις ¨κύκλων του τάδε...¨ καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι...
Για ποιο λογο, λοιπον, υπηρξαν αυτα τα δημοσιευματα; Εχουμε τρελαθει. Τη μια διαβαζουμε 'ψυχρη υποδοχη του Γιουνκερ'' την αλλη ''θερμη υποδοχη του Γιουνκερ''. Κι αυτο δεν ειναι το μονο παραδειγμα! Καποια στιγμη θα πρεπει να τεθει το ζητημα της αντικειμενικης ενημερωσης σ αυτη χωρα.