Στη δημοσιότητα τα "πόθεν έσχες' των πολιτικών

Στη δημοσιότητα τα "πόθεν έσχες' των πολιτικών Facebook Twitter
4

Στο διαδικτυακό τόπο της βουλής έχουν ήδη αναρτηθεί τα «πόθεν έσχες» των βουλευτών για το 2011. Τα «πόθεν έσχες» θα παραμείνουν στο hellenicparliament ένα μήνα.  Προς το παρόν πάντως, το πιθανότερο λόγω πολλών επισκέψεων, η πρόσβαση είναι από δύσκολη έως αδύνατη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του προέδρου της Επιτροπής για τον έλεγχο των οικονομικών των κομμάτων και των πολιτικών προσώπων, Αθανάσιου Νάκου, στα «πόθεν έσχες» που θα αναρτηθούν συμπεριλαμβάνονται:

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Πρωθυπουργός, οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων, που εκπροσωπούνται στο εθνικό ή ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, οι υπουργοί, αναπληρωτές υπουργοί και υφυπουργοί, οι βουλευτές και ευρωβουλευτές, καθώς και όσοι διαχειρίζονται τα οικονομικά των πολιτικών κομμάτων.

Υπόχρεοι για δήλωση πόθεν έσχες είναι και όλοι οι πρώην πολιτικοί που έληξε η θητεία τους τα τελευταία τρία χρόνια.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Μόνο και μόνο που βλέπω επίσημα έγγραφα του κράτους γραμμένα με το χέρι .... 2013 ... Αυτό εμένα μου αρκεί για να καταλάβω τον επαγγελματισμό τους ... για όσους ζουν στο εξωτερικό μοιάζει με κακόγουστη πλάκα ...
καλα ειναι κοροιδια η κατασταση....παπανδρεου γυρω στα 300Κ καταθεσειςαβραμοπουλος κοντα στα 200Κμειμαρακης 230Κ.μαλλον τελικα δεν ειναι οι υπαρχοντες πολιτικοι που πουλησαν τη χωρα.καποιοι αλλοι πρεπει να ειναι.