ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΤΩΡΑ!

Νέο music clip των Maroon 5 με πρώτο πλάνο τα οπίσθια του Adam Levine

Νέο music clip των Maroon 5 με πρώτο πλάνο τα οπίσθια του Adam Levine Facebook Twitter
2

Το νέο τραγούδι των Maroon 5 έχει όλα τα φόντα να γίνει μεγάλο χιτ. Έχει πιασάρικη ατάκα και ρυθμό και ένα βίντεο κλιπ που αποκαλύπτει όλα τα tattoo και τα προσόντα του frontman του συγκροτήματος, Adam Levine. Το πεντάλεπτο βίντεο, γυρισμένο αλά Birdman σε μονοπλάνο, ακολουθεί τον Levine από τη ντουζιέρα και το καμαρίνι στην σκηνή και κατευθείαν μέσα σε ένα βαν που τον φυγαδεύει έξω από τον συναυλιακό χώρο. Το ασπρόμαυρο βίντεο σκηνοθετημένο από τους ‘Travis και Adam’ δίνει μιας πρώτης τάξης ματιά στα backstage των συναυλιών του συγκροτήματος και της τρελής αίσθησης του να ξεπηδάς από το καμαρίνι στα φώτα των προβολέων και τα μάτια χιλιάδων θεατών. Το βίντεο τραβήχτηκε στο SSE Arena του Λονδίνου –πρώην Wembley- είτε στις 26 είτε στις 28 Μαΐου.

2

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΤΩΡΑ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Hyperpop: ο ήχος του ψηφιακού καπιταλισμού

Nothing Days / Hyperpop: Ο ήχος του ψηφιακού καπιταλισμού

Μέσα από το βιβλίο της Ζιλί Ακερμάν, η hyperpop αναδεικνύεται ως το πιο χαρακτηριστικό μουσικό φαινόμενο της διαδικτυακής εποχής, όπου η ποπ, η τεχνολογία και οι νέες ψηφιακές ταυτότητες συναντιούνται και μετασχηματίζονται διαρκώς.
M. HULOT
Γιώργος Κουμεντάκης: «Η δουλειά μου στη Λυρική είναι σαν να γράφω ολημερίς μουσική»

Μουσική / Γιώργος Κουμεντάκης: «Στη Λυρική είναι σαν να γράφω ολημερίς μουσική»

Αφού ο καλλιτεχνικός διευθυντής της ΕΛΣ κέρδισε το δύσκολο στοίχημα να αναβιώσει τη «Μήδεια» του Μινωτή, δοκιμάστηκε στην καβαφικής έμπνευσης περφόρμανς «Τόσαις φοραίς τόσο κοντά να είμαι» την οποία επιμελήθηκε μουσικά. Εμείς τον ρωτάμε για όλα.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Δημήτρης Πουλικάκος

LIFO Portraits / Δημήτρης Πουλικάκος: «Στην Ελλάδα είμαστε μπουζουκόβιοι. Το ροκ υπήρξε απλώς μια παρένθεση»

Τραγουδιστής, συνθέτης, μουσικός, αυτοδίδακτος καλλιτέχνης, μεταφραστής σουρεαλιστικής ποίησης, συγγραφέας. Ό,τι κι αν έχει κάνει μέσα στα χρόνια, παραμένει «συστηματικά αντισυστημικός».
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

σχόλια

2 σχόλια