Νέο music clip των Maroon 5 με πρώτο πλάνο τα οπίσθια του Adam Levine

Νέο music clip των Maroon 5 με πρώτο πλάνο τα οπίσθια του Adam Levine Facebook Twitter
2

Το νέο τραγούδι των Maroon 5 έχει όλα τα φόντα να γίνει μεγάλο χιτ. Έχει πιασάρικη ατάκα και ρυθμό και ένα βίντεο κλιπ που αποκαλύπτει όλα τα tattoo και τα προσόντα του frontman του συγκροτήματος, Adam Levine. Το πεντάλεπτο βίντεο, γυρισμένο αλά Birdman σε μονοπλάνο, ακολουθεί τον Levine από τη ντουζιέρα και το καμαρίνι στην σκηνή και κατευθείαν μέσα σε ένα βαν που τον φυγαδεύει έξω από τον συναυλιακό χώρο. Το ασπρόμαυρο βίντεο σκηνοθετημένο από τους ‘Travis και Adam’ δίνει μιας πρώτης τάξης ματιά στα backstage των συναυλιών του συγκροτήματος και της τρελής αίσθησης του να ξεπηδάς από το καμαρίνι στα φώτα των προβολέων και τα μάτια χιλιάδων θεατών. Το βίντεο τραβήχτηκε στο SSE Arena του Λονδίνου –πρώην Wembley- είτε στις 26 είτε στις 28 Μαΐου.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από την ποπ ευφορία του Tρόι Σιβάν στη νέον μελαγχολία των Fontaines D.C.

Μουσική / Τρόι Σιβάν: «Ένας παράξενος, μοναδικός ποπ σταρ»

Από την ξεσηκωτική ευφορία ενός άξιου απογόνου της Κάιλι Μινόγκ και της Μαντόνα μέχρι την ηλεκτρισμένη ένταση των Fontaines D.C., δύο νέα άλμπουμ, δύο διαφορετικά vibes. Όποιο κι αν επιλέξεις, το σίγουρο είναι ότι θα περάσεις καλά.
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ
Το «Τραγούδι της Γης» ή το τραγούδι με το οποίο ο Μάλερ αποχαιρέτησε τη γη

Συμφωνική Μουσική - Ιστορίες / Το «Τραγούδι της Γης» ή το τραγούδι με το οποίο ο Μάλερ αποχαιρέτησε τη γη

Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών στο Μέγαρο Μουσικής παρουσιάζει το «Τραγούδι της Γης» του Γκούσταβ Μάλερ, και η Ματούλα Κουστένη μάς συστήνει τον μεγάλο συνθέτη και ένα από τα πιο σημαντικά του έργα.
ΜΑΤΟΥΛΑ ΚΟΥΣΤΕΝΗ
Νέες παραγωγές έντεχνου τραγουδιού, κι ένα ανέλπιστο δώρο από το χθες

Μουσική / Νέες παραγωγές έντεχνου τραγουδιού κι ένα ανέλπιστο δώρο από το χθες

Δύο νέες προτάσεις από τη Βιολέτα Ίκαρη και τους Νάντη Χατζηγεωργίου – Κρέοντα Κανακάρη, και ένα τρίτο άλμπουμ του Διονύση Τσακνή και της Μαριανίνας Κριεζή να μας ταξιδεύει στα ’90s και στη θεατρική «Μαντάμ Σουσού».
ΦΩΝΤΑΣ ΤΡΟΥΣΑΣ
Οι εμφανίσεις που δεν πρέπει να χάσεις στο Borderline 2026

Μουσική / Borderline: Οι εμφανίσεις που δεν πρέπει να χάσεις

Για δεύτερη φορά μέσα στο 2026, το μακροβιότερο φεστιβάλ της Στέγης επιστρέφει με ένα killer lineup που δίνει έμφαση στον χορό: Δύο θρύλοι της ηλεκτρονικής μουσικής, ο Ricardo Villalobos και ο Nightmares on Wax, μαζί με την Yasmine Hamdan και τη Σtella, ενώ οι φωτογραφίες του Σπύρου Στάβερη θα μας γυρίσουν στη rave σκηνή των ’90s.
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ
Aντέχει το ελληνικό ραδιόφωνο την Έλα Λάνγκλεϊ και το «Choosin’ Texas»;

Μουσική / Η Έλα Λάνγκλεϊ κάνει ρεκόρ στα τσαρτς. Το ελληνικό ραδιόφωνο την αγνοεί

Το «Choosin’ Texas», της νεαρής τραγουδίστριας της κάντρι, συμπλήρωσε 24 εβδομάδες στην κορυφή των billboards ξεπερνώντας και το «All I want for Christmas is you» της Κάρεϊ. Κι όμως, το ελληνικό ραδιόφωνο μοιάζει να αδιαφορεί για όσα συμβαίνουν σε διεθνές επίπεδο.
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ
DJ ΜΙΚΕΕ: «Νοσταλγώ την εποχή του “βγαίνω για να χορέψω”»

Οι Αθηναίοι / DJ ΜΙΚΕΕ: «Νοσταλγώ την εποχή του “βγαίνω για να χορέψω”»

Θυμάται τον παππού του να τον πηγαίνει περίπατο με τις ώρες στο κέντρο της Αθήνας. Κατάλαβε από νωρίς πως με δύο πικάπ μπορούσε να μιξάρει πολύ ωραίους ήχους. Πιστεύει πως η ευκολία του ΑΙ εκτός από τυχάρπαστους που θα φέρει, θα δώσει και τεχνικές σε ταλαντούχους ανθρώπους. Ο θρυλικός DJ της ελληνικής τέκνο σκηνής αφηγείται τη ζωή του στη LiFO.
ΦΩΦΗ ΤΣΕΣΜΕΛΗ
BAUTOPIA 7 και SONOTOPIA: Τρεις μέρες πολιτισμού, τεχνολογίας και μουσικής στην Αθήνα

Μουσική / Τρεις μέρες πολιτισμού, τεχνολογίας και μουσικής στο κέντρο της πόλης

Το BAUTOPIA 7 έρχεται στην Αθήνα με περισσότερους από 100 καλλιτέχνες, σχεδιαστές, ερευνητές και επαγγελματίες του πολιτισμού, φέρνοντας συναυλίες, πάρτι και μουσικά events σε Bios, Romantso, PLEX και Latraac.
M. HULOT

σχόλια

2 σχόλια