Η selfie του Σάκη Ρουβά με τον Μίκη Θεοδωράκη

Η selfie του Σάκη Ρουβά με τον Μίκη Θεοδωράκη Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
4

Συνάντηση με τον Μίκη Θεοδωράκη είχε σήμερα ο Σάκης Ρουβάς . Ο μουσικοσυνθέτης δέχτηκε την επίσκεψη του τραγουδιστή προκειμένου να του δώσει συγχαρητήρια για την ερμηνεία του "Αξιον Εστί" στην πρόσφατη πολυσυζητημένη συναυλία στη Νέα Σμύρνη.

Τον τραγουδιστή συνόδευαν οι συντελεστές της συναυλίας και ο δήμαρχος Νέας Σμύρνης και η συνάντηση έγινε στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη.

Ο Σάκης Ρουβάς δημοσίευσε και μια selfie με τον Μίκη Θεοδωράκη στο instagram γράφοντας: «Τιμή και δέος. Σας ευχαριστώ Μίκη».

Τιμή και δέος! Σας ευχαριστώ Μίκη.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Sakis Rouvas (@sakisrouvas) στις

Πολιτισμός
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όταν η μνήμη χάνεται, τι μπορεί να κρατήσει μια φωτογραφία;

Πολιτισμός / Η Κάθριν Χάμπαρντ φωτογράφιζει τη μητέρα της ενώ εκείνη άρχιζει να ξεχνά

Η Κάθριν Χάμπαρντ έστρεψε την κάμερα στη μητέρα της όταν η μνήμη της άρχισε να υποχωρεί. Τώρα οι εικόνες τους γίνονται μια έκθεση για τη μνήμη, τη φροντίδα και τα όρια της συναίνεσης.
THE LIFO TEAM
ΜΠΟΝΟ ΜΠΕΝ ΓΚΒΙΡ ΓΑΖΑ

Πολιτισμός / «Η ρητορική του για τη Γάζα συγκρίνεται με αυτή του Χίμλερ» - Ο Μπόνο κατακεραυνώνει τον Μπεν Γκβιρ

«Πρέπει να αποκαταστήσουν όσα συνέβησαν στη Νάκμπα, κάνοντας κάποιους συμβιβασμούς που ορισμένοι από αυτούς τους ανθρώπους δεν θέλουν να κάνουν» είπε ο Μπόνο για το Ισραήλ
THE LIFO TEAM
Drag queens ανάμεσα σε κατσίκες: Οι απίθανες φωτογραφίες του Damien Frost

Πολιτισμός / Drag queens ανάμεσα σε κατσίκες: Οι απίθανες φωτογραφίες του Ντέιμιεν Φροστ

Με αφορμή τη νέα του έκθεση Night Flowers στο Newcastle, ο Ντέιμιεν Φροστ επιστρέφει στην Αυστραλία και φωτογραφίζει drag queens και queer περσόνες έξω από τα κλαμπ, μέσα σε σπίτια, αμμόλοφους και χωράφια.
THE LIFO TEAM
Το χάος πίσω από το αριστούργημα του Prince: Πώς γεννήθηκε το Sign o’ the Times

Πολιτισμός / Το χάος πίσω από το αριστούργημα του Prince: Πώς γεννήθηκε το Sign o’ the Times

Ένα νέο βιβλίο επιστρέφει στην πιο δημιουργικά εκρηκτική περίοδο του Prince: τη διάλυση των Revolution, την Camille, έναν έρωτα που τελείωνε και δεκάδες τραγούδια που κατέληξαν σε ένα από τα σπουδαιότερα άλμπουμ της ποπ.
THE LIFO TEAM
ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Πολιτισμός / Βρετανία: Η είσοδος στα εθνικά μουσεία θα παραμείνει δωρεάν για τους επισκέπτες του εξωτερικού

Τον Μάρτιο η κυβέρνηση είχε κάνει γνωστό ότι «η επιβολή εισιτηρίου στους διεθνείς επισκέπτες στα εθνικά μουσεία θα μπορούσε να αποφέρει σημαντικά οφέλη»
THE LIFO TEAM
Από το Pornhub στο TikTok: Η κρυφή ιστορία της οικονομίας της προσοχής

Πολιτισμός / Από το Pornhub στο TikTok: Η κρυφή ιστορία της οικονομίας της προσοχής

Η Πατρίσια Νίλσον πέρασε πέντε χρόνια ερευνώντας ποιοι ελέγχουν τις μεγαλύτερες αυτοκρατορίες του online πορνό. Στο νέο της βιβλίο αποκαλύπτει πώς η βιομηχανία του σεξ δοκίμασε νωρίς τους μηχανισμούς που σήμερα μας κρατούν κολλημένους στις οθόνες.
THE LIFO TEAM
Το Hotel Experience επιστρέφει στο Γκάζι με έναν λαβύρινθο στο επίκεντρο της διοργάνωσης

Πολιτισμός / Το Hotel Experience επιστρέφει στο Γκάζι με έναν λαβύρινθο στο επίκεντρο της διοργάνωσης

Το μεγάλο event για την ατμόσφαιρα των χώρων φιλοξενίας επιστρέφει στην Τεχνόπολη με ενδιαφέρουσες θεματικές για τον πολιτισμό, την αρχιτεκτονική και το Design, στις 17 και 18 Οκτωβρίου. 
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Μα ρε γαμώτη, ποιος νομίζετε ότι ήταν το τοτέμ ο Μπιθικώτσης; Ήταν ένα λαϊκό παιδί τόσο αγράμματο, που τραγούδησε τον ύμνο της χούντας και σχεδόν δεν κατάλαβε τι λάθος έκανε. Όταν ηχογραφούσαν τον Επιτάφιο, ο Θεοδωράκης πέρασε μέρες ολόκληρες να του εξηγεί στίχο στίχο τι εννοούσε ο ποιητής σε απλοϊκά Ελληνικά. Και επειδή ο Ρουβάς τραγούδησε κάποτε τα μακαρόνια με κιμά για να φας, τριγυρνάει λυσσασμένη η αισθητική αστυνομία να τον καταδικάσει 20 χρόνια ειρκτή. Μακάρι οι καλλιτέχνες να είχαν τον ίδιο πόθο του Ρουβά να βελτιώνονται και μακάρι να ήταν όλοι τόσο διακριτικοί με την δημόσια εικόνα τους όσο ο Σάκης. Δεν είναι η καλύτερη φωνή που έχουμε στην χώρα; Ίσως, αλλά δεν είναι και μια αμελητέα προσωπικότητα, δεν είναι ένας καλλιτέχνης που ευτελίζει τον δημόσιο βίο του.
Δυστυχώς το νέο καθεστώς δεν έχει θεσπίσει ακόμα μία αστυνομία τέχνης, αλλά που θα πάει, θα μπει ένα φρένο σε αυτόν τον καλλιτεχνικό κατήφορο με κάποιο σχετικό ΦΕΚ.