ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.5.2015 | 17:39

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΟΜΩΣ...

Θα ήθελα την ειλικρινή άποψη σας...το story εχει ως εξης..ημουνα σε σχέση και ήταν σε σχεση. παρολα αυτά δεν δυστασε να με πλησιασει και να μου πει οτι θελει να ειμαστε μαζί απο την πρωτη στιγμη που με ειδε (γνωριζομασταν κανα 6μηνο). Μολις έγινε κάτι (οχι σεξ) χωρισα τη σχεση μου γιατι ουτως η αλλως ειχα αποφασισει να χωρισω πριν ακομα κάνει εκεινος κίνηση. εκεινος ομως δεν χωρισε αμεσως λογω ενος ταξιδιου που ειχε κανονιστει απο πολυ πριν. τελικα χωρισε την κοπελα μετα απο 1 μηνα και ημασταν μαζι. και ολα πηγαιναν σουπερ..μεχρι και τους δικους του γνωρισα (καναμε όλοι μαζι διακοπές το πασχα και μιλάω για χρονικό διαστημα 4 μηνων). μετα ομως αρχισε να αραιωνει..τελικά χωρισαμε γιατί πανω που σκεφτηκε οτι ναι γουσταρω προχωραει πιο σοβαρα (ήθελε να το παει σοβαρα όντως) προβληματιστηκε οτι θα μπορουσα να του κανω και εκεινου το ιδιο..να εμφανιστει δηλαδη κάποιος αλλος και να τον παρατησω..ξερω αυτο λεγεται εμπιστοσυνη αλλα δεν του ειχα δωσει δικαιωμα για τιποτα!!!σε μενα βεβαια δεν παραδεχτηκε οτι αυτος ηταν ο λογος που χωρισαμε (το ειπε σε μια κοινη μας φιλη)..πιστευετε πως πρεπει να το παλεψω???πως εστω και αργοτερα θα γυρισει???ειμαι πολυ χαλια γιατί ξερω οτι τον θελω σαν τρελη και πως μαζι του ημουν η πιο ευτυχισμενη γυναικα του κοσμου!!!!!
1
 
 
 
 
σχόλια
τι ωραίος είναι ο τύπος που χρησιμοποιεί εναντίον σου κάτι που έκανε και ο ίδιος! τι φοβερός! και μάλιστα εσύ χώρισες αμέσως, δεν κορόιδεψες κανέναν, αυτός άργησε κιόλας. δεν νομίζω ότι αυτός είναι ο λόγος που σε χώρισε, νομίζω ότι είναι δικαιολογία, αλλά και πάλι πόσα δείχνει για το χαρακτήρα του!