Βουλευτής Ποταμιού: Η Κωνσταντοπούλου ειναι μια νεόπλουτη Κατίνα

Βουλευτής Ποταμιού: Η Κωνσταντοπούλου ειναι μια νεόπλουτη Κατίνα Facebook Twitter
Φωτο: Menelaos Myrillas / SOOC
6

Βαρείς χαρακτηρισμούς χρησιμοποίησε βουλευτής του Ποταμιού για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου με αφορμή τις παρατηρήσεις της στον αστυνομικό και τη γενικότερη συμπεριφορά της ως Πρόεδρος της Βουλής.

Συγκεκριμένα ο Ιάσων Φωτήλας, μιλώντας το πρωί στο ΜΕΓΚΑ έκανε λόγο για «νεόπλουτη Κατίνα» που κατεβαίνει στο πεζοδρόμιο.

 «Η κ. Κωνσταντοπούλου εν είδει νεόπλουτης κατίνας κατεβαίνει στο πεζοδρόμιο και χρησιμοποίει τη θέση της και τον θεσμικό της ρόλο προκειμένου να αντιπαρατεθεί με αξιωματικό της ελληνικής αστυνομίας» είπε μεταξύ άλλων.

6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η απάντηση στο «όχι» των αγροτών - «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε αγρότες: «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Οι αγρότες απάντησαν «όχι» στο κάλεσμα του πρωθυπουργού για συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου - Αν τα αιτήματά τους δεν γίνουν πράξη δεν προτίθενται να συμμετάσχουν σε οποιονδήποτε διάλογο με την κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΡΑΠΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου κάλεσε την αστυνομία για τον Γιώργο Ξυλούρη - «Να ενημερωθεί ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου»

Ο Γιώργος Ξυλούρης, γνωστός με το ψευδώνυμο «Φραπές», φέρεται να απείλησε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της εξεταστικής επιτροπής
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Ωπ τι έγινε, το Ποτάμι δεν ήταν, που πρέσβευε ένα διαφορετικό πολιτικό ήθος και λόγο; Γιατί τα σχόλια του βουλευτή του μάλλον πολιτικό παλαιάς κοπής θυμίζουν. Μπα, κάποιο λάθος θα έγινε δεν μπορεί.
Σχετικοάσχετο: Πόσους γιους ακόμα θα μαζέψει το Ποτάμι; Είμαι πολύ κακός που σκέφτομαι ότι αν δε μας είχε αφήσει χρόνους το ΠΑΣΟΚ, όλοι αυτοί οι γόνοι θα πολιτεύοντουσαν τώρα εκεί, ή απλά δεν τολμάω το καινούριο;
Μα φυσικα και ειναι σχετικο. Ειναι γραμμένο κάτω απο άρθρο για την ΚΟΡΗ του Κωνσταντόπουλου.Αν δεν μας ειχε αφησει χρόνους το Πασοκ, οι μισοι βουλευτες σου ακόμα εκει θα ήταν και εσυ δεν θα ειχες δει κυβέρνηση.Να σου θυμησω Κουρουμπλη, μητρόπουλο, τζακρη, Νινα κασιμάτη, Αννα Βαγενα και μια στρατια μεσαία στελέχη.Εχεις ομως χιουμορ να χρεωνεις στο ποτάμι ολα αυτα που κάνει ο συριζα.
@los pollos Μπράβο καμάρι μου! Ψηφιζε και υποστήριζε ένα κόμμα που εχει περισσότερους πασοκους απ το ποτάμι και εχει βαλει σε θέσεις γαμματέων όλες τις γκομενες-γκομενους των βουλευτων.Και το μόνο που εχεις να πεις για να υποστηριξεις το κωμα σου ειναι η λογικη του "ολοι τα ιδια ειναι"Αυτη ειναι η "πρωτη φορα αριστερα"; Κάνουμε τα ίδια με τους προηγουμενους;