Στο Λαϊκό νοσοκομείο σήμερα τα λείψανα της Αγ. Βαρβάρας

Στο Λαϊκό νοσοκομείο σήμερα τα λείψανα της Αγ. Βαρβάρας Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
2

Στο Λαϊκό νοσοκομείο μεταφέρθηκαν σήμερα το πρωί τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας.  Να σημειωθεί ότι τα λείψανα βρίσκονται εκεί για να τα προσκυνήσουν μόνο οι ασθενείς και οι συνοδοί τους και δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στο κοινό.

Υπενθυμίζεται ότι τα λείψανα θα μεταφερθούν την Κυριακή με τιμές αρχηγού κράτους στον Πειραιά όπου θα παραμείνουν για προσκύνημα και στη συνέχεια θα μεταφερθούν με πολεμικό πλοίο πίσω στη Βενετία.

2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Μετά τη μεγάλη επιτυχία που είχαν στον Άγιο Σάββα και τα θαύματα που κατάφεραν, έχουν μεγάλη ζήτηση. Κρίμα που γυρίζουν τόσο νωρίς στη Βενετία. Τόσοι ασθενείς στα υπόλοιπα νοσοκομεία, πλέον θα αρκεστούν μόνο στη φροντίδα γιατρών και νοσοκόμων.
Η ειρωνία κι οπ σαρκασμός, το απαξιωτικό κούνημα του κεφαλιού είναι εύκολες αντιδράσεις - τουλάχιστον για μας που είμαστε άθεοι - αλλα το φαινόμενο (γιατί φαινόμενο είναι) θέλει ψύχραιμη και εναργή σκέψη. Δέν καθαρίζεις μαζί του σνομπάροντάς το - αλλοιώς κινδυνεύουμε να γκρινιάζουμε συνέχεια σάν κάποιες μεγαλοαστές γριές που τις ενοχλεί ο λαουτζίκος. Και τουλάχιστον, πρέπει επιτέλους ν'αρχίσουν να μπαίνουν στο ίδιο καλάθι με τις θεούσες και τον Παϊσιο και οι χαζοχαρούμενοι των κομματικών νεολαιών που γαυγίζουν ακατάληπτα στις φοιτητικές εκλογές, οι τρελοιδεολήπτες των "πυρήνων φωτιάς", τα προσκυνήματα των ¨σκηνωμάτων" του Λένιν που χρόνια έκανε κόσμο και κοσμάκη απ'την Ελλάδα να στήνεται σε ατέλειωτες ουρές στη Μόσχα.